Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 543 544 546 547 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416470 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.11p
mob
LG G2
vredi li da prodam microlab solo 6 i pređem na genius 5005 zvučnike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Sisao bi sa konja na magarca,bar ja tako mislim.
Po kvalitetu reprodukovanog zvuka Genius ne moze ni da prismrdi Microlabu,ciji se uvoz itekako zeljno iscekuje.Jedina mana je sto od Microlaba ne mozes ocekivati 100% mogucnosti ukoliko ga prikacis na integrusu.Zvucna kartica(min minimuma bi recimo bio Asus DS) je prosto must have.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 23:22:33 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung Galaxy S III
Imam ovo :

- Procesor : Intel dualcore E5300
- Graficka : VGA Gigabyte 9800GT 512MB
- Memorija : 4GB RAM

i dva pitanja :

- Zasto mi canyourunit server prikazuje da mi grafika posjeduje 1,9 GB memorije umjesto 512MB ?
- Sa ovom konfiguracijom mi bas ne klize na high ove novije igre, pa se razmisljam da nesto pojacam i logikom mi se namece da ne bi bilo lose procesor da promjenim ? Mozda da uzmem neki quad core ? Hoce li to biti dovoljno rijesenje da guram bez bilo kakvog treptaja ove nove igre na high ?
 Smile

Zao mi sto me GTA zajebava, recka unistava.. NBA 2k10 ne mogu da max da igram. Crysis jedva na medium. Uskoro dolaze novi naslovi, zahtjevniji. Red je da nesto poboljasam..  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 00:14:00 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.11p
mob
LG G2
Po kvalitetu reprodukovanog zvuka Genius ne moze ni da prismrdi Microlabu,ciji se uvoz itekako zeljno iscekuje.Jedina mana je sto od Microlaba ne mozes ocekivati 100% mogucnosti ukoliko ga prikacis na integrusu.Zvucna kartica(min minimuma bi recimo bio Asus DS) je prosto must have.

tako ga i ja proceni,hteo sam još nečije mišljenje-stručnije od mog
što se tiče zvučne kartice baš imam integrisanu  Smile  u pitanju je ona sa matične ploče Gigabyte ep35c-ds3r
zadovoljan sam zvukom ali što kažeš možda će biti bolji zvuk sa drugom karticom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Zao mi sto me GTA zajebava, recka unistava.. NBA 2k10 ne mogu da max da igram. Crysis jedva na medium. Uskoro dolaze novi naslovi, zahtjevniji. Red je da nesto poboljasam..  Smile

GTA 4 je lose optimizovan za komp.. i u igraonici ima nekih bagova.. nije do masine.. do igrice je.

NBA - sportska igra, za igrat sa drugarima.. sta ce ti max Smiley

Crysis ne mogu i mnogo bolje konfe  - (a i malo mi smor, probao sam)

====

Zezam se ja malo...   al aj mi prodaj konfu ako si nezadovoljan.. to bi meni bilo ekstra..

ja bi to da odigram Portal i NFS neki Most Wanted tj. malo stariji  i super.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava beograd
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iphone 5s
Crkla mi je ploca Asus P5B socket 775, CPU E4500, grafika Geforce 9400GT  DDR2 128B PCI EX 16, mem DDR2 itd...ae neki predlog za plocu.hvala
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 16:52:29 od mastika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung Galaxy S III

GTA 4 je lose optimizovan za komp.. i u igraonici ima nekih bagova.. nije do masine.. do igrice je.

NBA - sportska igra, za igrat sa drugarima.. sta ce ti max Smiley

Crysis ne mogu i mnogo bolje konfe  - (a i malo mi smor, probao sam)

====

Zezam se ja malo...   al aj mi prodaj konfu ako si nezadovoljan.. to bi meni bilo ekstra..

ja bi to da odigram Portal i NFS neki Most Wanted tj. malo stariji  i super.

Burazer , sa nesto boljom konfg vrti GTA bez reckanja i moze NBA na max. Dok kod mene stuca!

Sta cu, idealista sam Smiley Volim da vidim pomeranje dresa na igracima.

Pretpostavljam da je potrrebno samo procesor da pojacam, jer je grafika solidna :/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Nikako.

Imam ovo :

- Procesor : Intel dualcore E5300
- Graficka : VGA Gigabyte 9800GT 512MB
- Memorija : 4GB RAM

i dva pitanja :

- Zasto mi canyourunit server prikazuje da mi grafika posjeduje 1,9 GB memorije umjesto 512MB ?
- Sa ovom konfiguracijom mi bas ne klize na high ove novije igre, pa se razmisljam da nesto pojacam i logikom mi se namece da ne bi bilo lose procesor da promjenim ? Mozda da uzmem neki quad core ? Hoce li to biti dovoljno rijesenje da guram bez bilo kakvog treptaja ove nove igre na high ?
 Smile

1. Ne obaziri se mnogo na te podatke. Nebitni su.
2. Losa ti logika. Treba ti jaca grafika. Radeon HD 5850 ili GeForce GTX275 minimum ako hoces sve na max u native rezoluciji bez imalo seckanja. Procesor zameni jacim samo ako imas para. A ako neces da se izujes onda ga slobodno klokni na barem 3,4 GHz. Bice dovoljno za pocetak. GTA je stravicno neoptimizovan pa nemoj ocekivati cuda.

što se tiče zvučne kartice baš imam integrisanu  Smile  u pitanju je ona sa matične ploče Gigabyte ep35c-ds3r
zadovoljan sam zvukom ali što kažeš možda će biti bolji zvuk sa drugom karticom?

Pocetkom godine uzeo sam Creative Titanium i jos uvek se divim kvalitetu zvuka. Naravno ocekivao sam poboljsanje ali ne toliko. Slobodno investiraj u novu zvucnu.

Crkla mi je ploca Asus P5B socket 775, CPU E4500, grafika Geforce 9400GT  DDR2 128B PCI EX 16, mem DDR2 itd...ae neki predlog za plocu.hvala

Nisi rekao koliko para ali mozes pogledati Asusovu P5Q ili Gigabyteovu EP45-DS3R ili jos bolje EP45-DS4.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung Galaxy S III
@Harmon26 ,

Hvala na savjetu! Smiley

I samo jos jedno podpitanje. Ukoliko bih eto uzeo GeForce GTX 275, a ostavio ovaj procesor e5300, da li bi takva kombinacija bila dovoljna ili ce ipak da zajebavaju neke igre zbog slabijeg procesora ?
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 19:28:44 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

što se tiče zvučne kartice baš imam integrisanu Smile u pitanju je ona sa matične ploče Gigabyte ep35c-ds3r

Nije ni cudo sto si misleo da menjas zvucnike.Solo 6 i 7 spadaju u entry level Hi-Fi sisteme.Prikaciti ih na integrusu je zlocin Smile Sta da ti kazem,slobodno investiraj u novu zvucnu,znaci minimum minimuma bi bio Asus DS.Cak i sa njom bi primetio razliku u odnosu na integrusu.Takodje potrebno je izvesno vreme da se zvucnici "usviraju",posle 100-nak sati kvalitet zvuka ce biti mnogo bolji.A ukolko si hardcore audiofil i ne smeta ti nepodrzavanje surround zvuka(nije bas kartica za igre i filmove) pokusaj da nadjes EMU 0404,kartica je ubica sto se tice reprodukovanja stereo zvuka.
P.S  Jos tezi zlocin je pustanje krnjavog mp3 na takvim zvucnicima,juri muziku u FLAC ili WMA formatu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 543 544 546 547 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.