Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415370 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@Harmon26 ,

Hvala na savjetu! Smiley

I samo jos jedno podpitanje. Ukoliko bih eto uzeo GeForce GTX 275, a ostavio ovaj procesor e5300, da li bi takva kombinacija bila dovoljna ili ce ipak da zajebavaju neke igre zbog slabijeg procesora ?

Ukoliko overklokujes procesor, neces imati previse problema, ali ipak je nesto slabiji nego sto ti je potreban. U svakom slucaju bolje je uzeti GTX 275 nego ostaviti staru grafiku i uzeti cetvorojezgarni procesor.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.11p
mob
LG G2
koja je po všem mišljenju bolja(mislim na one koji su imali iskustva sa ovim karticama)
CREATIVE X-Fi Xtreme Audio ili ASUS Xonar DSA ili čak CREATIVE Sound Blaster X-Fi Surround 5.1
ova poslednja je externa pa bi mogla možda da se prikači na netbook koji imam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
требао би да узмем неке мало квалитетније 2.0 звучнике али не неко издркавање од 100 евра него рецимо до једно 40 евра....имам 5.1 звучнике али ме страшно нервирају они силни каблови Smile
размишљао сам о овима : http://www.logitech.com/en-gb/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/214  али је сваки савет добродошао
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
koja je po všem mišljenju bolja(mislim na one koji su imali iskustva sa ovim karticama)
CREATIVE X-Fi Xtreme Audio ili ASUS Xonar DSA ili čak CREATIVE Sound Blaster X-Fi Surround 5.1

Za stereo zvuk definitivno Xonar.

требао би да узмем неке мало квалитетније 2.0 звучнике али не неко издркавање од 100 евра него рецимо до једно 40 евра....имам 5.1 звучнике али ме страшно нервирају они силни каблови Smile
размишљао сам о овима : http://www.logitech.com/en-gb/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/214  али је сваки савет добродошао

Ovi nisu losi.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Aj i ovde da pitam...
U medjuvremenu sam moj proc zamenio i uzeo AMD Athlon X2 5600+ 2.91ghz sa termalthake kulerom koji ladi ko zmija  Smile
Sad mi izletela kombinacija da prodam njega i uzmem AMD Phoneom X3 e sad to je ona serija koja nema II rimsko 2 u sebi...Cinimi se da je u pitanju 8650 model...Ali on radi na 2.3ghz...

Da li se isplati prelaziti na ovaj proc sobzirom da ima 3 jezgra?Kad kazem da li se isplati nemislim novcano nego ovako,posto bi mi razlika u ceni bila 10ak evra...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.11p
mob
LG G2

Za stereo zvuk definitivno Xonar.

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.23
mob
HTC One X
Poz svima Wink
Jel zna neko gdje mogu naći daljinski za PC u Beogradu i po kojoj cijeni ? Bio sam u dosta radnji, ali nisam nashao....Smile
Hvala unapred Wink
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung Galaxy S III
@Harmon26 ,

Hvala na savjetu! Smiley

I samo jos jedno podpitanje. Ukoliko bih eto uzeo GeForce GTX 275, a ostavio ovaj procesor e5300, da li bi takva kombinacija bila dovoljna ili ce ipak da zajebavaju neke igre zbog slabijeg procesora ?

Ukoliko overklokujes procesor, neces imati previse problema, ali ipak je nesto slabiji nego sto ti je potreban. U svakom slucaju bolje je uzeti GTX 275 nego ostaviti staru grafiku i uzeti cetvorojezgarni procesor.
Jos jednom hvala na pomoci!
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
za te pare definitivno jedini logičan izbor  Microlab Solo 2 ili Solo5,novi su oko 50 jura ako ih nađeš
imam solo 2 ,neverovatno dobro zvuče
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung S4
Pitacu ovde posto su slicne teme pale u zaborav, a ne bih da otvaram novu. Tako da ako neko zna nesto oko ovoga bio bih mu zahvalan.  Smile
Razmisljam o kupovini LCD TV-a i gledao sam neke ponude i zavrtelo mi se u glavi od raznih modela. Izdvojio bih oko 60000 za kupovinu s' tim sto bih voleo da to bude neki model od 37 ili 40 inca, u full hd rezoluciji.
Nasao sam neke modele ali uopste nemam predstavu sta je bolje, a proctiao sam negde i da Samsung koji se pravu Slovackoj, te Sony iz Madjarske su sranje, uglavnom evo par linkova pa mi preporucite ako se razumete:

Samsung LE 40A615A - 600 eura

Samsung LE 37B551A - 60000

Samsung LE 37C530 - 600 eura

Toshiba 42 X 3000PG - 50000 Ovo mi nije jasno...  Smile

LG 37 LH3000 - 560 eura

LG 37 LD 420 - 560 eura

LG 42 LH3000 - 615 eura

Kao sto vidite ima modela od 37'' pa sve do 42'' za skoro iste pare...

« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 14:51:09 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 544 545 547 548 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.