Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 532 533 535 536 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406808 puta)

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
pa racunar mi je sve jedno koji cu da kupim vec me ubise programi za njega,jer do sada je sve bilo na win 2000 a sada sve prave za win 7 sto znaci da moram da obaram sistem a ovaj mi se uopste win 7 nesvidja,jer pola video igara nece da podrzi jer su one radjene za 2000 pa me zanima koja je budala izbacila novi nekompletan program kad pola stvari nemoze da radi preko njega treba da cekam 10 god dok ostali predju na novi sistem :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Nisam rekao da je ram od 667mhz los,ali ti ako hoces mozes da se vratis u praistoriju i na ram od 133mhz  Smile Razlika izmedju 667 i 800mhz je ista kao i 800 na 1066mhz,znaci zanemarljiva.E sad ako imas neki jak proc koji podrzava ddr2 i ddr3 platformu sigurno neces izvuci njegov maksimum sa ramom od 667mhz nego sa nekim brzim ddr3 npr 1600mhz/2200mhz.
 Smile
Samim ti ako ram usporava proc,a proc ne moze da izvuce maksimum,on ce da koci i grafu(ako je neka jaka).....uglavnom nadam se da si shvatio Smile
  Smile kupicu prvo 2 giga 800mhz po posle jos dva....steta sto moja maticna nepodrzava jace memorije od 800mhz... sta mislite oce raditi neka jaca ram memorija od 800 mhz na ovoj ploci? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4Core1600-GLAN
Ni moja ploca ne podrzava vise od 800mhz i vise od 4gige rama Smile
Na sta mislis kad kazes oce li raditi neka jaca memorija od 800mhz,mislis brza?Mozda sa nekim novijim biosom ploca dobije mogucnost za ram od npr. 1066mhz i dobije podrsku za novije procesore. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia n95
evo stavio sam 2 giga 800mhz  a posle cu jos da dodam 2 giga ....inace razlika izmedju 2 giga 667 i 2 giga 800 mhz gotovo da se neoseca...inace imam 2,6 x4 ghz procesor sto je ukupno oko10,4 ghz sve ukupno i 8800 graficka  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
pa racunar mi je sve jedno koji cu da kupim vec me ubise programi za njega,jer do sada je sve bilo na win 2000 a sada sve prave za win 7 sto znaci da moram da obaram sistem a ovaj mi se uopste win 7 nesvidja,jer pola video igara nece da podrzi jer su one radjene za 2000 pa me zanima koja je budala izbacila novi nekompletan program kad pola stvari nemoze da radi preko njega treba da cekam 10 god dok ostali predju na novi sistem Smiley
Ocigledno nisi cuo za compability mod,prebaci na XP i sljakace.Btw ukoliko ti se ne svidja win7 sta bi tek rekao za Vistu? A i Xp nije bas neka cvecka,nemoj da se zacudis ukoliko ti jedanput  izbaci
"No keyboard, press F1 to continue" Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 15:47:41 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
meni je win7 super.... mogu igre na njemu, ali moraš da progoogluješ kako jer je na ovom forumu protiv pravila da pričamo o toj tematici ;D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ljudi nedoumica je sledeca, koliko vredi da se proda laptop HP 530. Model ima Intel 1.66GHz 1024MB 80GB DVDRW 15.4 WXGA, wireless i sve sto ide uz to, naravno punjac i torba. U ocuvanom je stanju, baterija prosecna. Pitanje je koliko bi on trebao da trazi za njega, realno, posto covek nije u toku sa cenama polovnih masina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia E71
Nemam iskustva sa tv karticama a hteo bih da kupim neku do 30 eura, prioritet mi je da ima dobru sliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nemam iskustva sa tv karticama a hteo bih da kupim neku do 30 eura, prioritet mi je da ima dobru sliku.

Kvalitet slike ti 90% zavisi od prijema signala odnosto da li imas obicnu analognu antenu ili imas kablovsku tv ili nesto slicno njoj...  Tako da moras znati ako imas obicnu antenu onda ti ni jedna tv kartica ne pomaze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia E71

Kvalitet slike ti 90% zavisi od prijema signala odnosto da li imas obicnu analognu antenu ili imas kablovsku tv ili nesto slicno njoj...  Tako da moras znati ako imas obicnu antenu onda ti ni jedna tv kartica ne pomaze Smile
Imam kablovsku nego me interesuje da li ima razlike u kvalitetu slike izmedju onih sto kostaju 3000 i 5500 din ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Razlike su minijaturne skoro ih nema sto se tice samog hardvera, a ta razlika u ceni je pre svega zbog softvera koji koristi kartica.

Ja sam sa prvom karticom izdrzao svega 24h, zasto? Slika je bila ok i nije bilo zamerki ali zato softver da Bog sacuva. Muka ziva...

zato ti preporucujem da uzmes neku od Asus ili WinFast kartica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 532 533 535 536 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.