Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409573 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Smile Ja imam jedno pitanje ...dali je ovaj  kompjuter dobar za igre (Intel Core i3  2.9 ghz  i 8GB DDR3 RAM) (PCI Express nVidia GeForce GT320)  ....a ja imam ovaj stari  (intel core quard q6600 2.4 ghz ram 3.gb ) Geforce 9800 GTX+) ali mi on malo secka na ove novije igre kao npr metro2030 i gta 4 ...

Sve sto treba da uradis je da kupis jacu graficku. Ne mora da menjas celu konfiguraciju.

hteo bih uzeti kuciste do 200-250 €
ovo staro je vec okadjeno, a i pali se na srafciger...
presvega bih voleo da mi komp nekoci kada :slusam ,muziku,gledam film, pa cak da slusam 10 pesme odjednom
znaci,pod maximalno opterecenje voleo bih da radi stabilno!
jedano pitanje:koju ram memoriju da uzmem dd1 ili dd3 i ucemu je razlika?
ovo staro kuciste radi na :1.54 GHz a ram mem. je 1,25 GB
pitanje je:koje komponente da uzmem ??
cuo sam da se mogu gledati 3d filmovi ,ako se uzme neka 3d graficka kartica???-koja i koliko kosta?

Maticna: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H                             7.700
Procesor: AMD Athlon II X2 215                                         4.080
RAM: 2x1GB Geil DDR3-1333MHz GV32GB1333C9DC             5.950
HDD: 320 GB Western Digital WD3200AAKS                        4.058
Optika: SONYNEC - AD-7240S Black                                    1.879
Kuciste: BLUEBERRY CN-832BK-500                                     2.851
Ukupno:                                                                         26.518

Zaboravi na 3D filmove. Potreban ti je i 3D monitor koji je papreno skup, kao i odgovarajuce 3D naocare koje su oko 100 evra (bile kad sam zadnji put gledao).

Nema na cemu.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2010, 11:41:57 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Moze neki savet za wireless router, ja sam mislio da uzmem TP-Link WR340G, moze se naci za oko 2500, ovo mi treba za drugara koji nije neki zahtevan korsinik.
Treba da na njega nakacim zyxel adsl modem, pa ako moze neko i da mi kaze na sta da obratim paznju, tj oko dodeljivanja ip adrese, da li da stavim na automatic ili neka manuelna podesavanja
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Treba mi procesor i ploca sve ukupno do 80-90e.E sad Intel ili Amd vi odlucite meni je sve jedno. Smile Nema veze sta je samo da proc ima vise 256kb cash a.
Ja sam mislio nesto ovako al znam da moze i bolje
Procesor:
http://www.itsvet.com/proizvod/amd-athlon-64-x2-5000+-2.6ghz-box-2mb-65nm-am2/comp_comp_cpu/47/210
http://www.itsvet.com/proizvod/amd-athlon-ii-x2-215-2.7ghz-1mb-box/comp_comp_cpu/47/370
maticna :
Koja  maticna sa ddr2 ramom?

Sve ovo ide u mješavini sa 2gb ddr2 memorije(800mhz apacer),hdd 160 gb,Nvidia G Force 9400gt 1gb gddr2(fabricki overclockovana).
« Poslednja izmena: 24. Apr 2010, 18:05:50 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Moze neki savet za wireless router, ja sam mislio da uzmem TP-Link WR340G, moze se naci za oko 2500, ovo mi treba za drugara koji nije neki zahtevan korsinik.
Treba da na njega nakacim zyxel adsl modem, pa ako moze neko i da mi kaze na sta da obratim paznju, tj oko dodeljivanja ip adrese, da li da stavim na automatic ili neka manuelna podesavanja

I ja imam Zyxel adsl model/jednoportni ruter. Kako bi prosirio mrezu kupio sam Wireless Access Point sa dodatna 4 LAN porta. Nema nikakvih podesavanja osim bezbedonosnog protokola i lozinke za pristup. U principu ne treba ti ruter ako si dobio vec jedan od provajdera.

Treba mi procesor i ploca sve ukupno do 80-90e.E sad Intel ili Amd vi odlucite meni je sve jedno. Smile Nema veze sta je samo da proc ima vise 256kb cash a.
Procesor:
http://www.itsvet.com/proizvod/amd-athlon-64-x2-5000+-2.6ghz-box-2mb-65nm-am2/comp_comp_cpu/47/210
http://www.itsvet.com/proizvod/amd-athlon-ii-x2-215-2.7ghz-1mb-box/comp_comp_cpu/47/370
maticna :

Sve ovo ide u mješavini sa 2gb ddr2 memorije(800mhz apacer),hdd 160 gb,Nvidia G Force 9400gt 1gb gddr2(fabricki overclockovana).

AMD Athlon II X2 215
i
Gigabyte GA-MA770-US3
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Hteo bih malo da poboljsam comp .Imam amd athlon 64x2 dual core,msi-7369,nvidia-nforce 520,memoriju 1024 mb,ddr2,radeon x800gto.To mi je drug sastavljaa konfiguraciju,ja se ne razumem.Sad moram sam.Može li neki savet?Thanks.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64

I ja imam Zyxel adsl model/jednoportni ruter. Kako bi prosirio mrezu kupio sam Wireless Access Point sa dodatna 4 LAN porta. Nema nikakvih podesavanja osim bezbedonosnog protokola i lozinke za pristup. U principu ne treba ti ruter ako si dobio vec jedan od provajdera.

Procesor:
maticna :

AMD Athlon II X2 215
i
Gigabyte GA-MA770-US3
100E Smile al uzecu
'Fala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 386
Zastava Denmark
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S24 Ultra
Smile Ja imam jedno pitanje ...dali je ovaj  kompjuter dobar za igre (Intel Core i3  2.9 ghz  i 8GB DDR3 RAM) (PCI Express nVidia GeForce GT320)  ....a ja imam ovaj stari  (intel core quard q6600 2.4 ghz ram 3.gb ) Geforce 9800 GTX+) ali mi on malo secka na ove novije igre kao npr metro2030 i gta 4 ...

Sve sto treba da uradis je da kupis jacu graficku. Ne mora da menjas celu konfiguraciju.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
da ali ja sam isao u trgovini gdje se kupuje kompjuteri ..i sve sam rekao trgovcu sta ja imam i na kraju mi fali da imam slab power 400 watti a ja sam htjeo da mijenjam graficnu ..jer ove nove graficne traze vise powera ...i on mi kaze da mi neisplati davati pare za graficnu ..jer onda moram taj power jaci uzeti ...a htjeo sam uzeti ovu graficnu nVidia GeForce GT320 ili bolju ...ali ona mi trazi vise struje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

hteo bih uzeti kuciste do 200-250 €
ovo staro je vec okadjeno, a i pali se na srafciger...
presvega bih voleo da mi komp nekoci kada :slusam ,muziku,gledam film, pa cak da slusam 10 pesme odjednom
znaci,pod maximalno opterecenje voleo bih da radi stabilno!
jedano pitanje:koju ram memoriju da uzmem dd1 ili dd3 i ucemu je razlika?
ovo staro kuciste radi na :1.54 GHz a ram mem. je 1,25 GB
pitanje je:koje komponente da uzmem ??
cuo sam da se mogu gledati 3d filmovi ,ako se uzme neka 3d graficka kartica???-koja i koliko kosta?

Maticna: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H                             7.700
Procesor: AMD Athlon II X2 215                                         4.080
RAM: 2x1GB Geil DDR3-1333MHz GV32GB1333C9DC             5.950
HDD: 320 GB Western Digital WD3200AAKS                        4.058
Optika: SONYNEC - AD-7240S Black                                    1.879
Kuciste: BLUEBERRY CN-832BK-500                                     2.851
Ukupno:                                                                         26.518

Zaboravi na 3D filmove. Potreban ti je i 3D monitor koji je papreno skup, kao i odgovarajuce 3D naocare koje su oko 100 evra (bile kad sam zadnji put gledao).
hvala najlepse  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson K810
Ljudi konfiguracija mi je:
Procesor:Intel Core 2Quad Q8200 2. 33 Ghz
RAM:4 Gb DDR2
Maticna: Intel P35/G33/G31
Graficka:GeForce 9800 GT 512 Mb
Hard disk:1000Gb Seagate ATA Device
Napajanje:500 W

Jel treba nesto da se menja????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hvala.... od pomoći je bilo.
Recimo P2250 ili P2250W,u zavisnosti da li zelis full hd monitor ili ne.

Spisku moze da doda i B2230W.
Samo mi recite koji ja uopšte izlaz imam... mislim da je hdmi, a ne vidim da neki od ovih monitora ima hdmi ulaz Smile
Ovo mi je grafička
http://www.avadirect.com/product_details_parts.asp?prid=15924
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 529 530 532 533 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.