Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1408007 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC 
dobra. mozes posle da stavis  crossfire 2x 5750vaporx.maticna podrzava i ima da razbija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jel moze neko da mi odgovori na gore postavljeno pitanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Ne, radila bi samo jedna od te dve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Da li bi  SAPPHIRE
Radeon HD 4670 1GB GDDR3: http://www.itsvet.com/proizvod/sapphire-radeon-hd-4670-1gb-gddr3/comp_comp_vga/130/1906
radila upareno sa integrisanom grafickom na ploci ASUS
M4N78 PRO: http://www.itsvet.com/proizvod/asus-m4n78-pro/comp_comp_mboard/20/73 ?

Cini mi se da ne. Ako me secanje ne vara hibridni mod rada je omogucen samo za pojedine, ne sve ATI-eve graficke karte (znam sigurno da podrzava 3450 i 3470). Neka me neko ispravi ako nisam u pravu.

Edit: Jao, ja tek sad vidim da ploca ima Nvidijin chipset. Ne sigurno nece raditi.

axam....da...harmone....jer oni nemaju bas dobro prijanjanje kada se stave na neociscen cip....kapiras...ako se ne ocisti lepo nema nista od lepljenja ....samo spadne..

Uh brate, dobro me nasmeja. Cek' da obrisem suze. Pazi ovako, svrha lepljenja pasivnih hladnjaka na memorijske cipove je njihovo hladjenje povecanjem disipacione povrsine. Kako bi se ta povrsina povecala toplota sa cipova mora biti preneta na hladnjake, a do toga ne moze doci ako izmedju njih stavih termalni izolator kakav je ta samolepliva traka. Stavise njenim lepljenjem si onemogucio disipaciju toplote sa povrsine cipa i povecao njegovu temperaturu. Ako si to uradio na svojoj grafici hitno skini, a hladnjake na cipove nalepi pomocu termalne paste za procesor.

A kolko da prodam 9400gt?Imam kutiju i sve al nemam garanciju, ne mogu da je prodam ni za polovinu koolera koji sam mislio da stavim.Skupio sam 60e i mislio da malo poboljsam hladjenje a koju to graficku mogu uzet da valja do 80e?Mislio sam posebno da skupim pare za grafu al kad kazete da se ne isplati da je budzim dajte neshto do 80e Smile.Sta mislite da uzmem ovu i da nabudzim na nju josh jedan noctura ventilator?
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-geforce-9600-gt-512mb-gddr3-en9600-gt-htdi-512-silent/comp_comp_vga/20/1079
Prije sam bio uzeo gainward 9600gt(fabricki overklokovanu) i bila je nestabilna pa sam je vratio i uze pare. Smile
9600gt ili 4670 ili gt 220

9600GT je sigurno bolji izbor od kombinacije koju ti pokusavas.

Motherboard: Gigabyte H55-UD3H
CPU:Intel Core i3 540
GPU:Sapphire Radeon 5750 VaporX
RAM:Kingston KVR 2GB 1333MHz
HDD: WD 500GB...
Napajanje:Cooler Master 500W

Sta mislite o ovoj konfiguraciji?

Uzmi 4 GB rama. Ostalo je sasvim ok. Mozes ustedeti koju hiljadu ako uzmes Core i3 530 umesto modela 540. Razliku u performansama neces primetiti. Ploca je dobar izbor. Po slicnoj ceni mozes uzeti i neki P55 model ali tada neces imati u rezervi integrisanu grafiku ako ti ova Sapphire zakaze, u sta cisto sumnjam.

axam....da...harmone....jer oni nemaju bas dobro prijanjanje kada se stave na neociscen cip....kapiras...ako se ne ocisti lepo nema nista od lepljenja ....samo spadne..
Nadam se da se salis.

Sta reci.

dobra. mozes posle da stavis  crossfire 2x 5750vaporx.maticna podrzava i ima da razbija

Zasto bi stavljao 2x5750 kada za te pare moze da kupi 5870 ako mu je uopste potrebna tolika snaga.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2010, 18:54:41 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava Ναισσός
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 6300
Nisam ja ni rekao da cu da stavljam dve,to se ovaj Bogan pravi pametan  Smile
Hvala na savetima....
« Poslednja izmena: 16. Feb 2010, 20:33:46 od optaryus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC 
Nisam ja ni rekao da cu da stavljam dve,to se ovaj Bogan pravi pametan  Smile
Hvala na savetima....
Smile

ne pravim se pametan,ja sam prepametan  Smile Smile

jel to sam sklapas ili si nasao negde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava Ναισσός
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 6300
Pa sklapam,samo bice malo trtavo sve ovo da se nadje...Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Probaj u Bench house,skoro je bila neka akcija sa H55 maticnim plocama i i3 Core procesorima.
Nego da priupitam i ja nesto.Posto imam Sansa Clip plejer(malisa je cisto zlo ) i od kako sam njega uzeo iskljucivo slusam muziku u FLAC formatu(ili 320-bitni mp3),sledeci logican korak je kupovina nekih kvalitetnijih slusalica.Budzet je oko 4000,mada se licno ne bih bunio i da prodjem malo jeftinije.Kakva su iskustva sa ovim modelom
http://www.itsvet.com/proizvod/sennheiser-hd-201/comp_comp_headphones/99/470
« Poslednja izmena: 17. Feb 2010, 00:49:43 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Neces valjda sa tim na glavi da ides ulicom? Mogu da ti preporucim neke bubice ako hoces.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Why not? Smile Bitan mi je kvalitet zvuka,a ne izgled samih slusalica(mada bi se verovatno ljudi okretali zamnom i misleli "Jbt kakav freak!!!")
Moze i preporuka bubica,nije probllem,mada vec imam jedan par(sonic gear) i nisam zadovoljan kako zvuce sa Sansom,slusaice koje su dosle sa plejerom daju mnogo kvalitetniji i cistiji zvuk,uz doduse malo manje bas-a.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.