Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 491 492 494 495 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406696 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ima li gdje da se kupi nova gf 8800gt?(mislim da li je josh u prodaji)Koliko kosta?Ima li je ko od vas i valja li?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
ok... ponovo ja... ponovo pitanja... 24" dvi full hd ili 16:10... izbor mi je nazalost suzen na par radnji, a neke od njih i nemaju T240, ono sto je u ponudi i sto mi je zapalo za oko su npr. BENQ G2420HDBE, Samsung 2333HD i Acer AL2623W... verujem da je moguc dogovor sa prodavcima oko porudzbine T240, ali u slucaju da ne moze, zanima me koji je od ovih navedenih monitora vredan kupovine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Why not? Smile Bitan mi je kvalitet zvuka,a ne izgled samih slusalica(mada bi se verovatno ljudi okretali zamnom i misleli "Jbt kakav freak!!!")
Moze i preporuka bubica,nije probllem,mada vec imam jedan par(sonic gear) i nisam zadovoljan kako zvuce sa Sansom,slusaice koje su dosle sa plejerom daju mnogo kvalitetniji i cistiji zvuk,uz doduse malo manje bas-a.

Moj drugar je pre par meseci kupio AKG K315 sluske za nesto manje od 2000 dinara. Za tu cenu su odlicne. Ako hoces bolje mozes pogledati modele K317 i K319, ali su oni znatno skuplji. Imas da ih kupis u Apple shopovima (domace prodavnice sa Apple robom) u Delta Cityiju i Uscu.

Ima li gdje da se kupi nova gf 8800gt?(mislim da li je josh u prodaji)Koliko kosta?Ima li je ko od vas i valja li?

Imas da kupis 9800GT koja je preimenovana 8800GT. Ako hoces mogu ti i ja prodati moju Inno3D sa Accelero kulerom, pa mozes ustedeti koji evro. Fabricki OC-ovana leti ko zmaj.

ok... ponovo ja... ponovo pitanja... 24" dvi full hd ili 16:10... izbor mi je nazalost suzen na par radnji, a neke od njih i nemaju T240, ono sto je u ponudi i sto mi je zapalo za oko su npr. BENQ G2420HDBE, Samsung 2333HD i Acer AL2623W... verujem da je moguc dogovor sa prodavcima oko porudzbine T240, ali u slucaju da ne moze, zanima me koji je od ovih navedenih monitora vredan kupovine...

U odnosu na T240, ni jedan. Ali, ako se mora onda Samsung 2333HD samo sto mi se cini da taj model ima ugradjen TV tjuner.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Sastavljam konfiguraciju sledecu:
intel core duo e6500
4gb rama kingston 1066mhz
hdd 500gb
e sad mi treba pomoc oko maticne.Hocu maticnu koja podrzava i crossfire i sli pa sam mislio neshto ovako:
http://itsvet.com/proizvod/asus-p5n-d/comp_comp_mboard/20/1014
E sad imam procesor,hdd i 2gb rama(kasnije bih dodao josh 2) i hocu maticnu i graficku do 200e(maticnu do 100e i graficku do 100e)Mislio sam za grafu da uzmem 9600gt(pa u sli) ili 9800gt(pa u sli) ali sli variantu bih dodao kasnije(sad mi treba 1 grafa a poslije bih dodao josh jednu za sli).I izracunao sam da bi sve ovo kostalo oko 500e kad se zavrsi(i sli,4gb rama(mozda cak 6))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Verovatno cu ici na AKG K315,istina i model K317 mi se uklapa u cenu ali pitanje je da li zaista vredi 2000 vise? Smile U svakom slucaju hvala!
Sastavljam konfiguraciju sledecu:
intel core duo e6500
4gb rama kingston 1066mhz
hdd 500gb
e sad mi treba pomoc oko maticne.Hocu maticnu koja podrzava i crossfire i sli pa sam mislio neshto ovako:
http://itsvet.com/proizvod/asus-p5n-d/comp_comp_mboard/20/1014
E sad imam procesor,hdd i 2gb rama(kasnije bih dodao josh 2) i hocu maticnu i graficku do 200e(maticnu do 100e i graficku do 100e)Mislio sam za grafu da uzmem 9600gt(pa u sli) ili 9800gt(pa u sli) ali sli variantu bih dodao kasnije(sad mi treba 1 grafa a poslije bih dodao josh jednu za sli).I izracunao sam da bi sve ovo kostalo oko 500e kad se zavrsi(i sli,4gb rama(mozda cak 6))

Poprilicno je nezahvalno u ovom trenutku kupovati novu maticnu za 775 socket pogotovu sto za skoro iste novce imas sasvim solidnu P55 plocu,koja je pametnija kupovina za buducnost.Da sam na tvom mestu kupio bih trenutno samo graficku(mozda cak i onu koju ti je harmon preporucio),bice dovoljna sa sve igre.Ostatak novca bih ostavio na stranu i stekao pare za kupovinu P55 maticne ploce,i5 750 i za pocetak 2Gb ddr3 ram-a.Po meni je to mnogo pametnija kupovina,a deo novca mozes obezbediti i prodajom stare ploce,cpu-a i ram-a.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2010, 12:19:51 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
 Smile :shock:Zainteresovan,zainteresovan Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Овако, другар има 60к динара које треба да потроши на рачунар (без монитора и звучне картице) који ће му користити у сврху кућног музичког студија.

Графичка да буде до 5к динара, ХДД већи од 500 гб. Ако може неко да састави, био бих вам много захвалан  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Pa sta velite?Da sacekam josh pola godine da skupim josh para,prodam trenutnu konfiguraciju i naprevaim neku konfiguraciju do 450 500e.I sad cu da se bacim na posao trazenja grafe nema je nigdje ima samo nvidia gforce 7950 512mb ddr3.Sta mislite da uzmem nju umjesto nvidie gforce 9400gt.Ova kosta 35e i 256 bit je samo me zbunjuje shader model i ostalo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC 
sta ce ti 6gb?  ili ako hoces bas da kupujes maticnu i procesor sad bolje uzmi neki amd procesor vise nude za malo para
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 334
Zastava Napoli, Italia
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Video sam bezicni ruter ReinkJet WiFi Router 802.11b g AP Client WISP 4xLAN, posto imam SBB kablovski internet i laptop Fujitsu Siemens AmiloPro v2030, zanima me da li je izbor ovog rutera dobar, tj. da li kvalitativno odgovara.
A interesuje me koliko je komplikovano podesiti ruter prilikom instaliranja, tj. da li to moze uraditi amater.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 491 492 494 495 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.