Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418324 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
Koliko kosta i valjali za igranje novijih igrica gforce 9600 gt 512mb?Imao sam ati radeon 4650 1gb i posle 2 mjeseca crkla.Ima li razlike izmedju gf 9600 gt512mb ,9600gso384mb i 9600 od 1 gb(osim u memoriji)
 Smile
Shta mislite o ovome : http://www.itsvet.com/proizvod/leadtek-geforce-gt-240-512mb-gddr5/comp_comp_vga/87/1923

Ajde preporucite neshto da nije ati radeon.
ja imam ovu i prezadovoljan sam
http://www.itsvet.com/proizvod/msi-geforce-9600-gt-512mb-gddr3-n9600gt-t2d512-oc/comp_comp_vga/24/1056
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Koliko kosta i valjali za igranje novijih igrica gforce 9600 gt 512mb?Imao sam ati radeon 4650 1gb i posle 2 mjeseca crkla.Ima li razlike izmedju gf 9600 gt512mb ,9600gso384mb i 9600 od 1 gb(osim u memoriji)
 Smile
Shta mislite o ovome : http://www.itsvet.com/proizvod/leadtek-geforce-gt-240-512mb-gddr5/comp_comp_vga/87/1923

ja imam ovu i prezadovoljan sam
http://www.itsvet.com/proizvod/msi-geforce-9600-gt-512mb-gddr3-n9600gt-t2d512-oc/comp_comp_vga/24/1056
Kako ide crysis,far cry 2 assasians creed?Ako si igrao assasians creed  valja li, meni na ati radeon 4650 1gb jedva radio a vidi ovo  http://www.youtube.com/watch?v=n6e7fWNEC6E
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
crysis ide na high znaci nije na ultra i bez AA i na rezoluciji 1280x1024.imam pride jos 2 gb memorije na 800mhz i athlon x 2 na 2.8mhz far cry 2 nisam igrao a assasians creed sam pre jedno 2 nedelje instalirao i sljaka sve na high
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
thnks Smile
Grafivku nije klokovao i pojma nema o tome,dje da otvara i cisti novi kompjuter, mislim da ima 9600 silent.
Citat

Ukoliko je silent varijanta u pitanju neka nakaci neku 12-ticu koje ce odvoditi toplotu sa graficke,to bi trebalo da resi problem.U sustini ne bi bilo lose i da skine hladnjak sa kartice,ocisti staru pastu i nanese novi sloj termalne paste,ali ukoliko to nikad nije radio bolje da ne pokusava.

Smile

Sto se tice graficke zasto insistiras na to ne bude Ati?Za 8300 imas na akciji do 05.02. ATI Radeon 4770 XFX 512MB,/DDR5/HDTV/DualDVI/128bit, koja overklokovana postoze iste rezultate kao i 4850 koja je opet sa druge strane po perfomansama jednaka GTS250.
U svakom slucaju 4770 je brza od GTS240,a tek od 9600GT da i ne pricam.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 23:51:21 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung D510
 Smile

Pa onda imas garanciiju, pa zameni. Inace 9600 GT je bolja, za GSO ne znam, milsim da je slabija, ali neka kaze neko ko bolje zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Za potrebe igraonice u kojoj se uglavnom igra CS-1.6, a pošto sam vrlo ograničen budžetom mislio sam ga kupim:

matičnu ploču      GA-G31M-ES2C
procesor             CPU LGA775 Intel E3200 DualCore Celeron, 2.40GHz/800/1MB BOX 64bit 45nm

Da se ne bi zeznuo kao prošli put,kada nisam pitao i kupio Barracudu dva pitanja

1. Da li ovde može ugradnja grafičke RADEON HD4350 - imam novu od ranije
2. Šta znači Serial/ATA RAID modovi   ne. Planiram da je povečem sa ATA hard diskom od 80 Gb. Ne treba mi više samo za OS, Anti virus i CS 1.6
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Za potrebe igraonice u kojoj se uglavnom igra CS-1.6, a pošto sam vrlo ograničen budžetom mislio sam ga kupim:

matičnu ploču      GA-G31M-ES2C
procesor             CPU LGA775 Intel E3200 DualCore Celeron, 2.40GHz/800/1MB BOX 64bit 45nm

Da se ne bi zeznuo kao prošli put,kada nisam pitao i kupio Barracudu dva pitanja

1. Da li ovde može ugradnja grafičke RADEON HD4350 - imam novu od ranije
2. Šta znači Serial/ATA RAID modovi   ne. Planiram da je povečem sa ATA hard diskom od 80 Gb. Ne treba mi više samo za OS, Anti virus i CS 1.6

1. Ploca ima PCIe x16 slot. Ako je i graficka za PCIe onda moze.
2. Ne razumem sta zelis da pitas.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
VIP VIBE C
Hvala ti na odgovoru.

2. U tabeli karakteristike proizvoda (u prilogu) stoji

Serial/ATA RAID modovi      Ne

Voleo bi da mi neko objasni šta ovo znači. Konkretno interesuje me da li je ploča kompatibilna sa ATA hard diskom, pošto mislim da je SATA već odavno standard.

Model GA-G31M-ES2C
Format ploče Micro ATX
Čipset Intel G31
Slot/Socket LGA775
Broj procesora 1
Podržani procesori Core2Duo,Pentium
Radni takt magistrale 1600/1333/1066/800MHz
Tip RAM memorije DDR2
Podrška za ”dual channel” Da
Maksimalna količina memorije 4GB
Broj podržanih memorija 2
Radni takt RAM memorije 1066/800/667MHz
PCI (32-bitni) slot 2
PCI-Express 16xslot 1
PCI-Express 1xslot 1
PS/2 portovi 2
USB 2.0 portovi 4
Interni USB konektori 2xUSB 2.0, podržava još dodatna 4x USB 2.0 porta
Serijski portovi 1
Paralelni portovi 1
Ultra/ATA konektor 1
SATA konektori 4
Brzina Serial/ATA magistrale 3Gb/s
Serial/ATA RAID modovi Ne
Integrisana zvučna kartica Realtek ALC883
Integrisana grafička kartica Intel GMA 3100
Integrisana mrežna kartica RTL 8102E 100Mbit/s
Tip pakovanja Box
Napomena 
Garancija 36 meseci

3. Da li po tvom mišljenju će da tera Counter bez problema, sa fps makar oko 100 (stavio bi grafičku koju sam naveo), bez laga. (Internet mi je kablovski, 6000/512 za četiri računara).
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Treba mi pomoć kako da pokrenem sistem iz command prompta. u pitanju je win7. Bio sam na temi win7 i odande su me poslali ovamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.366 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.