Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1419943 puta)
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Siemens c 45
Kupio bih novi monitor ... onaj tanki Smile
budzet je malo iznad 100e
i da je veci od 17 inchi 
da li wide screen ili sta god vec
hvala na pomoci Smiley
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Letos sam uzeo ovaj i prezadovoljan sam

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-2343nw/comp_comp_monitor/1/1246

Cena je svuda oko 15 000 ali po meni vredi svaku paru.

Jedina "mana" mu je sto nema digitalni konektor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Kupio bih novi monitor ... onaj tanki Smile
budzet je malo iznad 100e
i da je veci od 17 inchi 
da li wide screen ili sta god vec
hvala na pomoci Smiley

Na primer ovako nesto: http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-2033sn/comp_comp_monitor/1/1411
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
E ovako, razmišljam da li da uzmem laptop ili normalan kompjuter?

Laptop mi nije prioritet, tj. ne treba mi posebno zbog posla ili sličnih stvari pa da bih se odlučio za njega. Jednostavno mislim da je bolja solucija ako nema velikih nedostataka u odnosu na normalan komp., a i razlika u cijeni mi nije problem.

Znači, zanima me, da li ima velikih razlika između normalnog komp. i laptopa, tj. konkretno, da li se laptop češće kvari?

Ima velikih razlika i da laptopovi se kvare cesce i krace traju. Desktop je mnogo bolja solucija.

Imam graficku kartu Nvidia GeForce 7300 GS, sa 256mb i aktivnim hladjenjem. Hteo bih da je prodam, ali ne mogu da odredim cenu, pa mi treba vas savet. Na sajtu it-s... stoji da je cena 45 eur, nove naravno. E sada, da li je to zaista cena i ako jeste, koliko ja onda mogu da trazim?

Takodje, posto vec pitam, interesovalo bi me i koliko je realna vrednost laptopa ACER Aspire 7100, kome je dodat 1Gb rama, tako da ima 1.5 Gb i koji je potpuno ispravan, ocuvan i kao nov?

Grafiku mozda bi mogao da uvalis nekom za 15-20 evra.

Napravio sam uzi izbor pa mi treba savet nekog ko se razume koju od ovih kartica uzeti:

MSI N250GTS TWIN FROZR 1G OC cena:11 130

VGA PCI-E 1024MB GDDR3 GeForce GTS250, Core 760 MHz, Mem 2000 MHz, Twin Frozr Cooling System, 2xDVI, HDMI Dongle, Military Class, GeForce

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gainward GTS250-1024-HDMI-DVI-DG cena:10 900

VGA PCI-E 1024MB GDDR3 GeForce GTS250, Core 700 MHz, Mem 1.8 GHz, Deep Green Edition, DVI, HDMI, Fan, GeForce with CUDA[36]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gainward GT240-1024-HDMI-DVI-GS cena:10170

VGA PCI-E 1024MB GDDR5 GeForce GT240, Golden Sample, Core 585 MHz, Mem 3780 MHz, DVI, HDMI, Fan, GeForce with CUDA[36]

Ili eventualno neka cetvrta koja je znacajno bolja od ovih a kosta do 10-11 hiljada

EDIT:

Moj monitor ima samo analogni prikljucak (VGA) Moze li on da se zakaci nekako na DVI? (posto vidim da nijedna od ovih kartica nema VGA)

Twin Frozr definitivno. Uz svaku karticu dobijas VGA-DVI adapter.

Hoce li moci ona (ili neka iz te kategorije) da radi na chieftec napajanju od 350w?

Zainteresovala me i palitova HD 4870 ali na sajtu proizvodjaca kaze da trazi napajanje od minimum 500W

edit:
Povlacim pitanje posto vidim da cu morati da se otvorim i za chieftec od 500W da ne bih rizikovao da sprzim sve zivo
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 23:37:48 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pazi ovako, ja sam imao Chieftecovo napajanje od 380 W nominalne snage i radila mi je GTS 250 bez problema uz overklokovani Core 2 Duo procesor. Po mojim proracunima to napajanje je bilo knap tako da sam ga, cim mi se pruzila prilika, zanenio Chieftecovim modelom od 500 W.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ne bi me uopste cudilo da nova kartica radi na mom aktuelnom napajanju od 350W ali se ne usudjujem da eksperimentisem. Kupicu sad novog chiefec-a od 500W a graficku cu da odlozim za nedelju dve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC Sensation
zna li neko gde mogu nabaviti ovak kabel

http://www.laikeet.com/catalog/images/CBA0_03.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
U trznom centru u Balkanskoj (pored ulaza u GAK) je bila neka prodavnica za kablove.Pogledaj tu ako ti nije daleko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.4
mob
Samsung 
kupio bih 24"[mozda i veci], full HD [mada ni 16:10 ne iskljucujem], sa DVI-e [opcioni HDMI], zvucnici mi nisu neophodni, kao ni pivot [jer imam dobar zvucni sistem, kao i nameru da okacim monitor na zid] i da je cena do nekih 400 evra... glavna namena je graficki dizajn [PS, Premiere, Final Cut, Maya, 3DMax...], uz po neku igricu i naravno filmove...

naleteo sam na ViewSonic Q241WB, kao i P2470 itd... nemam pojma gde bih pre, tako da je svaki savet dobro dosao... unapred: HVALA!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 462 463 465 466 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.