Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405072 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ma to sam usput napisao za sejviranje igre.ne znam tacno za plocu ali su mi rekli da je slaba podrzava samo 3 procesora a sto se tice procesora to je neki sempron valjda znam da je star i imam grafu ati 4770.pa sam skupio te pare da menjam maticnu i proc.ali ne znam tacno sta staviti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Interesuje me kakvo je vaše mišljenje da li treba kupovati ovakvu polovnu konfiguraciju. Windows je bio piratski, ja sam stavio original, DVD uopšte nije radio (vratanca se otvaraju na trik sa spajalicom). Cena je 100 evra bez monitora. Ja bi promenio grafičku i eventualno ako nađem negde jeftino proširio memoriju. Računar bi radio u igraonici u kojoj se uglavnom igra C.S 1.6 Non Steam, WoW original, Facebook.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Reportnoki.txt (277.3 KB)
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Interesuje me kakvo je vaše mišljenje da li treba kupovati ovakvu polovnu konfiguraciju. Windows je bio piratski, ja sam stavio original, DVD uopšte nije radio (vratanca se otvaraju na trik sa spajalicom). Cena je 100 evra bez monitora. Ja bi promenio grafičku i eventualno ako nađem negde jeftino proširio memoriju. Računar bi radio u igraonici u kojoj se uglavnom igra C.S 1.6 Non Steam, WoW original, Facebook.

Ne isplati se.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
@harmon aj molim te pogledaj situaciju ... pa i pored toga reci sta bi ti uzeo inace u cenovnom rangu 40.000 ako je nesto zasta se isplati probiti moze do 3000 ali ne treba racunati na to ... sto manje to bolje ...

potrebe ... e sad da je na osnovu toga moglo bi se uzeti bilo sta ... znaci klinac krece u osnovnu ... sto znaci igrice za koje graficka nije ni potrebna Smiley tako da to nije previse problem ... njegovi ... net mozda ... office ... tesko da ce ista vise raditi ...ali hoce da uzmu nesto kvalitetno i to da traje ... gledali su pre svega toshibu L300 ako se ne varam CE ... c2d i 2gb ... 250gb ... i l300 de ... x2 2gb i 250gb...

e sada druga varijanta dolazi sa os-om sto je njima ok jer je original ... a sa druge strane unutra je amd ... kolko sam citao ovde znaci brze trosenje baterije odnosno veca potrosnja i vece grejanje? da li je u ovom slucaju to ok ... i evo sta sam ja nesto trazio sa slicnim karakteristikama ... za oko mi je zapao msi ... zbog 17" ... iako je 1.8 ... da ne tupim dalje Smile eo spiska pa pogledaj i daj sta ti mislis Smiley hvala  Smile

Citat
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
hvala puno Smiley

... jesi pravi Smile izbor pada definitivno na prvi model po meni ... a bogami i drugi je ekstra ... nabacim im os i da uzivaju Smiley reci cu im sutra pa nek odluce sami Wink

hvala jos jednom  Smile

joj moram jos malo da te mucim Smiley

da li je osetna razlika izmedju baterija 8-cell i 6-cell i da li 8 duze traju msm osetno duze Smiley
« Poslednja izmena: 17. Nov 2009, 00:57:04 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
LG KU990
trebam da dobijem UPC model Back-upc CS 650  a trenutno koristim cooler masterovo napajanje od 460w.
gledao sam po sajtovima nesto da ovaj UPC valjda snadbeva 400w? to znaci da jedno i drugo ne mogu normalno da rade??? posto mi je napajanje od 400w???   

ovde nesto pise o ovom ups-u    http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BK650EI

hvala na pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
ce da radi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
LG KU990
aha,ali posto pise da kao isporucuje 400w da li to znaci da ne moze da isporuci punih 460w koje je jacine moje napajanje? da zakine za 60w? to pitam posto igram video igre i mislim da mi je za masinu koju sad koristim potrebno svih 460w pa me zbog toga zanima da li ce ups da zakine za 60w kad vec pise da isporucuje 400w?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
napisi ostatak konfiguracije,cisto da ljudi ovde znaju s cime imaju posla  Smile a da ce ti trebati svih 460W to je malo verovatno
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.