Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1402777 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
LG KU990
evo:  phenom x3 8650, 2gb ram(800mhz),geforce9800gt 1gb,2 hard diska (jedan od 80gb a drugi 0d 320gb),
napajanje je cooler master  rs-460-psp-a3. koristim 64-bitni win7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
nema sanse da tvoj komp povuce svih 460W tako da ups od 400w BI trebalo da radi posao,sacekaj da jos neko vidi ovo,pa onda odluci na osnovu svih predloga  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
uzeo bih neki stampac-skener-kopir do 100tinak evra, sa tim da mogu da se pune kertridzi (cuo sam da na epsonu ne mogu)

gledao sam neke HP q8444b, q8433b, cdo35b, c4680, f4580...
najbitnije mi je da su kertridyi punjivi i da je kvalitet ok (stampa tekst i poneka slika)
pa me zanima sta mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Postavio sam pre par dana pitanje u vezi ploce i procesora da menjaali sada bih mogao da izdvojim ipak vise oo 140 do 150e pa me zanima sta bi sada bilo njabolje za te pare gledao sam sto se tice procesora amd x2 550...,ali sam spreman da cujem strucnija misljenja?i pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
hvala puno Smiley

... jesi pravi Smile izbor pada definitivno na prvi model po meni ... a bogami i drugi je ekstra ... nabacim im os i da uzivaju Smiley reci cu im sutra pa nek odluce sami Wink

hvala jos jednom  Smile

joj moram jos malo da te mucim Smiley

da li je osetna razlika izmedju baterija 8-cell i 6-cell i da li 8 duze traju msm osetno duze Smiley

Sve zavisi od kapaciteta baterije. U principu nemoj da ocekujes cuda. Vidi kolika je doplata potrebna za osmocelijsko i proceni sam.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
hvala na odgovoru Smiley

javio sam im jos jutros ... izabrali su lenovo ... odnosno kako na gigatronu pise IBM ...
ne znam jos kako sljaka posto nisam video ... ali kad su me zvali rekose malo usporeno ... cudi me da je tako ... ipak je to ok hardware za lap-top? ... bas cu videti za koj dan ... pa javljam ... ovako na papiru izuzetno izgleda Smiley
hvala jos jednom na preporuci i javljam se kad ga "propustim kroz sake" ...

btw dolazi sa instaliranim xp-om fabricki ... i vistinim diskom ... nalepnica je na vistu ... ne znam sto to rade ... mada sve u svemu ja bi ostavio xp ... tako da taman Smiley
Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
LG KU990
trebam da dobijem UPC model Back-upc CS 650  a trenutno koristim cooler masterovo napajanje od 460w.
gledao sam po sajtovima nesto da ovaj UPC valjda snadbeva 400w? to znaci da jedno i drugo ne mogu normalno da rade??? posto mi je napajanje od 400w???   

ovde nesto pise o ovom ups-u    http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BK650EI

hvala na pomoci

evo ja moram ponoviti ovo pitanje da vidim ima li jos ko misljenje osim Chupavi Djole
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 01:36:12 od Nenad222 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
hvala na odgovoru Smiley

javio sam im jos jutros ... izabrali su lenovo ... odnosno kako na gigatronu pise IBM ...
ne znam jos kako sljaka posto nisam video ... ali kad su me zvali rekose malo usporeno ... cudi me da je tako ... ipak je to ok hardware za lap-top? ... bas cu videti za koj dan ... pa javljam ... ovako na papiru izuzetno izgleda Smiley
hvala jos jednom na preporuci i javljam se kad ga "propustim kroz sake" ...

btw dolazi sa instaliranim xp-om fabricki ... i vistinim diskom ... nalepnica je na vistu ... ne znam sto to rade ... mada sve u svemu ja bi ostavio xp ... tako da taman Smiley
 Smile

Koji Lenovo, SL500 ili G530. Dosao je sa XP-om jer se radi o downgradeu i to je odlicna stvar. Neka se ne vracaju na Vistu. Ne znam zasto koci, morao bih to licno da vidim jer sve u principu zavisi od percepcije.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
SL500 ... hehe ja prvo mislio da su uvalili jednoa a drugo pisali ... al dobro je sto je ovako Smiley

ne znam bas dal koci ... al dosta sporo kao ulazi i izlazi iz win-a ... kaze sestra npr. kad povuce neki prozor desi se da ostane onako plavo kao iza njega pa se onda dovede u red ... i tako neke stvari ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
HTC Sensation
pitao me sad drug da mu sastavim konfu od maticne ploce,procesora i graficke za 15000din pa evo sad sam nesto na brzaka izabrao pa mi vi recite dali je to ok

PLOCA  http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9021433

Procesor  http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9021521

Graficka  http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9900391

thanks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.261 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.