Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414748 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Koji je bolje uzeti laptop od ova dva:

HP, NX6715b:
Procesor: AMD Turion64 X2 TL-60 (2.0GHz) Zaslon: 15.4" WXGA Memorija: RAM 2GB DDR2 Čvrsti disk: HDD 250GB SATA Optički uređaj: DVD+-RW DL Grafička kartica: ATI Radeon X1250 Povezivanje: LAN, WLAN, modem Ostalo: USB2.0x4, VGA, ExpressCard, Firewire, S-Video, MicIn, AudioOut, Webcam, Bluetooth, CR OS: Free DOS

HP 550 (FU410EA3)
Intel Core 2 Duo T5470 (1.6GHz), 15.4" WXGA, RAM 2GB DDR2, HDD 250GB SATA, Intel GMA X3100, LAN, WLAN, FreeDOS
« Poslednja izmena: 30. Jul 2009, 15:39:24 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
uvek za AMD Smiley
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
uvek za AMD Smiley

nisam nikad imao taj procesor,da li je zaista tako dobar,ajmo jos koje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Molim za pomoc pri odabiru monitora!

Odlucio sam se na kupovinu monitora do 250e, izbor je zaista veliki i licno sam sveo na dva modela:

Imao sam priliku da koristim doticni ViewSonic nekih 20ak dana i jedinu KRATKOROCNU zamerku koju sam imao je njegova velicina (razumljivo jer sam presao sa 17ice).  Primetna su mala probijanja svetlosti, uglovi vidljivosti su mi zadovoljavajuci (oboje s obzirom da je u pitanju TN panel), sve u svemu ovaj monitor mi je OK.

Prethodno sam hteo da pazarim Samsung T220 al posto su se pojavili novi modeli presao sam na Samsung P2370 sa FullHD rezolucijom.  Nisam imao priliku da vidim kakvu sliku daje taj model, citao sam nekoliko review i bile su reci hvale sa zamerkama na konektore (ima samo DVI) i nijanse sive boje.  Nisam nasao utiske nasih korisnika dok veliki broj njih hvali viewsonic model.
Razlike u specifikaciji nisu drasticne dok je dizajn samsunga bolji (nije da igra neku veliku ulogu) pa sam u zabludi i molim za vasa misljenja.

U OBZIR DOLAZE I PREPORUKE NEKIH DRUGIH MODELA, DRUGIH PROZVODJACA.

Zahvalan

Vrati se na T220. To je najbolji monitor sa TN ekranom koji mozes da nadjes na trzistu. Nova P serija nije mu ni prici.

Citat
U tvojoj cenovnoj kategoriji ne mozes da izbegnes integrisanu grafiku, ali to i nije mnogo bitno jer najjeftiniji laptop na kome bi mogao da se igras kosta oko 650 evra. Slabije grafike nisu mnogo jace od integrisanih tako da ti i nije mnogo bitno. AMD-ova HD3200 integrisana u sistemski chip 780G je sasvim ok grafika, kao i Intelova X4500. ATI HD 3100 je osiromasena verzija grafike HD3200 i integrisana je u sistemski chip 780V. Sto se Toshibinog laptopa tice, njihove jeftinije modele nikad nisam voleo jer dosta stede na kvalitetu i cvrstini kucista i kvalitetu ekrana. Pogledaj gore Acerov, HP-ov i Fujitsuov model. Oni su neki uzi izbor. Ako hoces da dodas jos koji dinar pogledacu ti jos neki skuplji model. Mozda ispadne nesto bolje.

Pa ajde ako te ne mrzi daj jos neki bestbuy model, bitno mi je da ima solidnu grafiku. tj. da mogu da opikam nek manje zahtevne igree  kao pes 2009

Na primer:

http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/15801
http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/16081

PES ce pokrenuti, za ostalo ne bih rekao.

uvek za AMD Smiley

nisam nikad imao taj procesor,da li je zaista tako dobar,ajmo jos koje misljenje.

Pa i nije. Kad poredis Core 2 Duo na 2GHz i Turion X2 na 2GHz, razlika u performansama je oko 20% pa sve do 30% u korist Intelovog modela. Naravno tu ulogu igra i kolicina kes memorije ali ne previse. Intel je nesto skuplji ali i poprilicno manje trosi pa se i manje greje. U praksi, laptopovi sa Turionom su primetno sporiji od laptopova sa Core 2 Duo procesorima. AMD u ovom segmentu dosta kaska za Intelom
« Poslednja izmena: 30. Jul 2009, 17:01:03 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat
Vrati se na T220. To je najbolji monitor sa TN ekranom koji mozes da nadjes na trzistu. Nova P serija nije mu ni prici.

Znam da je T220 sasvim OK al ova dva modela podrzavaju FullHD rezoluciju 1920x1080?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Koji je bolje uzeti laptop od ova dva:

HP, NX6715b:
Procesor: AMD Turion64 X2 TL-60 (2.0GHz) Zaslon: 15.4" WXGA Memorija: RAM 2GB DDR2 Čvrsti disk: HDD 250GB SATA Optički uređaj: DVD+-RW DL Grafička kartica: ATI Radeon X1250 Povezivanje: LAN, WLAN, modem Ostalo: USB2.0x4, VGA, ExpressCard, Firewire, S-Video, MicIn, AudioOut, Webcam, Bluetooth, CR OS: Free DOS

HP 550 (FU410EA3)
Intel Core 2 Duo T5470 (1.6GHz), 15.4" WXGA, RAM 2GB DDR2, HDD 250GB SATA, Intel GMA X3100, LAN, WLAN, FreeDOS
uvek za Intel...  Smile Smile
ne,stvarno.ja sam za Intel.
ALI,posto se ne razumem bas najbolje u ove zadnje AMDove procesore,bolje neka jos neko kaze sta misli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

FreAk

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 100
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4,
mob
LG G3
Pozdrav.. Sta da kupim od Sennheisera za slusanje muzike, treba mi kvalitetan zvuk i bas... i ako moze neko objasnjenje jer su neke otvorene a neke zatvorene... Ovo je izbor:  HD280PRO, HD555, ili HD595
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Momci treba mi extra grafa do 200 evra! 30 evra gore dole! Treba mi za igre! Po vama najbolja! Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Nexus 4
nesto ovako ?

http://www.itsvet.com/proizvod/gainward-geforce-gtx-275-896mb-gddr3-gtx275-896-tv-dd/comp_comp_vga/245/1568

ili

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-radeon-hd-4890-1gb-gddr5-eah4890-htdi-1gd5/comp_comp_vga/20/1540

sacekaj jos neki savet ili da ti neko kaze sta je bolje od ova dva ili u medjuvremenu pogledaj na net-u ... obe su zver a sta je bolje ne bih znao sada tacno Smile ... gainward u ovom slucaju cini mi se da ima bolje hladjenje ... dok ati ima bolju memoriju ... sve su to nijanse ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
AMD
Athlon 64 X2 7750 2.7GHz 3MB Black Edition BOX   
ili
AMD
Athlon II x2 245 2.9GHz 2MB AM3
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.