Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413859 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne diraj me, krele! ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Evo jednog pitanja, posto mi je sve zivo otislo u onu stvar i ne znam sta da kupujem..

Koje su maticne ploce bolje:
Asus (sa intelovim procesorom) ili MSI (sa intelovim procesorom)

Koje su graficke bolje:
nVidia PCI-E - Asus iili nVidia PCI-E MSI
ili mozda
ATI PCI-E - Asus ili ATI PCI-E - MSI

znaci uopste, ali da ne bi bilo kao na pijaci neka kaze samo onaj ko se stvarno razume u kvalitete tih stvari. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Sharp KoBaS
KOji mi Laptop preporucujete  do 40.000!
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Evo jednog pitanja, posto mi je sve zivo otislo u onu stvar i ne znam sta da kupujem..

Koje su maticne ploce bolje:
Asus (sa intelovim procesorom) ili MSI (sa intelovim procesorom)

Koje su graficke bolje:
nVidia PCI-E - Asus iili nVidia PCI-E MSI
ili mozda
ATI PCI-E - Asus ili ATI PCI-E - MSI

znaci uopste, ali da ne bi bilo kao na pijaci neka kaze samo onaj ko se stvarno razume u kvalitete tih stvari. hvala

Sve ti je to isto sranje. Kod maticnih ploca preferiram Asus jer mi princip organizacije stavki u BIOS-u odgovara. Sto se kvaliteta tice to zavisi od kategorije u koju spada ploca. Graficke se obicno razlikuju najvise po hladjenju a to zavisi od modela do modela, ne od proizvodjaca.

KOji mi Laptop preporucujete  do 40.000!

Evo par modela koji su mi zapali za oko:

http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/16173
http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/14562
http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/11912
http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/16080
http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/14316
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Sharp KoBaS
Citat

HVala brate stvarno si car na ulozenom trudu, sta mislis ov ovom laptopu, mozes da mi kazes koja je fora sa ovim grafickim karticam  na laptopu, tj. nikako ne bi uzimao integrisanu, i kakva je ova ATI Radeon 3100 graphic up to 1407MB shared na ovom i sta mislis o ovome http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/14478
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

HVala brate stvarno si car na ulozenom trudu, sta mislis ov ovom laptopu, mozes da mi kazes koja je fora sa ovim grafickim karticam na laptopu, tj. nikako ne bi uzimao integrisanu, i kakva je ova ATI Radeon 3100 graphic up to 1407MB shared na ovom i sta mislis o ovome http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/14478

Citat

Pa to ti je integrisana graficka kartica.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat

HVala brate stvarno si car na ulozenom trudu, sta mislis ov ovom laptopu, mozes da mi kazes koja je fora sa ovim grafickim karticam  na laptopu, tj. nikako ne bi uzimao integrisanu, i kakva je ova ATI Radeon 3100 graphic up to 1407MB shared na ovom i sta mislis o ovome http://www.gigatronshop.com/html/arena/show_product/14478

U tvojoj cenovnoj kategoriji ne mozes da izbegnes integrisanu grafiku, ali to i nije mnogo bitno jer najjeftiniji laptop na kome bi mogao da se igras kosta oko 650 evra. Slabije grafike nisu mnogo jace od integrisanih tako da ti i nije mnogo bitno. AMD-ova HD3200 integrisana u sistemski chip 780G je sasvim ok grafika, kao i Intelova X4500. ATI HD 3100 je osiromasena verzija grafike HD3200 i integrisana je u sistemski chip 780V. Sto se Toshibinog laptopa tice, njihove jeftinije modele nikad nisam voleo jer dosta stede na kvalitetu i cvrstini kucista i kvalitetu ekrana. Pogledaj gore Acerov, HP-ov i Fujitsuov model. Oni su neki uzi izbor. Ako hoces da dodas jos koji dinar pogledacu ti jos neki skuplji model. Mozda ispadne nesto bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Molim za pomoc pri odabiru monitora!

Odlucio sam se na kupovinu monitora do 250e, izbor je zaista veliki i licno sam sveo na dva modela:

Imao sam priliku da koristim doticni ViewSonic nekih 20ak dana i jedinu KRATKOROCNU zamerku koju sam imao je njegova velicina (razumljivo jer sam presao sa 17ice).  Primetna su mala probijanja svetlosti, uglovi vidljivosti su mi zadovoljavajuci (oboje s obzirom da je u pitanju TN panel), sve u svemu ovaj monitor mi je OK.

Prethodno sam hteo da pazarim Samsung T220 al posto su se pojavili novi modeli presao sam na Samsung P2370 sa FullHD rezolucijom.  Nisam imao priliku da vidim kakvu sliku daje taj model, citao sam nekoliko review i bile su reci hvale sa zamerkama na konektore (ima samo DVI) i nijanse sive boje.  Nisam nasao utiske nasih korisnika dok veliki broj njih hvali viewsonic model.
Razlike u specifikaciji nisu drasticne dok je dizajn samsunga bolji (nije da igra neku veliku ulogu) pa sam u zabludi i molim za vasa misljenja.

U OBZIR DOLAZE I PREPORUKE NEKIH DRUGIH MODELA, DRUGIH PROZVODJACA.

Zahvalan
« Poslednja izmena: 30. Jul 2009, 13:21:57 od kubur »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Sharp KoBaS
Citat
U tvojoj cenovnoj kategoriji ne mozes da izbegnes integrisanu grafiku, ali to i nije mnogo bitno jer najjeftiniji laptop na kome bi mogao da se igras kosta oko 650 evra. Slabije grafike nisu mnogo jace od integrisanih tako da ti i nije mnogo bitno. AMD-ova HD3200 integrisana u sistemski chip 780G je sasvim ok grafika, kao i Intelova X4500. ATI HD 3100 je osiromasena verzija grafike HD3200 i integrisana je u sistemski chip 780V. Sto se Toshibinog laptopa tice, njihove jeftinije modele nikad nisam voleo jer dosta stede na kvalitetu i cvrstini kucista i kvalitetu ekrana. Pogledaj gore Acerov, HP-ov i Fujitsuov model. Oni su neki uzi izbor. Ako hoces da dodas jos koji dinar pogledacu ti jos neki skuplji model. Mozda ispadne nesto bolje.

Pa ajde ako te ne mrzi daj jos neki bestbuy model, bitno mi je da ima solidnu grafiku. tj. da mogu da opikam nek manje zahtevne igree  kao pes 2009
« Poslednja izmena: 30. Jul 2009, 14:09:16 od svlada5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
OCZ mi je zapao za oko! Hvala vam puno na savetu svima! Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.