Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1407585 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@Harmon26
Hvala puno Wink

A sta da ti kazem, ocigledno im se moze ;(

Mada nasao sam jos jednu kucu i po ovom cjenovniku cini mi se da su nesto jeftiniji, pa cu morati nesto iskombinovati Smile

Vidim da im je izbor mnogo bolji a i povoljniji. Nema sta da kombinujes. Evo ti konfe iz te nove prodavnice. Mnogo je bolja od prethodne.

Procesor:  Intel E7400 C2D                                   197
Matična ploča: Asus P5Q                                      247
Memorija: 2x2GB Kingston DDR2-800MHz                80
Hard disk: WD320GB SataII 16MB                           87
Grafička karta: Gigabyte 9800GT 512MB DDR3       204
Ukupno:                                                             815

Sad sam pogledao cenovnik. Prema njemu imaju je. Zovi ih sutra telefonom. Tako ti je najsigurnije. Kakva ti je to 4870 dual graficka? Mislis li na 4870X2?
Kupljeno :DHvala jos jednom.

U zdravlju je koristio.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N78
Imam AUSU P5Q pro maticnu plocu...

zanimam me koji procesor da kupim c2d ili c2q... razmisljam se izmedju e8500 i q8200/q8300....

i koju graficku GAINWARD GeForce GTX 275 896MB GDDR3 ili SAPPHIRE Radeon HD 4890 1GB GDDR5 ili ako znate neku bolju do 220eura...

takodje me zanima koji windows da instaliram xp, win7,.... 32bita ili 64bita...

igram igre, CS 1.6, gta 4, left 4 dead,... i koristim dosta programa... photoshop, visual studio, konvertere, bs player, ftp,....

Ja bih ti preporucio Q9400 za oko 180 evra. Sa ovim Q8200 i Q8300 nisam nesto odusevljen. Intel ih je osakatio. Sto se grafike tice preporucujem GTX 275. Ako radis nesto ozbiljno sa programima iz Adobeovog paketa ili slicno i imas vise od 3GB RAM-a probaj 64-bit Vistu Ultimate jer je vecina tih programa optimizovana za visejezgarne procesore i 64-bit set instrukcija. U suprotnom stavi XP 32-bit ili Vistu ako ti je bitno igranje pod DirectX 10.

Aha, a da li mislis da je za mene bolje c2d ili c2q? jer cu ipak koristiti legalan xp 32bitni, barem dok se ne standardiziju jos neke igre, drajveri i programi za 64bit... ja sam mislio da uzmem e8400 ili e8500 pa da uradim neki prosecni OC i da mi bude super, ali vidim da mi preporucuje c2q procesor... pa sam zbunjen, ne znam sta bi mi vise koristilo....
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zavis ista ti je vaznije, igranje ili rad sa programima, kao i sta imas od komponenti. Ja na poslu imam Q9400 klokovan na 3,2 ali i kvalitetno napajanje od 650W i CM Vortex cooler pa sve to radi na podnosljivim temperaturama i stabilno. Ukoliko imas para i odgovarajuce komponente slobodno kupi Q9400 (ili jos bolje Q9550 Smile) i klokni ga. Takav, moci ce u igrama da parira i klokovanom E8400 ali ce te vise kostati. U suprotnom, ako su ti igre prioritet a nisi pri parama i/ili nemas komponente koje bi izdrzale klokovani cetvorojezgarni proc. onda uzmi E8400 (nemoj da bacas 20 evra na E8500 koji radi na 160 MHz vise, sve ces to prestici OC-om).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N78
Procesor - Intel E8400 - kupujem
Maticna Ploca - AUSU P5Q PRO - kupujem
Graficka Kartica - Gainward GTX275 - kupujem
Kuciste - Thermaltake Matrix VX VD3000 - imam
Napajanje - Chieftec CFT-750-14CS - imam
Ram memorija - Kingson DDR2 1Gb 1066MHz hyperX - 2komada kupujem za pocetak
Audio kartica - Creative Sound Blaster Audigy 2 Value - imam
DVD - DVD R/RW Pioneer DVR-112D Black - imam
Hard Disk - Western Digital Caviar 500GB 7k 32MB SATA300 - kupujem

Ovo ce biti OK ja mislim xD, ukoliko mislite da je bolje da kupim nesto drugo recite... Jos me samo zanima da li ovu graficku da uzmem od GAINWARDA ili od neke druge firme, jer vidim da neke firme imaju jedan kuler, a gainward 2komada i mnogo je ruzniji xD  ili da uzmem sapphire 4890?

prvenstveno za igre, rezanje, konvretovanje, pravljenje filmica, nekih jednostavnih projekata u 3D Studio, visual studio,.... za pocetak imacu legalan xp 32bitni i koristicu dok se ne pojavi nesto stabilnije i dok se to stabilnije ne standardizuje....

unapred zahvalan
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 17:06:47 od NoBodyAsAleksa »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson c903
Koje hladjenje da uzmem za c2d E8200 za OC? Nesto do 30-ak eura. Imam termaltake kucista sa 2x12cm ventilatora( napred i pozadi) i jednim bocnim od 9 cm. pozz
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 17:29:44 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson c903
Neki savet??
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 19:09:23 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 601
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Cooler Master  Hyper 212  oko 30e

ili

OCZ  Vendetta 2 oko 35e

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Koje hladjenje da uzmem za c2d E8200 za OC? Nesto do 30-ak eura. Imam termaltake kucista sa 2x12cm ventilatora( napred i pozadi) i jednim bocnim od 9 cm. pozz

Na primer:

ThermalTake Max Orb
Cooler Master GeminII S
I za kraj, ako imas mesta u kucistu, Cooler Master GeminII. Ventilatori, dve dvanaestice, se kupuju zasebno.

Ovo ce biti OK ja mislim xD, ukoliko mislite da je bolje da kupim nesto drugo recite... Jos me samo zanima da li ovu graficku da uzmem od GAINWARDA ili od neke druge firme, jer vidim da neke firme imaju jedan kuler, a gainward 2komada i mnogo je ruzniji xD  ili da uzmem sapphire 4890?

prvenstveno za igre, rezanje, konvretovanje, pravljenje filmica, nekih jednostavnih projekata u 3D Studio, visual studio,.... za pocetak imacu legalan xp 32bitni i koristicu dok se ne pojavi nesto stabilnije i dok se to stabilnije ne standardizuje....

unapred zahvalan

Prvo, uzmi Western Digital Caviar Black WD6401AALS od 640GB. Fantasticno je brz a proizvodjac daje garanciju od 5 godina za njega. Razlika u ceni je par evra. Sto se grafike tice, zajebi lepotu, neces da je vodis u bioskop. Hladjenje je odlicno, kao i proizvodjac.  Gainward GTX275 896MB je dobar izbor. U vecini testova (ne svim) GTX 275 je brza od 4890. Nvidia is the way to go!
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 01:21:56 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N78

Na primer:

ThermalTake Max Orb
Cooler Master GeminII S
I za kraj, ako imas mesta u kucistu, Cooler Master GeminII. Ventilatori, dve dvanaestice, se kupuju zasebno.

unapred zahvalan

Prvo, uzmi Western Digital Caviar Black WD6401AALS od 640GB. Fantasticno je brz a proizvodjac daje garanciju od 5 godina za njega. Razlika u ceni je par evra. Sto se grafike tice, zajebi lepotu, neces da je vodis u bioskop. Hladjenje je odlicno, kao i proizvodjac.  Gainward GTX275 896MB je dobar izbor. U vecini testova (ne svim) GTX 275 je brza od 4890. Nvidia is the way to go!

Si siguran sto se tice graficke, ima i ova http://www.itsvet.com/proizvod/msi-geforce-gtx-275-896mb-gddr3-n275gtx-twin-frozr-oc/comp_comp_vga/24/1591 overklovana malo u odnosu na gainward gtx275...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja sam ti pomenuo Gainward zato sto si ga ti pominjao. Ako je izbor slobodan onda uzmi neku sa sto boljim hladjenjem i fabricki overklokovanu. Gledao sam malo po netu, Asus i Gigabyte imaju samo referentna izdanja, XFX ima XXX varijantu ali mi se ne svidja hladjenje. Ta MSI koju si naveo izgleda trenutno kao najbolji izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.358 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.