Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409036 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Hvala na prethodnom odgovoru.Ati 4850 sam uzeo ,stiže ujutro. Ostalo mi je na ponudi ovo:
Matična: Gygabite Ga-M720-US3
Procesor: AMD 7750+
HDD: Hitachi Deskstar 640 GB
DVD: NEC AD-7200 S
RAM :Elixir 2GB
Kućište: Zito 450 w    
Sve ovo košta me 298 eura.Sa kartom. Da li može nešto bolje? Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Konfa je sasvim ok. Jedino bi zaobisao ovaj Elixir ram, a nebi bilo lose i kada bi uzeo WD od 640 umesto Hitachia. Obrati paznju na napajanje. Procesor ti ima TDP 95 W a grafika skoro 150 W, sto znaci da ti treba napajanje koje realno moze da isporuci minimum 300 W, sto opet znaci da bi trebao da uzmes neko firmirano napajanje deklarisano na najmanje 500W.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 22:25:38 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
RAM mi je u ovoj ceni jeftiniji za 480 dinara od najbližeg.Znam da je napajanje truba.U prodavnici u kojoj kupujem nemaju nikakvo napajanje od 520w.A kvalitetna su iznad mog budzeta.Videću da zamenim RAM, a sledećeg meseca napajanje.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia N96
@Harmon26 Hvala ti puno.Spasio si mi zivot Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia N96
procesor: Intel Core2Duo E8400                                                                       14,550
ploca: Gigabyte GA-EP45-UD3P                                                                         13,850
graficka: Asus Radeon HD 4890/HTDI/D5v                                                          26,200
memorija: 2x2GB kit DDR2/1066MHz Kingston HyperX                                            5,350
kuciste: LC Power ATX-914B Pro Light Edition, PSU LC5550v2.0 LE (max. 550W)      4,900
Ukupno:                                                                                                        64,850

Sve komponente po navedenim cenama imas na raspolaganju u Imtelu po cenovniku na danasnji dan. Ako si iz BG-a, pozuri pre nego rasprodaju. Smile
Na njihovom sajtu kazu da nema vise ove graficke.
Da li moze da je zameni: HD 4870 DUAL x 2 DDR5 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Sad sam pogledao cenovnik. Prema njemu imaju je. Zovi ih sutra telefonom. Tako ti je najsigurnije. Kakva ti je to 4870 dual graficka? Mislis li na 4870X2?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia n78
@Harmon26
Hvala puno Wink

A sta da ti kazem, ocigledno im se moze ;(

Mada nasao sam jos jednu kucu i po ovom cjenovniku cini mi se da su nesto jeftiniji, pa cu morati nesto iskombinovati Smile

« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 02:00:32 od awaww »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N78
Imam AUSU P5Q pro maticnu plocu...

zanimam me koji procesor da kupim c2d ili c2q... razmisljam se izmedju e8500 i q8200/q8300....

i koju graficku GAINWARD GeForce GTX 275 896MB GDDR3 ili SAPPHIRE Radeon HD 4890 1GB GDDR5 ili ako znate neku bolju do 220eura...

takodje me zanima koji windows da instaliram xp, win7,.... 32bita ili 64bita...

igram igre, CS 1.6, gta 4, left 4 dead,... i koristim dosta programa... photoshop, visual studio, konvertere, bs player, ftp,....
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Imam AUSU P5Q pro maticnu plocu...

zanimam me koji procesor da kupim c2d ili c2q... razmisljam se izmedju e8500 i q8200/q8300....

i koju graficku GAINWARD GeForce GTX 275 896MB GDDR3 ili SAPPHIRE Radeon HD 4890 1GB GDDR5 ili ako znate neku bolju do 220eura...

takodje me zanima koji windows da instaliram xp, win7,.... 32bita ili 64bita...

igram igre, CS 1.6, gta 4, left 4 dead,... i koristim dosta programa... photoshop, visual studio, konvertere, bs player, ftp,....

Ja bih ti preporucio Q9400 za oko 180 evra. Sa ovim Q8200 i Q8300 nisam nesto odusevljen. Intel ih je osakatio. Sto se grafike tice preporucujem GTX 275. Ako radis nesto ozbiljno sa programima iz Adobeovog paketa ili slicno i imas vise od 3GB RAM-a probaj 64-bit Vistu Ultimate jer je vecina tih programa optimizovana za visejezgarne procesore i 64-bit set instrukcija. U suprotnom stavi XP 32-bit ili Vistu ako ti je bitno igranje pod DirectX 10.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia N96
Sad sam pogledao cenovnik. Prema njemu imaju je. Zovi ih sutra telefonom. Tako ti je najsigurnije. Kakva ti je to 4870 dual graficka? Mislis li na 4870X2?
Kupljeno :DHvala jos jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.