Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406039 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
iskreno ... ogromna bi bila steta da sada uzmes nesto slabije od 4850 za te pare ... skupi sacekaj koliko treba jos 2oe ... i uzmi je ... moj savet ... i mislim da ces pogresiti u svakom drugom slucaju Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
cita li ovaj dvd ht-x20 usb i kako se prikljucuju zvucnici na tv? hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S4
iskreno ... ogromna bi bila steta da sada uzmes nesto slabije od 4850 za te pare ... skupi sacekaj koliko treba jos 2oe ... i uzmi je ... moj savet ... i mislim da ces pogresiti u svakom drugom slucaju Wink  Smile
Kao sto Fman rece, definitivno 4850!Strpi se, skontaj jos 20ak evrica,al bar znas sta si uzeo!
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Pozdrav
Na kompjuteru koristim ove zvučnjake http://www.itsvet.com/proizvod/microlab-solo-2/comp_tehn_speakers/226/653
 i slušalice http://www.itsvet.com/proizvod/sennheiser-hd-201/comp_comp_headphones/99/470
  sve to radi na integrisanoj zvučnoj ,koju bih hteo da zamenim
  Zanima me neka jeftinija opcija  koja bi jednostavno poboljšala zvuk,ne treba mi zvučna od 50 i više euro sa gomilom opcija dodataka
 mogućnosti jednostavno nešto što bi izvuklo skoro  maksimum za slušanje muzike a da je što ekonomičnije
Znam da sam malo komplikovan Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 20:53:37 od cekinjo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
@Cekinjo

Nemam resenje za tebe jer ne koristim drugu zvucno osim integrisane ( zadovoljan) ali zato imam pitanje Smiley
Sredio sam komp, uzeo novi sto, monitor, bezicnu tast itd  i jos mi ostaje pitanje kompjuterskih zvucnika. 
Htedoh od Alteca da uzmem sledece :
http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-vs2420e/comp_tehn_speakers/97/540

Izgledaju fenomenalno ( bitan faktor) , gledao ih u radnji i teski su kao tuc naspram svoje velicine . Zato deluju kvalitetno ali... sad mi porasli apetiti pa bih nesto gromoglasnije Smiley
Ove su nahvalili :
http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-gp-s6500/comp_tehn_speakers/16/558

To je model (valjda prvenac) od Gigabyte-a , hvale ih ljudi i pise da je 3x jace od prve varijenate (Altec). E sad, procenjujem da su slicne velicine kao tvoj Microlab pa mi ti reci je l' izvodljivo tako nesto  okaciti na zid, pored monitora a da ne izgleda kao vic?

Ima i treca varijanta ali je to 2.1 sistem ali ako vec ne moze da se dobije izgled&snaga sa 2.0 sistemom onda je to ovo:
http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-121ie/comp_tehn_speakers/97/343
« Poslednja izmena: 28. Jan 2009, 22:36:54 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
@bg highlander
 Uz novi sto bež.tastaturu,monitor treba nabaciti solidne zvučnjake ove što si ti naveo su
  bez preterivanja mala deca  u odnosu na ove Microlab solo 2
snaga 2*30w rms,nikad ih nisam pojačao preko 60% od maksimalne snage
  ukupna težina 15 kg,na zid nikako zbog basa,pravo bogastvo tonova.Samo da potraju što duže
  Poslaću ti na pm gde sam ih pazario tamo možeš da ih poslušaš  Smile

Još jedno kratko pitanje ako je neko upoređivao mp3 playere šta dalje boji zvuk
  Sansa klip ili Sony walkman E serija,ali samo kvalitet zvuka me zanima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC ...
da li neko moze da mi pomogne da resim jedan problem sa notebook-om. imam hp pavilion dv9715....
svaki savet dobrodosao... pisite na pp.. iznecu vam promlem koji imam (da ne davim ovde)  Smile
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S4
@Cekinjo

Nemam resenje za tebe jer ne koristim drugu zvucno osim integrisane ( zadovoljan) ali zato imam pitanje Smiley
Sredio sam komp, uzeo novi sto, monitor, bezicnu tast itd  i jos mi ostaje pitanje kompjuterskih zvucnika. 
Htedoh od Alteca da uzmem sledece :
http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-vs2420e/comp_tehn_speakers/97/540

Izgledaju fenomenalno ( bitan faktor) , gledao ih u radnji i teski su kao tuc naspram svoje velicine . Zato deluju kvalitetno ali... sad mi porasli apetiti pa bih nesto gromoglasnije Smiley
Ove su nahvalili :
http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-gp-s6500/comp_tehn_speakers/16/558

To je model (valjda prvenac) od Gigabyte-a , hvale ih ljudi i pise da je 3x jace od prve varijenate (Altec). E sad, procenjujem da su slicne velicine kao tvoj Microlab pa mi ti reci je l' izvodljivo tako nesto  okaciti na zid, pored monitora a da ne izgleda kao vic?

Ima i treca varijanta ali je to 2.1 sistem ali ako vec ne moze da se dobije izgled&snaga sa 2.0 sistemom onda je to ovo:
http://www.itsvet.com/proizvod/altec-lansing-121ie/comp_tehn_speakers/97/343

Ako se premisljas izmedju ovih koje si naveo onda uzmi Gigabyte ali 6600 cini mi se.Znaci ista serija kao ove sto si linkovao ali 2.1 sistem.Znaci rasturaju a jeftiniji su od Alteca.Imaju kevlarom oblozene opne,skoro nepoderive.Imao sam prilike da ih priklucim na neku slabiju zvucnu od laptopa,ali su opet pozitivno iznenadili, a izgledaju kao ovi sa slike samo sto jos imaju i woofer.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ljudi ne znam da li je prava tema, ali mi je potreban savet za kupovinu DVD playera. Koji se model najbolje pokazao kod vas koji imate dvd player? Jednostavno, potreban mi je plejer koji osim sto pusta dvd format, pusta divx, ne pravi probleme sa srpskim titlovima, nema problema sa onim stvarima tipa da titl i film moraju imati identican naziv i sl. I da po mogucstvu postoji zumiranje titlova (posto sam imao neka ranija iskustva sa samsungom na kojem su titlovi bili izuzetni sitni i nije postojala mogucnost povecanja tj. zumiranja). Jednostavno da neko zna za neki koji se pokazao dobro u praksi. Svaki savet dobro dosao. Budzet je nekih 50 eur. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Pozdrav. Dali mogu da dobijem savet koju maticnu da uzmem ( oko 60-70 eur) za e5200. Dali p35 ili p43 cipset?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.