Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415114 puta)
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
grafichka do 100evritja ?  shta bi mi vi preporuchili Smile

Iam:
plocha: MSI K9A2 Neo
procesor: AMD Anthlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400+
i 2GB DDR2 memorije Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
8800gt 512mb ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1345
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
E, ovako> imam MSI 7600GT PCI-e 256MB grafiku staru godinu dana i planiram da je prodam i da uzmem novu. Sad, interesuje me da li da uzmem 9600GT ili 9800GT i ako budem uzeo 9600GT sta cu konkretno (i da li cu uopste) gubiti na kvalitetu. Interesuje me takodje koje bi pare mogao da trazim za ovu moju sadasnju grafu? Unapred hvala Smile
IP sačuvana
social share
Panta Rei...
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
za tu ... probaj 50e pa vidi koliko ti spuste Smile hehe ... ima boljih novih za male pare tako da tesko da ces to uvaliti ...

a sto se tice ove dve ... pa jace je uvek bolej ... 9800 je logicno bolja 9600 ... sta ces izgubiti pa performanse ... koliko ti para imas ... bolje ti je da uzmes 4850 ... koja ploca je u pitanju? konfiguraciju napsi ... svoju ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S4
da li moze neko da mi oceni kakvi su sl. monitori posto se za neki od ova tri dvoumim: Samsung 2443MW, Samsung2343BW ili ViewSonicVX2260WM?

obijam glavu vec 2 meseca sta da uzimam i dal mi je bitno da ima dvi i dal 22" ili 24"... ne znam ni sam sta da mislim... bavim se grafickim dizajnom, video montazom i komp. animacijom, al mi je ogranicen budzet na 250-270E...

hvala unapred!
Obzirom na budzet, trebalo bi da mozes uzeti Samsung T220, monitor je boli glava.Ja sam uzeo T220 HD ali sam ga tad platio oko 350 €. Stvarno ima top performanse.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
juce sam gledao ... sad ima da se nadje za 290e hd
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ljudi sta mislite o bezicnim tastaturama i koju mi preporucujete do nekih 25e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Panta Rei

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1345
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
ploca> MSI K9N Neo
procesor>Athlon X2 5600+ AM2
ram> 2GB DDR2
graficka> nVidia GF 7600 GT 256MB PCI-e
Dakle?
IP sačuvana
social share
Panta Rei...
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
ljudi sta mislite o bezicnim tastaturama i koju mi preporucujete do nekih 25e
To sam se i ja pitao pre par dana. Smucile mi se zice po stolu i setih se toga kao dobrog resenja...
Trazio sam po netu i iznenadio se kada sam video da pojedine idu do 100e! Mislim , sta je mnogo , mnogo je...

Na kraju sam izabrao tasturu po izgledu i to onu koja nije imala nijednu negativnu kritiku ( a ni pozitivnu Smiley ).
Uzeh GIGABYTE GKM-WM01C  set ( tast + mis) u "Imtelu" za 1700din a punjive SONY  baterije su me kostale jos 1000.
Utisci su osrednji...
Ideja bez zica je dobra, tastatura se odlicno uklapa uz monitor, sve je urednije ali nekako mi ne leze ovi "plitki" tasteri kao sa lap topa.  U "Imtelu" su mi posteno rekli da je po kvalitetu niza srednja klasa ali nemam nikakav prob sa dometom. Isprobao sam je sa oko 4 m i nema nikakvi smetnji sa te daljine niti ako se nadje neka prepreka izmedju tastature i prijemnika.

Cuo sam da neke bezicne varijante " zamuckuju" i gutaju slova a nisam siguran da sam to na ovoj primetio. Moracu da otkucam dosta texta u wordu pa da proverim to ali dobra je stvar sto  u "Imtelu"  u slucaju reklamacije vrse zamenu ili vracaju pare, po zelji.

Ako neko zna kako da se testira wireless tastatura bez besomucnog kucanja , neka mi javi.

Ovo je link do mog izbora a verujem da za malo vise para moze dase pazari dosta bolje. Ipak, mali je izbor crno-sivih varijanti a "Logitech" tastature su sada sve sa srpskim alfabetom sto  mi iz nepoznatog razloga ide na zivce  iako sam patriota Smiley

http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-gkm-wm01c/comp_comp_keyboard/16/613

« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 14:32:25 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja se dvoumim izmedju LOGITECH Cordless Desktop EX 90 i genius ergomedia r710
:help: :help: :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.