Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414964 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
to nije pitanje za ovu temu ... otvori novu temu sa problemom ... koja je igrica u pitanju nemam pojma ... ali tvoja konfiguracija nije dovoljna da izgura fullscreen ... to sto imas vistu moze samo dodatno da oslabi tj da trazi vece resurse da bi pokrenulo nesto .. koliko imas rama ? graficka? proc? napisi celu konfiguraciju ... a sistemske minimume pogledaj koji su za tu igru pa uporedi sa svojim sistemom ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
imas to i na nekim od 5oo din ... moze 1ooo ... a moze i vise ... zavisi sta hoces ... koju marku ... kvalitet ... koliko si spreman da das ... da li te on smara ... da li hoces da mu uvalis Smile napisi sta hoces pa cemo naci nesto ...

@brezovica 3850 ati ...
ma ne smara me,nego ne znam koja je marka njegove tastature, vrlo bitno da ima te dugmice za pojacavanje zvuka,to su oni mali dugmici okrugli iznad f brojeva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
da znam ... brdo tastaura ima... pogledacu najjefinijiu nesto prosecno i nesto sto bi ja uzeo (to je uvek neka sredina jaca) ... pa cu ti javiti  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Mozete li da mi preporucite neku graficku karticu do 250 evra , da znam da cu makar godinu dana biti miran sa njom, nebitno je li ona ati ili nvidia ???

ati 4870 sa ddr5
odlican odnos cena kvalitet

Logitech G9, najbolji mis koji sam imao prilike da koristim.

sto se ne bi moglo reci za g9
iako je kvalitet visok

sto se tice g9 ... cena ne opravdava kvalitet ja mislim ... previse za jednog misa ma sta imao ... a i mnogo je nabudzen ... ali da je dobar to stoji Wink
Kao sto rekoh, najbolji koji sam koristio, ne najisplativiji. Smile
imas to i na nekim od 5oo din ... moze 1ooo ... a moze i vise ... zavisi sta hoces ... koju marku ... kvalitet ... koliko si spreman da das ... da li te on smara ... da li hoces da mu uvalis Smile napisi sta hoces pa cemo naci nesto ...

@brezovica 3850 ati ...
ma ne smara me,nego ne znam koja je marka njegove tastature, vrlo bitno da ima te dugmice za pojacavanje zvuka,to su oni mali dugmici okrugli iznad f brojeva
Imas gomilu Logitechovih multimedijalnih tastatura za oko 10 evra.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 09:44:54 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
da li moze neko da mi oceni kakvi su sl. monitori posto se za neki od ova tri dvoumim: Samsung 2443MW, Samsung2343BW ili ViewSonicVX2260WM?

obijam glavu vec 2 meseca sta da uzimam i dal mi je bitno da ima dvi i dal 22" ili 24"... ne znam ni sam sta da mislim... bavim se grafickim dizajnom, video montazom i komp. animacijom, al mi je ogranicen budzet na 250-270E...

hvala unapred!
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 13:11:27 od ptican »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ja bih igrao na sigurno i uzeo viewsonic. Sa samsungom nikad ne znas kakav i ciji ce panel da ti zapadne.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 14:20:33 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
T220 ... 22" ... ubedljivo naj monitor u svojoj klasi ... mozes procitati sirom net-a ... mada ja imam nesto jeftiniji i slabiji ... 2233bw (naslednik 2232bw) i prezadvoljan sam tako da ti i to mogu preporuciti ... za ove tvoje modele konkretno ne znam ... da gledam koja je cena trenutno nemam vreman ... ali ako ti se ukalapa u cenu onda T240 ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
da znam ... brdo tastaura ima... pogledacu najjefinijiu nesto prosecno i nesto sto bi ja uzeo (to je uvek neka sredina jaca) ... pa cu ti javiti  Smile
ok,hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
da li moze neko da mi oceni kakvi su sl. monitori posto se za neki od ova tri dvoumim: Samsung 2443MW, Samsung2343BW ili ViewSonicVX2260WM?

obijam glavu vec 2 meseca sta da uzimam i dal mi je bitno da ima dvi i dal 22" ili 24"... ne znam ni sam sta da mislim... bavim se grafickim dizajnom, video montazom i komp. animacijom, al mi je ogranicen budzet na 250-270E...

hvala unapred!

Ako se bavis dizajnom trebace ti sto veca povrsina, pa odmah u startu preporucujem 24" wide. Takodje ti je bitna i kalibracija boja da bi sto vise odgovarale proizvodu u stampi.
Sto se brenda tice ok je ako si izabrao Samsung ali pazi sta uzimas. Samsung odavno nije firma koja radi po principu dosta muzike za malo/jednako para.
Modeli su im mahom precenjeni a imaju kvarnu osobinu da jedan isti model  prodaju sa nekoliko vrsta panela koji se bitno razlikuju.
Sada je svakom traktoristi brend Samsung usao u usi sto i oni odlicno znaju pa su naduvali i cene koje kvalitet ne prati uvek.

Ja sam ranije koristio iskljucivo Samsung monitore ali kada je dosao red na TFT izabrao sam drugog proizvodjaca jer mi je za manje para ponudio mnogo bolji dizajn, uslove garancije i jednak ili bolji kvalitet slike uz 0 (nula) mrtvih pixela.  Mada, ja nisam zagledao sve modele Samsunga vec T200.
Mozda je bolje da pogledas neke brendove kao Toshiba, Eizo, Dell...i samsung je ok ali prvo po sajtovima proveri koji panel valja za odredjeni model pa trazi to u radnji da proveris , pre kupovine
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

hvala unapred!
Od navedenih 2343BW, a inace bih ti preporucio T220.

hvala unapred!

Ako se bavis dizajnom trebace ti sto veca povrsina, pa odmah u startu preporucujem 24" wide. Takodje ti je bitna i kalibracija boja da bi sto vise odgovarale proizvodu u stampi.
Sto se brenda tice ok je ako si izabrao Samsung ali pazi sta uzimas. Samsung odavno nije firma koja radi po principu dosta muzike za malo/jednako para.
Modeli su im mahom precenjeni a imaju kvarnu osobinu da jedan isti model  prodaju sa nekoliko vrsta panela koji se bitno razlikuju.
Sada je svakom traktoristi brend Samsung usao u usi sto i oni odlicno znaju pa su naduvali i cene koje kvalitet ne prati uvek.

Ja sam ranije koristio iskljucivo Samsung monitore ali kada je dosao red na TFT izabrao sam drugog proizvodjaca jer mi je za manje para ponudio mnogo bolji dizajn, uslove garancije i jednak ili bolji kvalitet slike uz 0 (nula) mrtvih pixela.  Mada, ja nisam zagledao sve modele Samsunga vec T200.
Mozda je bolje da pogledas neke brendove kao Toshiba, Eizo, Dell...i samsung je ok ali prvo po sajtovima proveri koji panel valja za odredjeni model pa trazi to u radnji da proveris , pre kupovine

Ne znam da li si obratio paznju ali covek je rekao da ima 250-270 evra. Tesko ce kupiti Eizo za te pare.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.358 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.