Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1401462 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa njegov je lepsi.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
 Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zrdravo ljudi , ovako trebao bi mi savet imam cpu e8600 c2d, ram   ocz 9600 na 1200mhz   , e sad     treba mi ploca  koja je sposobna da se nosi sa ovim ramom  na 1200 oc  ja imam u vidi  neki p45 chipset  ne bih sada   da dajem 300 eura na plocu ali necu ni jeftinu   vazno je samo da moze da gura ovu memoriju  na 1200   hvala  puno 
« Poslednja izmena: 09. Dec 2008, 18:35:42 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

FreAk

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 100
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10;
mob
LG G3

Phenom procesori koriste HT magistralu verzije 3.0 koju tvoja ploca ne podrzava. Posto 6000+ nije AM2 procesor nema sta da brines. Samo proveri da li ti je BIOS odgovarajuce verzije da ga podrzi. Prouci tabelu koju sam ti dao. Procesor je dovoljno jak da isprati graficku.
Gdje to mogu proveriti? a ako ne podrzava, moze li nekako upgrade biosa?
Verziju BIOS-a mozes videti na POST ekranu prilikom startovanja racunara, samo pritisni taster Pause posto slika brzo promakne ili skini sa neta CPU-Z pa na kartici Motherboard imas informacije o BIOS-u. Ako je tvoja verzija starija od navedene u tabeli onda moras flashovati BIOS da bi maticna prepoznala procesor.

Verzija biosa je F2 ali i moj trenutni procesor trazi drugi bios pa moze.. A kako se vrsi flash biosa, jel to putem softvera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
da, ali to nije tema ove teme Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
SonyEricsson k550i
Dvoumim se da kupim grafiku asus 3850 256ddr3 ili za 1000 din vise shappire 3850 512ddr3,sta mi se vise isplati?Da li je bolje da te pare dam npr za bolju plocu,ram ili da pazarim ovu drugu grafiku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6120
Citat
Dvoumim se da kupim grafiku asus 3850 256ddr3 ili za 1000 din vise shappire 3850 512ddr3,sta mi se vise isplati?
Shappire ima vise memorije, uzmi nju.  Smile

Citat
Da li je bolje da te pare dam npr za bolju plocu,ram ili da pazarim ovu drugu grafiku?
To vec zavisi za sta ce ti sluziti komp itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zdravo, nasao sam neku plocu  biostar t-power i45 , p45,  citao sam dobre karakteristike ima   dali neko ima tu  plocu  i kakva su iskustva  planiram da  je kupim   pa mi treba necije misljenje  naravno  hocu da je  clockam  imam nameru  posto imam  1200ocz  memoriju  planiram da  mi fsb  bude  600  sa   procesorom  e 8600      ratio  1:1  po forumima   je dosta hvale   a  strane recenzije   nisu lose  hvala unapred   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
ako igras u 1024x768 ... uzmi sa 256 ... razlika se ne oseca ... mnogo ... sem u vecim rezolucijama ... gde je valjda potrebno dosta memorije i zbog toga bolje radi Wink

dobar cipset ... e sada ... biostar je ranije bio poznat i ja kada sam uzimao komp ... dosta sam citao ... i na dosta mesta se pominjao biostar kao dobra ploca za OC ... e sada ... kako je trenutno stanje nisam siguran ... ali ne verujem da ce s pogresiti .... Wink
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
zdravo, nasao sam neku plocu  biostar t-power i45 , p45,  citao sam dobre karakteristike ima   dali neko ima tu  plocu  i kakva su iskustva  planiram da  je kupim   pa mi treba necije misljenje  naravno  hocu da je  clockam  imam nameru  posto imam  1200ocz  memoriju  planiram da  mi fsb  bude  600  sa   procesorom  e 8600      ratio  1:1  po forumima   je dosta hvale   a  strane recenzije   nisu lose  hvala unapred   
Retko koja ploca moze da dostigne FSB na 600, u pitanju su primerci ne serije (na primer DFI DK P45-T2RS PLUS sa FSB-om na 693MHz). Isto vazi i za procesore, kod njih postoji takozvani FSB wall. E8600 ima mnozilac 10, sto znaci da ti planiras da ti procesor radi na 6GHz, srecno! Kada oboris svetski rekord (u septembru bio je 6562MHz) javi nam se. Smile Smile BTW, najbolje je da komp stavis direktno u zamrzivac sanducar.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 10:12:58 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.