Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1401580 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Phenom procesori koriste HT magistralu verzije 3.0 koju tvoja ploca ne podrzava. Posto 6000+ nije AM2 procesor nema sta da brines. Samo proveri da li ti je BIOS odgovarajuce verzije da ga podrzi. Prouci tabelu koju sam ti dao. Procesor je dovoljno jak da isprati graficku.
Gdje to mogu proveriti? a ako ne podrzava, moze li nekako upgrade biosa?
Verziju BIOS-a mozes videti na POST ekranu prilikom startovanja racunara, samo pritisni taster Pause posto slika brzo promakne ili skini sa neta CPU-Z pa na kartici Motherboard imas informacije o BIOS-u. Ako je tvoja verzija starija od navedene u tabeli onda moras flashovati BIOS da bi maticna prepoznala procesor.
HD4850 i overklokuj procesor. Ako dodas jos malo mozes uzeti i HD4870.
Kontam da mi ne treba 4870 jer cu igrati igre na 1280x1024,ali na koliko da kloknem proc i jer ima tutorijala na srpskom kako da se to odradi?
Ne treba ti, ali mozes je nabaviti za novac koji si planirao. Tvoj izbor. Postoji gomila tutorijala za oc samo treba da pretrazis ovaj ili neki slican forum. Tvoj procesor moze sigurno raditi na 3GHz, a verovatno i vise.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

BIOS.jpg
(130.52 KB, 390x442)
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 14:06:27 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

FreAk

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 100
Zastava BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10;
mob
LG G3
Phenom procesori koriste HT magistralu verzije 3.0 koju tvoja ploca ne podrzava. Posto 6000+ nije AM2 procesor nema sta da brines. Samo proveri da li ti je BIOS odgovarajuce verzije da ga podrzi. Prouci tabelu koju sam ti dao. Procesor je dovoljno jak da isprati graficku.
Verziju BIOS-a mozes videti na POST ekranu prilikom startovanja racunara, samo pritisni taster Pause posto slika brzo promakne ili skini sa neta CPU-Z pa na kartici Motherboard imas informacije o BIOS-u. Ako je tvoja verzija starija od navedene u tabeli onda moras flashovati BIOS da bi maticna prepoznala procesor.
A koju verziju biosa zahtjeva ovaj procesor 6000+?
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 16:45:46 od G-soldier »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
to proveravas samo za starije ploce ... izguglas ... vidis na sajtu proizvodjaca ploce da li podrzava ta ... ako ne da li moze fles pa da radi .... u principu radice sve iole "novije" god-dve dana ... AM2 ...

IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
A koju verziju biosa zahtjeva ovaj procesor 6000+?

F4 za model sa TDP-om 125W i F8 za model sa TDP-om 89W.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
Koju mi matichnu plochu i grafichku karticu preporuchujete?!  Smile Dobru neku...

Trenutna konfiguracija: AMD 3500+ na 2.2 Ghz, Asus ploca A8N-E sa GeForce x700 grafichkom i 1GB rama...

Uzeo bih josh 1 ili 2 GB RAM-a, e sad ne znam da li plochu uopshte da menjam, najkritichnija mi je grafichka za sada...

Koja je GeForce-ova kao neka Gaming serija grafichkih?!  Smile

U sluchaju da menjam plochu, uzeo bih neshto jachi procesor...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
ogranicen kesom? koliko si spreman da izdvojis? ovde je sve Smile kolko para tolko muzike Smile ....

u principu neka sredina .... MA770 ... 3850 ili 9600GT ... nesto jace ... ma790x .... 4850 ... prva vvarijanta oko 140-160e ... druga ... ~240e ... sa drugom ces moci da furas sve nove igre u full-u i da uzivas Smiley ...a mozes i kombinovati ove dve ... recimo ... MA770 i  4850 Wink ...   Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ogranicen kesom? koliko si spreman da izdvojis? ovde je sve Smile kolko para tolko muzike Smile ....

u principu neka sredina .... MA770 ... 3850 ili 9600GT ... nesto jace ... ma790x .... 4850 ... prva vvarijanta oko 140-160e ... druga ... ~240e ... sa drugom ces moci da furas sve nove igre u full-u i da uzivas Smiley ...a mozes i kombinovati ove dve ... recimo ... MA770 i  4850 Wink ...   Smile

770 chipset nema podrsku za crossfire, inace je sve isto kao kod 770x

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_14603,00.html

Ili mozda gresim, koja je nabolja ploca (chipset) za phenoma X4.

Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung i8510 innov8
Onda moram i procesor da promenim? Jel ovo sve kompatibilno kad bih ovako spojio: ?

Ploca: MA790x /80e

Grafichka: 4850 ili 9800GT ili 9600 /tu cena varira od 100 do 150e

Procesor: Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 3.1 Ghz (2X3.1 Ghz) Core Windsor Box /80e

I uzmem josh 2 Ghz RAM...

Sve u svemu oko 300e...  Smile Samo da li funksionishe jedan sa drugim?!  Smile

Dobro, barem znam u kom pravcu sada da trazim komponente...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Sad gledam koja sam budala  Smile
Dao sam duplo vise za Intelov CPU a iste su brzine i sa 2 jezgra...cini mi se da moj ima vise kesa... mislim da moze i vise da se klokuje ali je dovoljno i 3Ghz..

Sta je bolje uzeti 4850 ili 9800gtx+ ? Koje proizvodjace? Da li dovoljna DDR3 memorija ili ''juriti'' novije?
Koliko je bucna ta 4850? Trenutno imam 7600GS, sa silent pipe koja nema ventilator, pa me zanima koliko bi se cule ove kartice?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung D830
koji externi hard disk od 1 tera bajt? oko 200e-300e i da li se isplati uzeti :

WESTERN DIGITAL
My Book Mirror 2 2TB 7K 16MB WDH2U20000E
Naziv         
Proizvođač : Western Digital

Model : My Book Mirror 2 2TB 7K 16MB WDH2U20000E
Kategorija         
Interfejs : USB,
Tip : Eksterni
Karakteristike         
Brzina : 7200 RPM
Kapacitet : 2000 GB
Bafer : 16 MB
za 300e Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.