Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 881 882 884 885 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413013 puta)
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
Zastava Selo kraj Aleksinca
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 5800
Može negde jeftina DDR2 RAM memorija od 2 GB da se uzme?
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
generalno nigde ispod 2k nema, sem polovno.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 5800
Te polovne da li su dobre? Da li mi se vise isplati da kupim nove?
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
iskreno mislim da kod rama nema greske, iz prostog razloga sto npr. kingstone daje lifetime garanciju ...
jos nisam cuo da tek tako crkavaju, mahom i prastare rade, a crkne ostatak kompa.

Evo sutra bas sebi uzimam jednu plocicu 1gb ddr2, 50% jeftinije nego sto sam novu prosle godine.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Pozz drustvo,
hteo bih da uzmem neki laptop koji mi je prevashodno potreban za posao, koji radim u offic-u. Uglavnom je to unosenje nekih podataka u tabele, desetine tabova u excellu i takve stvari, ne koristim nista od nekih zahtevnih programa, a i igrice nesto ne planiram da igram na njemu. Budzet mi je odokativno nekih 40ak hiljada dinara, pa ako mozete da mi predlozite kojeg proizvodjaca da gledam ili neki aktuelan model.

Kontam da mi je mozda najpotrebnija RAM memorija i tu ne bih uzeo ispod 4GB, HD bi mi bio zadovoljavajuci i od 320GB, najveci problem mi je izbor procesora, o tome bas nemam pojma, dok graficka kontam da je svaka zadovoljavajuca. Bitno mi je i da ima ulaze za BT, wireless, HDMI i citace kartica, al to kontam da zadovoljavaju svi modeli.
Hvala na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
svaki ce odraditi to sto ti hoces, kod business lap topova prednost imaju tehnologije protiv kradje, paljenje sa citanjem otiska prsta, cuvanje hdd-a u slucaju apda ili slicno. Ali to je u skupljim varijantama, tako da nije bitno toliko sta ima od procesora.

Za to sto oces i neki stari lap bi ti odradio, tako da nemas problem.
Sto se rama tice, vise ni jedan skoro da ne stize za ispod 4, a 4gb ce ti biti vise nego dosta, a i uvek za smesne pare mozes dodati jos ako zatreba, a nece ako to radis kako si rekao. Sto se prikljucaka tice, to sve imas. Jedino sto nisi rekao je velicina, ali pretpostavljam da gledas standardnu, tj 15.6".

Po meni ovo je super izbor do 40k din, imam isti samo sa jacim (i3) procesorom, zaista extra zadovoljan. Takodje sam prosle god imao prilike da radim na ovakvom procesoru na probook racunaru, photoshop i dreamweaver uz wamp server, sto je dosta zahtevnije tj. mnogo zahtevnije od toga sto si naveo je radilo kako treba.
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4530s_-_celeron_dual_core_b840_-_b0y04ea-16369
ili isti na amd, mozda i bolje resenje, pogotvu sto na prosli trea da dodas jos 2gb rama u startu
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4535s_-_amd_fusion_e2-3000m_-_b0y07ea-16015

Ako ides preko, posto si napisao 40ak, onda mozes i ovako nesto
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_x54hr-sx131-15088 (jaci proc)
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_pavilion_g7-1300sm_-_pentium_dual_core_b960_-_a9a84ea-16010 (17" lakse za rad, jaci procesor od prvog, a slabiji od asusa iznad)
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/samsung_np-300e5z-a02rs-15363 (najjaci procesor od svih ovih, 500gb hdd).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 5800
iskreno mislim da kod rama nema greske, iz prostog razloga sto npr. kingstone daje lifetime garanciju ...
jos nisam cuo da tek tako crkavaju, mahom i prastare rade, a crkne ostatak kompa.

Evo sutra bas sebi uzimam jednu plocicu 1gb ddr2, 50% jeftinije nego sto sam novu prosle godine.
Znas negde gde mogu da ih uzmem? Da budu Kingston ako može i po kojoj ceni?
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
ne znam zaista, prevrni oglase, vidi po benchmark forumu deo za oglase, ne bavim se time, ovo sam slucajno naleteo sto meni treba i to transcend.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Treba mi savet, ako se neko baš razume u detalje...
TOSHIBA Satellite L755 ili ACER Aspire 5755G
toshiba
acer

Uzmite u obzir tačno ovu cenu i te poklone jer bih ovde i kupio kad se odlučim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
svaki ce odraditi to sto ti hoces, kod business lap topova prednost imaju tehnologije protiv kradje, paljenje sa citanjem otiska prsta, cuvanje hdd-a u slucaju apda ili slicno. Ali to je u skupljim varijantama, tako da nije bitno toliko sta ima od procesora.

Za to sto oces i neki stari lap bi ti odradio, tako da nemas problem.
Sto se rama tice, vise ni jedan skoro da ne stize za ispod 4, a 4gb ce ti biti vise nego dosta, a i uvek za smesne pare mozes dodati jos ako zatreba, a nece ako to radis kako si rekao. Sto se prikljucaka tice, to sve imas. Jedino sto nisi rekao je velicina, ali pretpostavljam da gledas standardnu, tj 15.6".

Po meni ovo je super izbor do 40k din, imam isti samo sa jacim (i3) procesorom, zaista extra zadovoljan. Takodje sam prosle god imao prilike da radim na ovakvom procesoru na probook racunaru, photoshop i dreamweaver uz wamp server, sto je dosta zahtevnije tj. mnogo zahtevnije od toga sto si naveo je radilo kako treba.
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4530s_-_celeron_dual_core_b840_-_b0y04ea-16369
ili isti na amd, mozda i bolje resenje, pogotvu sto na prosli trea da dodas jos 2gb rama u startu
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_probook_4535s_-_amd_fusion_e2-3000m_-_b0y07ea-16015

Ako ides preko, posto si napisao 40ak, onda mozes i ovako nesto
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_x54hr-sx131-15088 (jaci proc)
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/hp_pavilion_g7-1300sm_-_pentium_dual_core_b960_-_a9a84ea-16010 (17" lakse za rad, jaci procesor od prvog, a slabiji od asusa iznad)
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/samsung_np-300e5z-a02rs-15363 (najjaci procesor od svih ovih, 500gb hdd).

Hvala na odgovoru, aj samo jos da te priupitam, pri izboru da idem ka tome da uzmem sto jaci procesor a slabije ostale komponente ili da se zadovoljim nekim slabijim procesorom a izaberem ostale jace komponente, tj da li mnogo gubim izmedju i3 i nekog od ovih intela B950 B960? Odnosno da li da izaberem neku konfiguraciju sa integrisanom grafickom i koja je mana njenog izbora?
Znam da davim, al sta cu kad sam neodlucan, inace svidja mi se ovaj asus x54hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 881 882 884 885 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.