Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 869 870 872 873 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403963 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Ako moze neko da mi predlozi eksterni DVD rezac koji mogu da koristim na desktop racunaru,da je ok,i da je neka pristupacna cena?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
bilo koji, to je tako potrosna roba Smiley

nec, optiarc, pioneer, lg secam se ranije da je bilo aktuelno, al ne vidim da bilo koji kinez nece raditi kako treba.
Meni je npr. onaj koji je vazio tad za jednog od najboljih crko posle god dana, sa svega par puta koriscenja, ne verujem da je od "cuvanja". Jbg desi se.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
Nije pitanje bas IT, ali mislim da mu je ovde mnogo bolje mesto.

Interesuju me nosaci za monitore, npr. 24 ili 26" da li postoji nosac (konstrukcija mi je u glavi, nisam vidjao pa cu pokusati najbolje da objastim) koji je pokretan, ali ne po vertikali ili horizontali vec po "uglu" gledanja.

Da budem precizniji, interesuje me varijanta, gde bi se konstrukcija koja drzi monitor spojila sa njim, ali ne bi bila cela usrafljena na zid, vec bi npr. na dve strane imala nosace koji su na zidu, od kojih jedan predstavlja "sarku".

Posto mi je pozicija u sobi takva, da je krevet postavljen normalno (90 stepeni) u odnosu na monitor, sada ga svaki put okrecem, zbog ustede na prostoru planiram kupovinu novog, a u slucaju da ovako nesto postoji okacio bih ga na zid.
Znaci nosac bi trebao da ima ugao setanja do minimum 75 stepeni.

Tezina rekao bih nije problem, jer 27" koji sam sada pogledao iznosi 6.5 kg, a pretpostavljam da ce biti i laksi.

edit: nadjoh, radi se o zglobnim nosacima. Nose i mnogo vece dijegonale, a i tezine, tako da za monitore nema problema. Mada, posto planiram na gipsani zid, sveukupna tezina monitora i nosaca od 10kg ce biti prednost.

Cene od 3k pa na gore koliko sam video na brzinu.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2012, 11:53:26 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Samsung D900i

Koliko ti para zelis da das i reci cu ti otprilike koje su najbolje sluske jer se bas potrefilo da sam u poslednje vreme gledao malo koje valjaju  Smile? I bas zelis sluske sa mikrofonom ovog oblika?
Ovako. Imam 10 eura za sluske. Mic ne mora da bude bas ovog oblika, ali da bude "uljudan". Ako moze okrugao odlicno.

Malo kasnim sa odgovorom bio sam zauzet nesto evo ove su dobre http://www.itsvet.com/proizvod/genius-hs-500x/comp_comp_headphones/41/1515Koliko sam video te mu dodju najbolje za te pare ali eto podgledaj jos na tom sajtu pa vidi mozda ima nesto bolje.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2012, 15:25:45 od Technoboy_90 »
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

SOS=Seljak ostaje seljak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
Zastava Selo kraj Aleksinca
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Nokia 5800

Koliko ti para zelis da das i reci cu ti otprilike koje su najbolje sluske jer se bas potrefilo da sam u poslednje vreme gledao malo koje valjaju  Smile? I bas zelis sluske sa mikrofonom ovog oblika?
Ovako. Imam 10 eura za sluske. Mic ne mora da bude bas ovog oblika, ali da bude "uljudan". Ako moze okrugao odlicno.

Malo kasnim sa odgovorom bio sam zauzet nesto evo ove su dobre http://www.itsvet.com/proizvod/genius-hs-500x/comp_comp_headphones/41/1515Koliko sam video te mu dodju najbolje za te pare ali eto podgledaj jos na tom sajtu pa vidi mozda ima nesto bolje.
Hvala. Meni treba za CoD 4 Promod. Igram warove pa trebam da slušam.

UPDATE:
A o ovom mišu šta mislite:
http://www.computers.rs/9742/a4-tech-x-710bh-usb-crni.html
« Poslednja izmena: 11. Jun 2012, 18:08:35 od qleksa »
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Da li se ja tripujem ili su DDR2 memorije skuplje od trojaka?  Smile Kolike su otprilike cene kazite mi mozda sam se ja zajebao za 2GB i 4GB DDR2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
LG Nexus 4
naravno da su skuplje, jer ih gotovo vise nema, tj. bice ih jos kratko. Tako je bilo i sa ddr kada je izasao ddr2 i tako ce biti svaki sledeci put, normalan proces Smiley

cena ddr oko 15e ddr3 oko 8 za 2gb
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Kapiram da konkretna razlika nije uocljiva u radu i igranju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Kapiram da konkretna razlika nije uocljiva u radu i igranju  Smile

Pa nije toliko uočljiva koliko je kod grafičkig ddr3 i ddr5 Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 247
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung D900i
Da li se ja tripujem ili su DDR2 memorije skuplje od trojaka?  Smile Kolike su otprilike cene kazite mi mozda sam se ja zajebao za 2GB i 4GB DDR2

Javi mi se na ovaj broj reci cu ti gde mozes da nabavis polovne ddr2 ali jeftinije ako te zanima. Nije fora ja sam kupio skoro 0642884200
IP sačuvana
social share
Hardstyle is my religion and Qlimax is my church
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 869 870 872 873 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.