Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 796 797 799 800 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406847 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ljudi gde da nadjem driver za grafiku msi nx 8600 gt ?
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us pa izaveri u zavisnosti od sistema ...

@emancipator nisam siguran koju si ti ostavio ... postuj posle ako te ne mrzi ... sad sam pogledoa ponudu i zaista bolesnih modela ima ... evo sta je defitniivno najjace za te pare .... i7 procesor plus grafika ... masine ono ... nemam komentar ...
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_inspiron_17r_n7110_core_i7-2670qm_-_crna_-_not03700-14081

zatim 2 odlicna jeftinija modela ... i5 procesor i oba imaju grafiku (naglasavam ovo ... jer je velika razlika u odnosu na intergrisane varijante)
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_inspiron_17r_n7110_core_i5-2410m_-_crna_-_k5g97-bk-i5-24105258gb-14079

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/lenovo_g770_core_i5_2430m_-_59316536-13964

moj izbor od svega ovoga bio bi poslednji ... prednost ovog iznad je sto ima 8gb naspram 4gb ... al generalno malo je situacija gde ces to osetiti ... pogotovu tako koristeci kako si naveo ... verovatno nikad ...

prvi najskuplji ... ali defitninvo najaci ... vec sam rekao ...

e sad generalno ... ako ne igras igre ... ne radis design ili 3d ... tebi model sa vise rama i ne znam kojim procesorom nije potreban ... realno ... ako jacu masinu ... to je to sto sam ti dao gore ... da popunis budzet ... al generalno ako ti nije potrebno bolje ustedeti ...

pa tako imas recimo i3 model ...
http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/acer_aspire_7739g-376g64mikk-12871

ovo mi je odlicna kupovina ... odlican procesor radio sam na njemu (osnovne stvari ) ... samo je bila varijanta lenbovo kao onaj gore sto sam ti preporcuio ... ali od 15.6"

grafika ponovo dobra ...

radice ti bas kako treba a dobar si 200e ... razmisli ...

rezim jos jednom hoces da istrosis sve pare i da imas zivotinju ... uzmi i7 (skroz gore) i jbg ... hoces da das dosta ... imas dosta lufta i za igre i sta ja znam ... uzmi lenovo ili dell ... sta god neces pogrsiti ...

hoces da prodjes odlicno ... i sacuvas pare ... uzmi acer ... sa i3 procesorom

nadjoh sad ovog momenta ... i ovo mi je def best buy ... da ne brisem poruku iznad ... u sustini kao acer iznad ... ali precesor je takodje i3 ali noviji ... i jaca grafika ... za 53k ...

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
definitnvno izbor pada na Dell ili lenovo...
nesto vise naginjem lenovo-u, ali jos malo cu razmisliti.
u svakom slucaju, hvala na pomoci i iscrpnoj analizi...
Wink

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
nema na cemu ... drago mi je da sam pomogao ... pa da ces uzeti ono sot ti treba

btw sad vidim da nisam link ostavio na kraju

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/dell_inspiron_17r_n7110_core_i3-2310m_-_crna_-_not03383-13238

na ovaj se odnosi
Citat
nadjoh sad ovog momenta ... i ovo mi je def best buy ... da ne brisem poruku iznad ... u sustini kao acer iznad ... ali precesor je takodje i3 ali noviji ... i jaca grafika ... za 53k ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
4gb rama mozes za 20e kingstone da nadjes ... grafika je najbolja 6670 svakako ... 6570 ne ulazi uopste u igru ovde ...

www.itsvet.com ... proveri tu cene za sve modele konkretne i pisace ti i u kojoj radnji je koliko ...

hvala  Smile

edit: da li bi mogao da te grafičke, ako je to uopšte moguće poredati po jačini... otprilike...
« Poslednja izmena: 03. Jan 2012, 15:23:52 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
SonyEricsson k800i
hvala na odgovoru...
« Poslednja izmena: 03. Jan 2012, 22:07:26 od Lopkoim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Fman legendo svaka čast što izlaziš svima u susret i treba da si prijatelj foruma Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
@nebitno zavisi od modela ... u sustini 6670 i gts450 su rame uz rame ... kod kartica sa istim cipom ... kao sot si stavio vise modela 6670 cini mi se... razlika je obicno u memoriji ... ili nekim sitnicama ... kuleru ... brendu ...

@taxtex u principu taman udjem kad pravim pauzu od ucenja ... pa mi to dodje ko ubijanje vremena ovih dana .. zato tako cesto odgovaram ... a pratim trziste i inovacije ... interesuje me it ... tako da mi to nije problem ...
svima dobo Smiley

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Loved by many,Fated by few,RESPECTED by ALL !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia x2-00
Pozdrav svima na Burek-u !  :mrgreen:
Pratim neke teme vec izvesno vreme,pa sam sad odlucio da se prikljucim i zvanicno na jednom od najopsirnijih foruma danas :D

Nikad nisam bio dobar u vezi komponenti pa bih pitao ko moze da mi sklopi gamer-sku masinu za 300 E ?

Veliko hvala unapred R  :D

IP sačuvana
social share
RP9
F9T
CZBG DS1989            ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ZIVOT JE,SVE OSTALO SU SITNICE !
RF
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
u startu moram da ti kazem da ne postoji gamerska masina za 300e ... za te pare ona ce pokretati igre ... cak i veoma dobor posto danas jeftino mogu da se uzmu dobre masine ... ali na prefix gamerska ... mozes zaboraviti Smiley

iskreno ti preporucujem da se izdvojis jos malo ... evo predloga za malo jacu ... i za 300e

nesto gotovo u ponudi i nema sjajno ... skoro je ortak sa popustom za 33 uzeo super masinu ... al to je bilo zbog otvaranja nove radnje gigatronove ... racunar od 37 ...

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-INTEL-GAMER-III-14053/

http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-INTEL-GAMER-II-14052/

tako nesto ... eventualno kasnije mogu da pogledam sta moze da se uradi od pojedinacnih kompoententi ... al tesko da moze jefitnije da bude od ovoga tj za iste pare bolje

Smile

evo nadjoh ovde jos 2 zanimljive ... mozda ipak bolji izbor

pa vidi ako mozes da seisprsis jos 50 ako ne onda ovu za 300 ...
http://www.winwin.rs/desktop-ra%C4%8Dunari-altos-shark-%28ma3mhp-8d%29.66.html?productId=36853

http://www.winwin.rs/desktop-ra%C4%8Dunari-altos-deda-mraz-%28mf2ehp-1%29.66.html?productId=38246

sa ovom poslednjom se zista mozes lepo igrati ... procesor super ... graficka odlicna ... odlicna cena za taj
racunar!

i jos nesto izmedju ...
http://www.tehnomanija.rs/katalog/smart-box-konfiguracija-smart-box-n385.html

pa odluci sta ti najvise odgovara sto se cene tice ... ova od 35 i 32 su zaista dosta bolje ... a razlika je realno mala ... po meni vredi sacekati/dodati
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 15:09:52 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 796 797 799 800 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.