Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 892 893 895 896 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414552 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
bas tako, grafika je vrh, ali nema smisla sad da dajes pare, a kad bude vreme bice i nesto bolje da se pazari, ili isto za manje para. ne zaleci se.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung A50
Naravno, tako je najbolje, hvala vam puno za savete  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
maxsec sto veca "druga cifra" u seriji (prva crifra) to je karta bolja, samim tim ovde je naravno 6850 bolji izbor.

Hvala na odgovoru Smiley

Jos bih hteo da pitam, posto imam plocu MSI G31TM-P21, Intel CPU dual E3200 2.4Ghz, 2GB ram, Sapphire 4350, a jedva skupih novac za grafiku MSI 6850, da li ce da ima vidljivih poboljsanja, posto su i ostale komponente slabe i spremene za promenu?

Sa još 2 giga rama i 6850 bi sigurno osetio razliku, i to veliku, veruj mi, nije prvi put da neko pita za takav upgrade...povećanjem ram memorije ćeš osetiti na samoj brzini windowsa, a sa grafikom naravno više detalja u igrama, koje će bolje raditi zbog više rama Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
naravno da ce osetiti, glupo bi bilo da ne Smile ali koliko ce iskoristiti tu grafiku zaista, pa ti si prvi potego pricu o tome ovde i upozorio nas sve na to Smiley cak je bas bila prica o 6850
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
naravno da ce osetiti, glupo bi bilo da ne Smile ali koliko ce iskoristiti tu grafiku zaista, pa ti si prvi potego pricu o tome ovde i upozorio nas sve na to Smiley cak je bas bila prica o 6850

nisam čitao sve od početka sad, a u principu je i bolje da uzme malo slabiju grafiku, a za razliku da uzme ram...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
pa to, msm za 6850, on uz 6670 recimo sto mu je skroz dovoljno, moze da uzme jos 4gb rama i jos da mu preostane za izlaziak Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
U pravu ste oboje, ali je njemu procesor previse slab, tako da se po meni njemu ne isplatiti sada kupovati 2gb memorije+ grafiku, kada moze malo da se strpi,ddr 2 polako stari) taman skupi kintu i uradi pravi upgrade...toliko od mene. Smile
A da, jos jedan moj prijateljski savet...sada je ddr3 dosta jeftina pa ne bi bilo lose da je nahvatas a kasnije i ostale komponente,jer ddr3 moze samo da bude skuplja vremenom Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 00:16:29 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung A50
Hvala vam jos jednom, necu jos uzimati nista, nije mi hitno. Ja sam cak planirao da uzmem 6670, pitao sam skoro ovde za savet, ali ko sto kazete brzo sve stari, a izlaze novije stvari. Sacekacu jos mesec-dva maximalno, mozda se uzme vise para pa uzmem novo sve. Kad smo vec kod memorije, planiram da uzmem kasnije PATRIOT
Signature 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 PSD38G1600KH, to po meni nije lose, a i nije skupo.

Veliki pozdrav, ja se javljam kasnije ako ispadne nesto Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Sto bi rek'o Del Boj: That's right my son, you know it make sense. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 4
mozes to da uzmes, ali prethodno moras plocu da zamenis. Sto vuce zamenu procesora Smiley a sve ti to dodje tamn a cenu grafike, malo preko.

Imas gore sta sam za 130e sastavio, super je kombinacija. Pa ako do tad sakupis jos 60e uzmes uz to gore 6670 i imas extra, ako sakupis vise vidis za 6770, ili cak 6850, al to je vec dosta velika investicija.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 892 893 895 896 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.