Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 664 665 667 668 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1414717 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Obe X58 ploce podrzavaju ram na 1600Mhz(podrzavaju i brzi ram),pusti ti ove netacne specifikacije sa IT sveta.
Sad vidi sta ti vise odgovara,X58 koji ti odgovara zbog vise PCI-E i SLI ili Sandy Bridge,nova platforma,32nm procesori koji se manje greju i bolje klokuju,maltene ista cena sa matorom X58 itd.Nedostatak Sabertooth ploce(ili neke druge iz P67 serije),u vidu nedostatka jednog PCI u slucaju pravljenja SLI setup-a nije neresiv,mada zahteva odredjena ulaganja,tj kupovinu druge zvucne koja moze da ide na PCI-E 1X slot.Mada razmisli opet da li ti zaista treba SLI.Prvo graficka koju planiras da uzmes je dovoljno jaka za sve nadolazece igre.I kada posle odredjenog vremena pocne da posustaje pametnije je prodati staru graficku dok jos nesto vredi,dodati novac i uzeti brzu,noviju karticu.Tim potezom prvo manje para gubis prodajom stare graficke,dobijas novu karticu koja ce verovatno manje trositi od dve stare povezane u SLI,novu garanciju,manje grejanje ostaih komponenata itd.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia n96
koja je bolja od ove dve maticne ploce asus p5kpl se ili fujitsu siemens d1837 i da li ova druga moze da podrzi e4600 procesor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S9+
@reinstal22

Bez ljutnje druze ali i7 je najgori porez na budale.Sto rece kolega wolf ima i5 procesora koji su azdaje.Evo moj drugar je programer i radi covek sve i svasta a posebno u maya i koristi i5 i kaze da mu je sasvim dovoljno.Mislim tvoj je novac i ulozi ga u sta god zelis ali veruj mi ako neces AMD uzmi i5 jer nema nikakve potrebe za i7.To je precenjena intel serija koja nije nista specijalno.Ako radis video obrade u adobe premijeru dovoljan ti je cak i jak dual core CPU a za lagodan rad ti je dovoljan quad core CPU iz serije i5.To sam siguran 100% jer znam ljude koji to rade i imaju i5 procesor.E sad ne naravno bilo koji i5 ali opet je u cenovnom rangu povoljniji od i7 za bar 80-100 evra.Ali opet ponavljam tvoj novac i tvoja odluka sta kupujes.

Citat
koja je bolja od ove dve maticne ploce asus p5kpl se ili fujitsu siemens d1837 i da li ova druga moze da podrzi e4600 procesor?

Po meni je bolja ova iz fujitsu siemensa.Ako se ne varam to je izvadjeno iz nekog brendiranog racunara pa samim tim je kvalitet jer sam imao prilike da koristim slicne masine samo malo starije.To su bukvalno neunistive ploce koje traju godinama.Sto se tice asus-a on je kao i sve ovo sto kupujemo dok traje traje.Procesor E4600 je core2 duo cpu koji je jos uvek OK a sto se tice socketa on ide na LGA775 a ploce su obe LGA775 sto znaci da je odgovor DA - moze da ide taj CPU u obe ploce.Ali moj glas ide bez razmisljanja na fujitsu siemens plocu.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

Iako je u pitanju 775 socket cini mi se da ova druga podrzava samo Pentium D/Pentium 4/Celeron,ali ne i Core2Duo seriju procesora.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia n96
A taman sam mislio da asusovu plocu zamenim sa ovom fujitsu siemens d1837,ali dzabe ako ne podrzava e4600.Hvala u svakom slucaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Citat: reinstal22 link=topic=374392. msg9538744#msg9538744 date=1302729977
Citat: MSI_Guy link=topic=374392. msg9538051#msg9538051 date=1302717253
A ovako nesto?

hxxp:|| global.  msi.  eu/index.  php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=2100

hxxp:|| itsvet.  com/proizvod/msi-x58a-gd65/comp_comp_mboard/24/1685

Trebala bi da ti odgovara po svemu, ima dva pci slota, pa ce ti uvek jedan biti slobodan, cak i ukoliko se odlucis na SLI :)
da stvarno je odlicno odradjena ploc i pci je super al nema mogucnost rama na 1600 Smile

Kako nema, pogledaj na zvanicnom sajtu specifikaciju Smiley

******DDR3 800/1066/1333/1600/1800/2133 (OC)*******
« Poslednja izmena: 14. Apr 2011, 14:17:21 od MSI_Guy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Apple iPhone7
Planiram izmijeniti neke od komponenti na compu(maticnu, ram, procesor i graficku), pa ako moze neko da ostavi savijet sta bi mogao kupiti za 500 km, komponente najvise moijenjam radi igrica..

... pod broj 1 - GRAFIKA ... ako planiras za igrice, to one j..acke, onda je GRAFIKA definitivno No1
... pod broj 2 - RAM ... klasika, 4 GB minimum, a za dalje vidi kad sklopis sve da ne bi bacao pare uzalud , mada RAM-a nikad dosta
... pod broj 3 - PROCESOR ... ja i dan danas radim na Copermine PIII , i ne bih ga dao ni za kakve pare ... ne verujem da se danas prave i prodaju procesori koji ne mogu da poteraju bilo sta od toga ... ja sam se pre jedno 10 godina kidao oko procesora, kada sam kupio ovaj komp, ali to j eipak procesor na 850 MHz ... kasnije sam ga overclock-ovao  na 933, p acak i na 1,2  , ali kada je kuciste pocelo da se krivi, i dan - danas radi na 850 ... u jednom trenutku je imao 7 OS, a kada je kupljen imao je 128 MB SD RAM-a ... pa ti vidi  Smile
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
Potreban mi je laptop za: internet, tekst, slike,muziku, filmove, game tipa gta 4/pucacune/voznje... tacnije za sve  sto mi je desktop sluzio. Interesuje me da li bi ovaj dell bio dobar izbor (odnos cena/ kvalitet)--> http://www.bcgroup-online.com/index.php?artikal=DELL_Inspiron_N5010_%2815R%29_-_i3-370M_4GB_500GB_ATI_5650_12789

Pozdrav!!   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple iPhone 12, S21
Potreban mi je laptop za: internet, tekst, slike,muziku, filmove, game tipa gta 4/pucacune/voznje... tacnije za sve  sto mi je desktop sluzio. Interesuje me da li bi ovaj dell bio dobar izbor (odnos cena/ kvalitet)--> http://www.bcgroup-online.com/index.php?artikal=DELL_Inspiron_N5010_%2815R%29_-_i3-370M_4GB_500GB_ATI_5650_12789

Pozdrav!!   Smile Smile

Lap je dobar, cena mu je ok... Samo budi dovoljno pametan pa odmah kupi postolje za lap, kako bi mu obezbedio dodatno hladjenje ako ce ti sluziti za gaming...
u protivnom racunaj da ce biti problema...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S22 Ultra 12/512

Pozdrav!!   Smile Smile

Lap je dobar, cena mu je ok... Samo budi dovoljno pametan pa odmah kupi postolje za lap, kako bi mu obezbedio dodatno hladjenje ako ce ti sluziti za gaming...
u protivnom racunaj da ce biti problema...

Hvala na brzom odgovoru  Smile
IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 664 665 667 668 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.