Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 655 656 658 659 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406223 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
winwin.rs - kakva je ova firma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Sta mi je onda raditi ?  Da menjam celu maticnu  Smiley 1
Ili ima neko drugo resenje. Koliko mi novca treba da sredim ovaj komp. odprilike ?

Prodaj to i kupi nov ceo.Ta masina se jos ceni i odlicna je.Imam takve masine u firmi i sa 1 gb ram-a tera 7-cu kao od sale.Znaci to nije definitivno kanta i mozes dobiti lepe pare za nju.Ko nece da igra igre ta tvoja masina mu je odlicna za office, surf i gledanje filmova.E sad koliko mozes dobiti to ne mogu biti siguran  jer danas je tesko prodati racunar za realne pare.Realno po delovima mozes dobiti vise para nego na komplet masinu.Ovi sto otkupljuju ce ti dati verovatno maximum oko 70-tak evra a ti ako ne zuris prodaj po delovima pa uzmi vise para.Grafika ta vredi bar oko 15 evra, procesor i maticna bar oko 25 evra, memorija vredi oko 12 evra, napajanje i kuciste zavisi kakvo je.Ako je Kinez vredi 0 dinara a ako je neki cooler master ili chieftec vredi i do 20-30 evra a mozda i vise.Rezac ne vredi nista.To ako dobijes 5 evra da skaces od srece.Hard mozes prodati od 80 gb 15 evra a ako je 320 gb ili 250 gb mozes dobiti od 25-35 evra.Ako te usere mozes izvuci za tu masinu oko 100 evra(u zavisnosti kakvo imas napajanje i koliki HDD i da imas puno srece) a ako oces odma pare na ruke servis ti moze dati oko 70 evra maximum.Onda dodas jos 200-240 evra i uzmes onaj AMD+ATI  i igras igre ko covek  Smile

Citat
Ajde javi ako budes pricao sa ovima iz Gigatrona.
Nesto me cudi garancija od 10 god pa je ili greska ili se mozda radi samo o kucistu i slicno.

Nije greska 100%.Citao sam nesto na facebook da su reklamirali samo sam zaboravio sta je pisalo.

Citat
Tacno. Moj komsa je imao prob sa Gigatronom ( odugovlacili sa servisom skoro mesec dana) a ja imam sjajna iskustva sa Imtelom.
Das im plocu danas, dobijes drugu sutra ili za dva dana. Kod ostalih je bar nedelju dana cekanja i to u neizvesnoti ( ne kazu kad ce biti gotovo).

Svi oni dave....U winwin nikad ispod 30-tak dana ne prodje reklamacija.Ali odrade sve 100%.U mercatoru sam uzeo neki sugavi flash i oni drljaju vec skoro mesec dana ali mi lik rekao da je neki sef na godisnjem pa sutra idem po novi flash pa cu da vidim dal su OK.U svakom slucaju bolje i 30 dana da cekam nego da me vozaju ko majmuna 4 puta i vracaju pokvaren uredjaj.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Takodje nvidia kartica nije integrisana.  Smile

Kako nije ?

Ovo je konfiguracija:
http://www.gigatronshop.com/racunari/gigatron_gerila-8178

Ovo je ta maticna ( microAtx sa integrisanom grafikom).
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-p5g41t-m-lx2/comp_comp_mboard/20/1775

Mozda su oni i dodali karticu ali to ne pise u njihovoj specifikaciji
Nije integrisana ljudi sta vam je Smile
http://www.guru3d.com/imageview.php?image=26603
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@stefan TADDY

Za gigatron ne znam zaista.Znam samo iz price ovako.Znam da su velika firma u BG-u.E sad moguce da nisu bas best.Po meni svaka firma pokaze pravo lice tek kad reklamiras.Dzaba im ime i sve ako nece da mi zamene pokvarenu robu.Pazi bcgroup je bio fanstastican do reklamacije.Kad sam narucivao laptop zvao me je lik i sve smo lepo dogovorili.Nije bilo prvo na lageru pa su nabavili.Zatim poslao je kad je rekao i cena je bila kao na sajtu, dostavu nisam platio, dobio sam i mis na poklon  Smile Nemam ni 1 zamerku za to.Bili su idealni.Pre toga sam se raspitao kod prijatelja iz BG-a i on je imao samo reci hvale.Rekao je da su super i da je nekoliko ljudi koje on zna prezadovoljni.Ali sve to meni ne vredi nista kad u mom slucaju nije bilo tako.....Da su OK firma oni bi meni zamenili laptop ili ponudili kes u prvih 7 dana.Kad mi je crko mis dao sam na reklamaciju winwin-u i oni su mi dali drugi jer moj nije bio i lik je odma izvadio pare.Zatim moja drugarica je umesto AGP grafike uzela PCI i odma su joj ponudili pare mada je ona zagovnala.Winwin nemam ni 1 zamerku.Kad sam kupovao komp dali su mi poklon od 5000 din zvucnike 5.1.Nisu ne znam kakvi ali jbg ko daje poklon od 5000 din.  Smile Laptop centar sam kupio sadasnji laptop i ok su.Mislim nit su ne znam kako dobri niti losi.Jednostavno OK su.Od pakoma ne bi kupio ni zvaku jer sam imao posla sa njihovim servisom i uzas su mi.Ne zelim sa njima nikad vise da imam nista....

@decofix

Gledao sam sad testove.Bolja ti je kombinacija AMD X3 + ATI RADEON HD 5670 nego nVidia GeForce GT 430 + Intel® Pentium® DualCore E6600.Gledao sam testove i bas je dosta bolji AMD + ATI nego INTEL + NVIDIA.Mozda bi te 2 grafika u nekoj drugoj kombinaciji bile slicne medjutim u ovoj ponudjenoj AMD i ATI su bolje.Takodje mi se ne svidja kod intela sto nude napajanje od 400W???!!!!  Smile Jedino sto iz ne znam kojih razloga daju na Intel konfiguraciju 10 godina garancije a na ovu 3.  Smile Takodje nvidia kartica nije integrisana.  Smile

Citat
Dali na ovu konfiguraciju mogu da kupim i stavim neku novu bolju graficku.
I sta bi mi sve trebalo ako moze !
Na kojoj bi mogao da igram npr. novi ( GTA, Call of Duty, Need For Speed ) ?
Ili da kupujem novi komp  Smile

Mozes da kupis samo RAM memoriju.Ta grafika je AGP.Ne mozes da kupis PCI grafiku.  Smile Znaci nadogradnja AGP grafike ti nece doneti nista specijalno.Takodje CPU ti je slab.Mislim to je najaci single core CPU medjutim za nove igre je nedovoljno i malo  Smile
A reci mi,sto se tice ove maticne na "kataklizmi",da li je ona dobra posto mi se cini da je malo stara ili se varam?Da li ce ona uticati puno na igrice,ako me razumes? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
A reci mi,sto se tice ove maticne na "kataklizmi",da li je ona dobra posto mi se cini da je malo stara ili se varam?Da li ce ona uticati puno na igrice,ako me razumes? Smiley

Kako stara?AM3 socket i DDR3.Nije to staro nikako.  Smile Dobra je to masina u igrama.Ne brini nista.

Citat

Dobri su.Vrlo su jaki i imaju sve vise maloprodaja.Winwin je inace cerka firma od alti Cacak koji je jedan od najvecih uvoznika u Srbiji.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

Kako stara?AM3 socket i DDR3.Nije to staro nikako.  Smile Dobra je to masina u igrama.Ne brini nista.

Citat

Dobri su.Vrlo su jaki i imaju sve vise maloprodaja.Winwin je inace cerka firma od alti Cacak koji je jedan od najvecih uvoznika u Srbiji.
Znaci mogao bi COD:MW2 da se igra bez problema? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Znaci mogao bi COD:MW2 da se igra bez problema? Smiley

Mozes 100%
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG KG-800
jel pashe koja od ovih graficki na na ovaj kompjuter koji sam naveo i ako mi ko moze reci kakve su te graficke odprilike?
1. http://www.hgspot.hr/44203/graficka-kartica-vtx3d-
2. http://www.hgspot.hr/40026/graficka-kartica-gigabyte-
3. http://www.hgspot.hr/33219/graficka-kartica-sapphire-
4. http://www.hgspot.hr/43778/graficka-kartica-asus-

jel mi može ko objasnit kako izabrati grafičku karticu, tj. koja kartica paše na moju matičnu, nešto do 400 kn,450  maksimalno??
ako ja imam DDR2 ram predpostavljam da onda obavezno moram gledat da je i grafička DDR2 ili mogu u obzir doći i DDR3?
trenutno imam nekakav čip umjesto prave grafičke (grafička je bila neka nvidia gforce ne znam koja:()u kompu koji su mi ugradili u servisu kao zamjenu za pokvarenu grafičku.
inače baš ne igram previše igrice tako da ne tražim nešto nabrijano i ludo tu i tamo koja strategija i to je to
a ovo je moja matična:

Property   Value
Manufacturer   Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model   M61PM-S2
Version   x.x
Serial Number   Mon Jan 01 00:02:09 2007

North Bridge   NVIDIA MCP61 Revision A3
South Bridge   NVIDIA MCP61 Revision A3

CPU   AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 
2,11 GHz
Cpu Socket   Socket AM2 (940)

System Slots   2 PCI

Memory Summary 
Maximum Capacity   2048 MBytes
Maximum Memory Module Size   1024 MBytes
Memory Slots   4
Error Correction   None

Warning!   Accuracy of DMI data cannot be guaranteed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung sIII
uzeo sam danas 5670 512 DDR5 .... i 4 giga ram DDR3 1600mhz .... pa me interesuje da li neko zna u vezi ove graficke (posto na kutiji pise da postoji mogucnost pozajmljivanja sistemske memerije i da sa 4 giga rama ona radi na 2.3 giga rama) da li to kartica sama uzima ili ja moram to da ukljucim u biosu ......

i jedno pod pitanje da li sa procesorom AMD X3 450 3.2 mislite da ce igice da rade normalno na mom 24"samsungu ... sa nekom normalnom rezolucijom....nisam kupio zbog igrica nego sto mi onaj moj dotrajao,pa cisto da pitam da li je ovo prosecna masinerija Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
XFX GeForce 8800GTS / 640Mb DDR3 320bit   VS  Msi Ati RAdeon HD3850 Overclock 512mb ddr3 256bit

Vase misljenje?Koliko je bolja ova 8800gts i da li mi se isplati menjati mog radeona?
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 655 656 658 659 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.