Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403143 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Citat
znam da sam naporan, ali jos jedno pitanje. Ako su isti procesori, isti RAM, a bolja graficka kod ovog ASUSA zasto onda lenovo?

Nisi naporan, ne brini, tema i postoji da bi se resile nedoumice pri kupovini.

Generalno ma koliko da na papiru Asus sa grafikom deluje jace, te dve grafike su u istoj klasi i isto ce ti terati igre...
Kod nekih zahtevnijih igara ce se muciti, dok ce one malo manje zahtevne terati ok.
Cak bih se smeo kladiti da ce se ta nVidia malo vise muciti, i plus ima podrsku za directx 10.1 i shader 4.1 a ATI directx 11 i shader 5

Evo ti i uporedne tabele obe grafike:

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html

Asus volem kao marku, ali je Lenovo...Lenovo  Smile
Licno misljenje je da je valitetniji, licno misljenje je da je realnija konfiguracija koja nudi isto za manje pare...
Zasto da das 1500 dinara vise ako ne moras?
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 21:51:00 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 86
Zastava Лебане
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 5800 XM , E7
Caos ljudi imam jedno pitanje ... Za nekoliko nedjelja kupujem laptop ali nemogu da odlucim koji laptop da uzmem jedan ima jaci procesor a slabiju graficku a drugi obratno i isto me zanima koja marka je bolja HP , asus ili msi ???

evo link tih laptopova:

http://www.jakovsistem.com/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=358193&category_id=13701&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27

http://www.bcgroup-online.com/index.php?artikal=HP_Pavilion_dv6-3050em_WY926EA_11326

http://www.bcgroup-online.com/index.php?artikal=HP_G62-a60em_10787
« Poslednja izmena: 19. Mar 2011, 22:16:28 od stefan TADDY »
IP sačuvana
social share
windows 7 ultimate
AMD DUALCORE athlon II X2 250 3,0 GHz
ATI readon 6570 1GB DDR3 128 bit
HDD 500GB
sapphire 690v
Napajanje : JNC ATX 450W
RAM : 3 GB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S9+
@stefan TADDY

Zavisi sta ti hoces?Ako oces da igras igre onda je vazna grafika.Ako neces da igras onda ti je je svejedno kakva je grafika i dovoljno da pusta HD.U slucaju da ne igras igre bolje je imati intel i3 nego amd turion.Ova grafika ati radeon 5650 je definitivno najbolja od 3 ponudjene.Bez obzira na AMD cpu ja mislim da je najbolji - HP Pavilion dv6-3050em WY926EA mada i ova G serija sa i3 CPU je dobra.Teska dilema.Ne bi mogao 100% reci sta je bolje ali mi izgleda ovaj dv6 mnogo ozbiljnija izrada od tog g serije.Sto se tice asusa po meni ispada iz konkurencije jer mi je bolji HP.Na tvoje pitanje sta je bolje tesko je dati odgovor.HP bi trebao da bude najbolji od MSI i ASUS-a  medjutim ne mora da znaci.U poslednje vreme ljudi se mnogo zale na HP i lose maticne ploce i lose hladjenje.Kod HP-a po meni je najbolje ici na probook.Ovi HP-compaq mi se uopste ne svidjaju.ASUS je po meni OK dok MSI ne bi uzeo da mi platis.Prvo kvalitet im je dno dna a servis jos vece dno.Znaci ako ti se pokvari racunaj da im saljes 3-4 puta za isti kvar i da ti ne poprave.Dokaz ti je moj licni primer a ako meni ne verujes ukucas na google pakom MSI servis pa tu nadji benc forum i temu i videces da ima more ljudi koji misle isto kao ja...Znaci MSI nikako zbog loseg kvaliteta i jos goreg servisa.Nema ni HP najbolji servis ali mislim da od MSI nema goreg.U svakom slucaju kod HP-a nemoj racunati da je vrh jer prodaju na hiljade modela i pitanje sta ces ubosti.Ali u svakom slucaju kod HP-a mozes da biras dobre i lose serije dok kod MSI su vecina lose.....Gledaj i probook HP-ove.Cena je tu negde 600 evra a kvalitet je OK.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 86
Zastava Лебане
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 5800 XM , E7
Ovako moj brat je pre 2 meseca uzo ovaj g series ali u "Italiji" i sve zahtevne igrice koje kod mene koce kod njega rade bez kocenja  . Laptop prvenstveno uzimam radi igriza . ali nekih 70% sam planirao uzeti ovaj Hp pavilion.
IP sačuvana
social share
windows 7 ultimate
HDD 500GB
sapphire 690v
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ima li ko iskustva sa zvucnim karticama?Upario bih je sa Microlab Solo6c sistemom,naleteo sam na oglasima na EMU 0404 za 45e.Da li je to ok kupovina?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S9+
@stefan TADDY

Ako je za igrice onda moj glas ide definitivno prema DV6.Ova u G seriji ima dosta slabiju grafiku.Ova ati radeon 5650 izvlaci dosta igrica na max a najzahtevnije na medium.To je za laptop graficke OK.A i nekako vise volim ovakvu izradu nego onu plastiku fantastiku.Nekako mi vise uliva poverenje laptop kojem vise ulazu u sam izgled i izradu.Obicno bude i kvalitetniji.A takodje moj savet ti je da zaobidjes bc group.Ja sam kupio kod njih laptop i imao sam probleme.Zajebali su me zestoko i umesto da mi zamene pokvaren laptop u roku od 7 dana oni su me poslali u servis gde sam proveo 3 meseca pakla.Posle kad sam im pisao rekli su mi"Pa vi ste imali prava da vratite laptop samo ste to trebali da napomenete".I jesam napomenuo medjutim prodavac me je izvacario i rekao"Pa ako ocete posaljite nama ali ako je hardverski kvar mi to onako saljemo servisu".Plus da ne pricam da nije hteo da posalje kurira po laptop.Pa je ispalo da imam 2 opcije.Da placam dostavu i saljem njima a onda oni to salju servisu ili da posaljem direkt servisu i ne platim nista.Normalno sada znam da je bolje da sam poslao njima i da sam trazio da mi daju pare ili nov.Medjutim onda me je lik izvacario.Posle toga od njih ne bi uzeo ni mis a kamoli racunar.Takodje i kad su trebali da vrate kes ispali su slepci.Znali su da nisam iz Bg-a i gamad nisu hteli da mi uplate na racun kes nego su trazili da neko dodje po pare.Pa sam morao da saljem druga da ide po kes....Uzmi bolje negde na boljem mestu.Vi iz BG-a bar imate izbora koliko oces.Imate super firmi pa mozete da birate.Meni je OK winwin.Kupujem od njih vec dugo i super su.A i ovaj sad laptop sam uzeo u laptop centru i oni su OK.A imas jos i gigatron koji su velika firma.Ako uzimas u bcgroup pazi se da ne prodjes kao ja.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Zna li neko kakva je ova maticna ploca intel D510MO+ATOMD510 1,66 GH? Moze li da gura HD filmove? Igrice sigurno ne moze.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
jos jedno pitanje (zadnje obecavam  Smile )

da li oba lap topa mogu da podrze FIFU 2011?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Zna li neko kakva je ova maticna ploca intel D510MO+ATOMD510 1,66 GH? Moze li da gura HD filmove? Igrice sigurno ne moze.

Nije nikakva.Nit je ploca neka nit je procesor neki.To se stavlja u one najadnije masine od 13 000 din.Procesor je kao dual core ali je mnogo jadan.Malo je bolji od onog sto stavljaju na netbook.Moja preporuka da ne kupujes to nikako.Sto se tice HD-a ne verujem da moze da pusti 1080p sa velikim bitrate.Moze da pusti verovatno 720p.Taj atom ti je u rangu AMD V140 koji se stavlja u najadnije laptopove.Za novu desktop masinu mnogo slab procesor.Bolje uzmi neku BIOSTAR plocu i intel E3400.Platices mozda 20-tak evra vise ali bar ces imati koliko toliko pristojan CPU.

Citat
jos jedno pitanje (zadnje obecavam  Smile )

da li oba lap topa mogu da podrze FIFU 2011?

Mogu oba.S time da nvidia moze sve na high dok bi se ati malo mucila.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 86
Zastava Лебане
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 5800 XM , E7
@bora82

Hvala ti sto si me upozorio za BC grup , ali sto se tice gigatrona nisam uopste zadovoljan ' pre  3 meseca kupim ja racunar imao ja neki stari pa resio da zamenim i narucim ja od njih onaj gigatron avatar sto sad imam , nakon samo 3 dana su krenuli problemi 1 problem kad god ubacim flash ili bilokoi drugi usb driver komp mi se ugasi onda su me zajebali za graficku umesto da mu stave graficku ATI READON 5450 oni su mi stavili ATI READON 5400,a kada sam zvao njihov servis rekli su mi da ja  odnesem kuciste do njih kada sam im rekao da nisam iz bg-a rekli su nadjite prevoz i donesite komp. veoma se nezadovoljain . Ali u svakom slucaju pogledacu u winwin-u ili u laptop centru .
IP sačuvana
social share
windows 7 ultimate
HDD 500GB
sapphire 690v
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.