Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 640 641 643 644 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1404784 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pa ovaj moj pioneer 112d je dvd rw i reze i dualejere(kako se vec pise) i evo preko 2 god bez greske,pu pu da ne ureknem...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Narode molim za pomoc u izboru graficke kartice .... dvoumim se izmedju Ati Radeon 4350 512mb i Ati Radeon 5570 1GB. Koja je bolja ?

Pa normalno 5570 je dosta bolja.........Nema dileme ni jedne.  Smile

Citat
Ljudi imam problem ...pokvario mi se laptop u pitanju je asus g71v....i po svemu sudeci pokvarila se maticna ploca...
koliko ce me kostati popravka , zamena ili sta vec?

Ako si siguran da je maticna ploca idi u neki servis koji vrsi otkup i prodaj ga za to koliko ti daju.Onda uzmi te pare i dodaj to sto si planirao dati za plocu i kupi nov laptop.E bukvalno ti je tako znaci.Maticna ploca plus ta sica koju ce ti dati servis ti je cenovno kao nov laptop.Ne znam koliko je za taj ASUS ali znam da sam par puta gledao za neke toshibe da je ploca 38 000 din.Za te pare ti uzmes nov asus sa 2 godine garancije sa dual core CPU, 2 gb memorije i 320 gb hard.To ti verovatno bolje nego ta tvoja masina koju sad imas.  Smile

Citat
Da li mozete da mi preporucite neko postolje za hladjenje laptopa? Imam HP ProBook 4515s

Mozda ovako nesto:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Cooler-Laptop-5218-13201007

http://www.laptopcentar.co.rs/product/NTBK-cooler-TC-808-02200811

Citat
E, ovako...  Smile
Imam napajanje -550W Chieftec APS-550S 550W, Full
AMD Phenom II X4 955, GA 770-UD3, 2x2GB DDR3 1333Mhz, ATI Radeon 4850 512/256, HDD Hitachi od 320 GB, optiku i dva kulera... Hteo bih da uzmem novu graficku, recimo VGA AMD Radeon 6850 MSI OC 1GB/DDR5
/256 pa me zanima da li cu imati dovoljno struje i da li je tacno to sto sam cuo da nema veze sto ta grafa trazi 6-o pinsko napajanje, a moj Chieftec ima 4-voro pinsko, jer kao ta dva pina nicemu ne sluze?!  Smile

I jos jedno pitanje vezano za procesor... Ukljucen mi je C&C a on se i dalje cuje kao nenormalan, narocito kad poteram neku jacu igricu i temperatura skoci na 72,3 stepena... Da li tu nesto moze da se uradi, da mu se stavi neki kvalitetniji kuler ili je to jednostavno tako...? Hvala unapred...

Mislim da ti je dosta.550 W chieftec je dosta jako i ozbiljno napajanje.Sto se tice konektora to ne znam.Vidi u radnji dal ima neki adapter ili slicno.Ako uspes da je povezes zbog tih konektora ja sam ubedjen da ti je dosta.Nema ti nista specijalno jako osim te grafike.Mislim hard je kitic od potrosaca i rezac.Prakticno vecinu struje ce ti vuci grafika.Ali pitaj za svaki slucaj jos u radnji.Posalji mail ati radeonu ili chieftecu.Ja sam slao lc poweru i odgovorili mi ljudi za 2 dana.Ovde po forumima nece ti neko dati 100% odgovor.Najbolje je pitati proizvodjace sta oni kazu.Nisu oni kao mi ovde.Oni odgvore obavezno i odma.Sta god pitao stici ce odgovor.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Samsung Wave
hvala druze..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 23:51:43 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Samsung Wave
daaa, video sam to negde... Superica, jos samo nekom da prodam ovu moju i najamim malo nekih novaca...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 215
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nijesam zelio da otvaram novu temu,mislim da to moze da stoji i ovdje...

zanima me sto mislite o ovome cooleru?P.s. ja bih inace da kupim postolje najvise za potrebe kada sam u horizontalnom polozaju,tj. u krevetu Smiley nemogu da ovako drzim u krilu zbog toga sto moze da se pregrije ako pokrijem one otvore...

http://www.dvhardware.net/review129_jetart_coolstand2.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
SonyEricsson w995
bolje nemoj kupovati taj cooler jer ja sam ga imao on skoro nista ne hladi mozda nesto malo a za to nevredi bacati pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 500
Misljenje o ovoj konfiguraciji...

Procesor: AMD Athlon II X3 455 3.3Ghz Box
Maticna ploca: GIGABAYTE GA-M52LT T-D3
Memorija: 4GB DDR3 1333MHz
Graficka: MSI nVidia GeForce GT 430 1GB 128bit
HDD: 500GB SATA II
Opticki uredjaj: DVD+RW Dual Layer 20x
Kuciste: KME CX2167 USB crno
Napajanje: 500W

35.000 din
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@stiv_dsp

Po meni dobar izbor komponenti za te pare.Mozda jedino napajanje jadno medjutim za taj kes to je to.Bolje ne moze sigurno.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 500
@stiv_dsp

Po meni dobar izbor komponenti za te pare.Mozda jedino napajanje jadno medjutim za taj kes to je to.Bolje ne moze sigurno.

ipak sam se odlucio za ovu konfiguraciju, izlazi mi oko 41.000

Procesor: Intel® Core™ i3-540 Processor (4M Cache, 3.06 GHz)
Maticna ploca: Intel H55 chipset,DDR3
Memorija: 4GB DDR3-1333
Graficka: ATI RADEON HD5670 1GB GDDR5
HDD: 1TB HDD SATAII 7200rpm
Opticki uredjaj: DVD-RW
Kuciste: ATX Midi Tower 500W
Napajanje: ATX 500W

« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 01:08:27 od stiv_dsp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 640 641 643 644 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.