Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1411844 puta)
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.3
mob
Samsung 
@m-soul: pa i time izmedju ostalog, ponajvise graf dizajn i montaza... znam da bi mac mozda bio najbolje resenje, ali toliko kinte nisam spreman da izdvojim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Cekaj da Harmon dodje,on ima najvise iskustva ovde sa monitorima Smile Reci ce ti on sta ti je bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
planiram da pazarim monitor u narednih mesec dana... da li se iskulirati i sacekati da izadje ova B serija Samsunga ili se odluciti za neki 24" [ili 26" - zavisi od kinte] iz "starijih" serija tipa T ili P?
@m-soul: pa i time izmedju ostalog, ponajvise graf dizajn i montaza... znam da bi mac mozda bio najbolje resenje, ali toliko kinte nisam spreman da izdvojim...

Testirao sam cetiri modela iz serije B i samo jedan mi se zaista svideo, model B2230W. Ostali su solidni ali nista vise od toga. Medjutim vidim da bi ti nesto vece tako da bi ti ipak preporucio T240 koji ja koristim i koji je definitivno najbolji TN+Film monitor koji sam ja video. Jedina mana mu je cena. Za profesionalni dizajn koriste se monitori sa PVA (i ostale xVA varijante) panelima, medjutim i kod njih ima boljih i losijih modela. Imas Samsungov sa sPVA panelom iz F serije koji je golo go*no ali kosta kao slicni TN modeli. Sa druge strane testirao sam Eizo modele koji su bili fantasticni ali im cena pocinje od 600 evra pa navise. Apple za najnoviju seriju racunara iMac i nezavisnih monitora koristi najkvalitetniji IPS panel (postoji osam fabrika koje ga proizvode u raznim varijantama) koji sam imao prilike da vidim i poigram se na Canonovoj konferenciji u Becu prosle godine. Monitori su fantasticni ali citam da se korisnici dosta zale na probleme sa treperenjem slike i iskrivljenjem boja sto Apple pokusava da ispravi novim verzijama firmwarea i donekle je i uspeo. Jedini problem je sto su skupi i moras da pazis sta kupujes jer sam prosle godine testirao jedan Appleov monitor dijagonale 20 inca i cene 650 evra ciji je kvalitet slike bio na nivou Samsunga N serije, dakle uzasan. Naravno dobio sam ga od jednog domaceg distributera. Podrazumeva se da ako ces da koristis monitor za profesionalni dizajn moras i da ga pravilno kalibrises hardverskim kalibratorom koji kosta stotinak evra. Macovi su tu u velikoj prednosti jer za njihove monitore sa IPS panelima postoje fabricki predefinisana setovanja koja dobijes uz kalibrator.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 16:43:26 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
momci jel moze mala pomoc dvoumim se izmedju ove dve konfiguracije znam da nisu nesto ali sa toliko kesa raspolazem pa ako moze mali help!!!

Prva konfiguracija:
matična ploca   ASUS M2N68-AM SE2
procesor   AMD
procesor opis   AMD Athlon II X2 240 2,7GHz
grafička karta   Ati Radeon
grafička opis   VGA ATI RADEON RX4650 1GB DVI
memorija   3GB
memorija opis   3 GB DDR2 800MHz KINGSTON
tip memorije   DDR2
hard disk 1   500GB
hard disk 1 opis   WD 500 GB SATA II 7200 rpm
optički uredjaj   DVD-RW
kućiste   ATX MIDI Tower 450W
napajanje   450W

Druga konfiguracija:
Midi ATX 450W
Procesor    AMD Athlon II™ X2 240 2.8GHz, 2x512kB L2 cache 45nm
Matična ploča    MSI K9N6PGM2-V
Memorija    3GB DDR2 800MHz
Grafička karta    nVidia GeForce 9500GT 1GB DDR2 128bit
HDD    500GB SATA2
Optički uređaj    DVD-RW Dual Layer
LAN    100Mbit

hvala unared

Mozes slobodno uzeti prvu, nista joj ne fali.

pa razmisljo sam o njoj ali me muci ova rx oznaka je to oznaka za msi cuo sam da su im lose graficke hvala ti unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Jeste oznaka za MSI-eve modele, a pravo da ti kazem i ja sam imao loseg iskustva sa MSI-evom 4890 Cyclone i GTX275 TwinFrozr. Mada mislim da to ipak zavisi od konkretnog modela i nije pravilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
ati radeon 5650/70 ili ati radeon 4830?Kakve su i ima li ih kod nas?Nadam se da 5650 moze da gura far cry2 na max.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Pa sta mislite?Cini mi se kao dobra grafa nasao sam jednu  na it svet za 70e(5670) shto bi znacilo da kod nas kosta 80-90e,a onda bi ati radeon 5650 kostao 50/70e.Skoro je ista kao gforce 9800gt po preformansama samo shto je jeftinija!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa dobra je. Ne fali joj nista. Za 5650 videcemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Kuciste - Chieftec GX-01B full tower

Maticna - Asus P7P55D Premium

Procesor - Intel i7-860 2.8GHz 8MB

HDD - 4x WESTERN DIGITAL Caviar 1TB 7k 32MB SATA300 WD1001FALS

GPU - Asus GeForce GTX 260 896MB GDDR3 ENGTX260/HTDI/896M

PSU - CORSAIR HX1000W 1000W

Monitor - SAMSUNG P2770

CD Rom - Pioneer DVR-216D

Evo momci, odlucio sam da sklopim neko masince pa mi treba mali savet od vas! Konfiguracija koju sam napisao je kao neki moze se reci kucni server! Treba mi za multimediju i ostale stvarcice zato sam planirao 4 TB ukupnog prostora na diskovima! Ali i da se nadje ponekad da opikam po koju igru!! Pitanja su

Koji Cooler mi preporucujete za CPU!? Treba mi neki tih i po vama najbolji

Koju memoriju mi preporucujete i koliko? ja bi licno stavio 4Gb

Sta mislite o grafickoj, koju mi vi preporucujete a da je u budzetu sa GTX 260!?

Pozdrav  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 486 487 489 490 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.