Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 484 485 487 488 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412137 puta)
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Procitaj edit mog posta katamaran.Pa evo ti sa pcberze ,proizvodjac nije bitan,gledaj ti cenu i da li imaju.Naravno prati cene 5770 ako se spusti cena ,ali samo ako je verzija sa 1GB,koja tebi odgovara uzmi nju,ali ponavljam samo ako do toga dodje.Evo ti oba linka i za 4870 i 5770  Smile
http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice/112-0-0-0/q=4870
http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice/112-0-0-0/q=5770

edit:Ovo je tema za kupovinu,ne za objasnjenje rada gpuova i grafickih kartica Smile Btw Pisao sam za maturski o grafickama i njihovom nacinu rada pa zato sam i spomenuo arhitekturu.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 16:37:52 od Chupavi Djole »
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Lepo sam sludjen sa ovim grafickim akarticama.

Da sam normalan poludeo bi Smile

Vidim da se ljudi uglavnom slazu da je 4870>5770>5750 sto mi nikako ne ide u glavu da godinu ipo dana stara kartica sije nove modele

sta mislis o ovoj?

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-radeon-hd-4870-512mb-gddr5-eah4870-htdi-512m/comp_comp_vga/20/1153

Koliko vidim svi su super zadovoljni jedino jedan pomenu da se greje.

ako nadjes neki benchmark gde se vidi razlika izmedju nje i palitovog modela molim te postavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/10320-palit-radeon-hd-4870-512mb-sonic-dual-edition-video-card-review-14.html
Evo tipa oceni sam.A to da se greje,pa sve zavisi sta ko podrazumeva pod time  Smile Mislim to je normalno za taj GPU.E sada ako vec ces da ides na nju za te pare,razmisli i o 5770(sa 1GB),ako za iste pare mozes i nju da kupis naravno  Smile Jer nju jos peglaju sa driverima ,tako da ce se sigruno jos pribliziti perfomansama 4870(sada je negde 5-10% iza nje,ali na vecim rezolucijama ta razlika je jos manja)
A veruj mi svi polude kada kupuju delove za komp,jer uvek iza coska ima nesto bolje za te pare,pa onda iza jos jednog coska jos nesto bolje i itd i onda samo radis ovo Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
To su testovi za palit sonic sto je neka klokovana 4870 (posle tog review-a sam se i nalozio na nju)

mene zanima da li je i ova asusova (valjda je nju moguce naci) u rangu sa performansama
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 17:07:43 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa u tom testu se nalazi i standardna 4870? A sve standardne su iste,samo nalepnice drugacije.Tako da si dobio odgovor koje su joj perfomanse u odnosu na palita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa u tom testu se nalazi i standardna 4870? A sve standardne su iste,samo nalepnice drugacije.Tako da si dobio odgovor koje su joj perfomanse u odnosu na palita.

Izvini, nisam video.

Citam da se ocekuje da 5750 kako budu razvijali drajvere ce biti sve bolja i da se ocekuje da se priblizi a mozda i prestigne 4870

- novija tehnologija
- duplo vise GDDR-a
- DX11
- Brza memorija

jedina mana 128 naspram 256 kod 4870

ovu gigabyte 5750 imam na dva metra od kuce a po saphire 4870 bih morao da idem iz grada na banovo brdo po nju

DA li bih se zajebao da ipak uzmem 5750?

(poslednje pitanje, necu vise da davim, sam sam sebi dosaddio)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa ne bi,mislim sve je to subjektivno sada,tj na tebi,sta ti treba,sta ocekujes od kartica,kada ces ponovo da kupis novu i itd.Sve smo rekli ovde,ramotrili videli kako stoje sve 3,ali ipak da prestigne 5750 4870? Ne,nema sanse,ni sada nije priblizna po perfomansama.Pre ce 5770 to da uradi,ali sve je na tebi,ipak ti dajes pare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Mislis 5770?Ne bi se zajebao ako uzmes 5770,po perfomansama je tu negde sa 4870,manje se greje i podrzava famozni DX11.Ukoliko ipak budes isao na 4870 pokusaj da nadjes Sapphire Radeon HD 4870 Toxic Vapor-X
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=227&Itemid=72&limit=1&limitstart=2
Po perfomansama je jednaka Palit-u koji si prvo hteo da uzmes.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nisu ni pare beznacajan faktor. Neplanirano mi je otislo jos i 6000 za novo napajanje

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-radeon-hd-5770-1gb-gddr5--eah5770-2dis-1gd5/comp_comp_vga/20/1850

Ako komsije imaju ovu verovatno cu je uzeti pa nek ide zivot

edit : imaju ali ce me kostati preko 14 000 - Smile

Fascinantno je da cak i ova kartica pokazuje slabije performanse od prokletog palit sonic 4870

Koliko vidim jako malo zaostaje za 4870 a pored svih prednosti koje ima u odnosu na nju mislim da je ipak bolja kupovina od 4870 gledano na duze staze. Valjda ce je sa novijim drajverima prestici u performansama.

edit2:
pogresnu sam karticu linkovao

kupio sam ovu na kraju:
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-radeon-hd-5770-1gb-gddr5-cucore-2di-1gd5/comp_comp_vga/20/1972
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 18:51:43 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC 
Smile Smile Smile Poricem sve shto sam rekao za Nvidia G Force 9400 gt.Instalirah assains creed i radi mnogo bolje nego na ati radeon 4650 1gb i ima tu negdje oko 15-20fps on high :shock:Shto je ati imao negdje oko 5fps na ovu igricu znaci ono shto sam 100000000 puta rekao:
Ati sucks,Nvidia rulez!Jedno pitanje:
Muka mi je da otvaram temu,imam jednu tackicu na ekranu sve je normalno ali samo ona strci i plave je boje.Bash je mala?Shta je to? Smile
i josh jedno:
Je li gf 9400 isto shto i gf8600gt?

bas si me nasmejao

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 484 485 487 488 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.