Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1410190 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung i9000
Kupio sam na kraju ovaj iz P serije i vec se kajem...
Elem, roditelji su otisli da ga uzmu i ostao je bio jedan jos u radnji. Nisu ga probali jer ih je prodavac ubedio da je sto posto sve u redu...
Naravno, kada su dosli ukljucio sam ga i desilo se sledece.
Monitor radi nekoliko sekundi i onda se ugasi samo, tj. zacrni ekran, a u pozadini se prepoznaju prozori u windowsu koji su ukljuceni, dok na monitoru sija lampica. Procitah negde na netu da je taj problem poznat, odnosno da je problem verovatno u kondenzatoru koji se pregreje posle nekoliko sekudni i gasi se...
Zvao sam ih odmah i rekose mi da ga donesem sutra i da ce mi ga zameniti drugim, tj. da ce mi ga doneti iz magacina ili odakle vec...
Da popizdi covek!  Smile

Rekoh li ti ja gde ti je nejabolje da uzmes, ja sam uzeo i nemam problema nikakivh sa tom P serijom Wink...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung S4
Ja htedoh da ga uzmem kod ovih iz online shopa ali se niko nije javljao na telefon pola sata...
Na kraju sam ga uzeo u Sasmung shopu u beogradskoj, oni su valjda isti djavo...
E sad, naravno da zamena ne ide kako su rekli. Zvali smo ih jutros i sada se ispostavilo da cu morati da sacekam ponedeljak i da tada dodjem kod njih, popizdecu, i ovako mi malo fali do ovo govno sto su mi uvalili bacim kroz prozor...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
pozdrav...zna li neko da li na plocu gigabyte GA-MA770T-UD3P mogu ubosti athlona 5600+ x2,posto je ploca za ddr3 memoriju a neki kazu da navedeni athlon nece raditi uz ddr3,a neki kazu da hoce...uzeo bih za pocetak tu plocu i ddr3 ram,a kasnije(cim bude para) i procesor amd x3 720...   `fala unapred svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Qtek 小米
Дајте ми конфигурацију која ће да подржи нормално функционисање хд филмова на тфт монитору 23'' 2048x1152.
Знам да је процесор најбитнији, а тек онда графичка.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
pozdrav...zna li neko da li na plocu gigabyte GA-MA770T-UD3P mogu ubosti athlona 5600+ x2,posto je ploca za ddr3 memoriju a neki kazu da navedeni athlon nece raditi uz ddr3,a neki kazu da hoce...uzeo bih za pocetak tu plocu i ddr3 ram,a kasnije(cim bude para) i procesor amd x3 720...   `fala unapred svima

Samo AM3 porcesori idu na ovu plocu. Evo pa biraj: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3096#anchor_os .

Дајте ми конфигурацију која ће да подржи нормално функционисање хд филмова на тфт монитору 23'' 2048x1152.
Знам да је процесор најбитнији, а тек онда графичка.

Neki Core 2 Duo brzi od 2 GHz (na primer E5200) i bilo koja novija grafika (nVidia serija 9000 ili ATI serija 4000).
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung i9000
Ja htedoh da ga uzmem kod ovih iz online shopa ali se niko nije javljao na telefon pola sata...
Na kraju sam ga uzeo u Sasmung shopu u beogradskoj, oni su valjda isti djavo...
E sad, naravno da zamena ne ide kako su rekli. Zvali smo ih jutros i sada se ispostavilo da cu morati da sacekam ponedeljak i da tada dodjem kod njih, popizdecu, i ovako mi malo fali do ovo govno sto su mi uvalili bacim kroz prozor...

Pa mogao si da narucis online kao sto sam i ja uradio... Oni su me kontaktirali u roku od 1h i doleni mi monitor...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC 
da li neko od vas ima podlogu cooler master battle pad?  verovatno cu da je kupim pa da vas pitam

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120c
Gledam neki eksterni hard, uhvatio sam se ovog : http://itsvet.com/proizvod/transcend-1tb-usb2.0,-esata,-ts1tsj35/comp_comp_hdd/66/1041 (zbog eSata prikljucka posto ga imam i na lap-u i na desktopovima)... Ima neko bolji predlog Smiley (mozda fioka + neki sata disk)   
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.25
mob
LG G3
Da li je istina da povećavaju pdv na računare od 1.1.2010. god. na 18% ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Koliko ja znam sredinom novembra B92 i Blic su javili da se razmislja o tome, ali nisam jos cuo da se definitivno povecava.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.