Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 415 416 418 419 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409415 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung S4
Ovi u Samsung shopu u Beogradskoj ga imaju jos uvek, zvao sam ih malo pre, mislim na T seriju.
Znam od radnije da je bila prica kako je T serija u svojoj klasi ubedljivo najkvalitetnija. Medjutim, juce mi u Gigatronu rekose kako im je gomila monitora iz T serije vracena, tacnije, rece mi lik kako im je od 10 komada 7 valjda vraceno, sto zbog mrtvih piksela, sto zbog ovog, sto zbog onog...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 15:04:14 od sashas »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 24
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung i9000
Ovi u Samsung shopu u Beogradskoj ga imaju jos uvek, zvao sam ih malo pre, mislim na T seriju.
Znam od radnije da je bila prica kako je T serija u svojoj klasi ubedljivo najkvalitetnija. Medjutim, juce mi u Gigatronu rekose kako im je gomila monitora iz T serije vracena, tacnije, rece mi lik kako im je od 10 komada 7 valjda vraceno, sto zbog mrtvih piksela, sto zbog ovog, sto zbog onog...

Ja imam ovu P seriju zato i pricam o tome... Ovaj samsungshop.co.rs je koliko ja imam informaciju odsek ERC-a koji je i uvoznik... Zovi njih pa vidi sta i kako...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Evo da se ubacim malo i ja... ja sam takodje pazario u onlineshop-u , isao sam onom varijantom app i prezadovoljan sam, jako su ljubazni i sad sam veci pristalica online kupovine, poverovao sam im na savetu i prezadovoljan vec 2 meseca sa 1 inch manjim modelom P 2370, sve pohvale onlineshop-u

moj monitor:
http://www.samsungshop.co.rs/proizvod/tft-23-p-2370/360

P.S    Smile mrtvih piksela!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung S4
Ok onda, izbor pada najverovatnije onda na P seriju, za sada...  Smile
Od jutros zove razne dilere, ni sam vise ne znam ko mi je sta rekao...  Smiley 1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Koji je po vama bolji monitor, Samsung P2470 ili T240?  Smile
Juce su mi u Gigatronu, a i u jos nekim prodavnicama, rekli kako se T serija povlaci iz prodaje i da bi P serija trebala da ih zameni.
E sad, svuda je ovaj iz P serije jeftiniji 20-ak eura, a ne znam koji je od njih  trenutno bolji monitor. Inace, T serija retko gde ima da se nadje...

Tacno je da se T serija povlaci, a da je P zamenjuje. Ja imam T240, a prakticno sam radio sa svim modelima seije P. T serija ima primetno bolji kvalitet prikaza, a od ljudi koje znam da je imaju nisam cuo da su imali bilo kakvih poblema sa njom. Druga stvar je odnos strana koji je kod serije T 16:10, dok je kod serije P 16:9. Razlika je drasticna. Moja preporuka ti je T240.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
      CPU -   AMD ATH-7750BOX Dual-Core Athlon 64 2.7 GHz, L3 2Mb + L2 512kb x 2 + L1 ...

Matichna -   MSI   K9A2 NEO (K9, AMD 770, S.AM2+, PCI-E 16x 2.0, 6xSATAII RAID)   

RAM  -    Kingston     KVR800D2N6/2G   DDR2 2GB 800MHz KN CL6 240pin

HArd  - Hitachi   HT0A57303   HDD 160GB 5400rpm, 2.5" / Serial ATA150, 8MB
            ILI Seagate   STM3160215A   HDD 160 GB 7200rpm / ATA100 / 2MB, DiamodMax

VGA -  VGA PCI-E 1024MB DDR2 GeForce 9400GT, Core 550

Kutjishte neko od 400w .

Burazer uzima komp , on nije gejmer.

Valja li ovo shta  Smile , ja mislim da je ok?
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 19:18:06 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG Nexus 4
koliko para i koliko para hoce da izdvoji?  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
30.000-35.000 din.  Naravno u tu ,gore navedenu, konfuguraciju dodje i lep monitor koji treba da udje u ovaj fond-range.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 19:34:57 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung S4
Kupio sam na kraju ovaj iz P serije i vec se kajem...
Elem, roditelji su otisli da ga uzmu i ostao je bio jedan jos u radnji. Nisu ga probali jer ih je prodavac ubedio da je sto posto sve u redu...
Naravno, kada su dosli ukljucio sam ga i desilo se sledece.
Monitor radi nekoliko sekundi i onda se ugasi samo, tj. zacrni ekran, a u pozadini se prepoznaju prozori u windowsu koji su ukljuceni, dok na monitoru sija lampica. Procitah negde na netu da je taj problem poznat, odnosno da je problem verovatno u kondenzatoru koji se pregreje posle nekoliko sekudni i gasi se...
Zvao sam ih odmah i rekose mi da ga donesem sutra i da ce mi ga zameniti drugim, tj. da ce mi ga doneti iz magacina ili odakle vec...
Da popizdi covek!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ma nije to nista strasno. Zamenice ti ga i to je to. Meni je pola sata posto sam doneo monitor kuci crklo pozadinsko osvetljenje (govorim o mom prethodnom Samsungu 2232BW). Sutradan sam dobio drugi koji je radio dve godine pre nego sto sam ga prodao. Verovatno si ipak trebao da uzmes T240 kao sto sam ti preporucio, ali sad sta je tu je.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 415 416 418 419 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.