Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413081 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Odlucio sam pojacam pc, koju plocu preporucujete Intel DP35DP ili Asus S775 P5KC ili mozda nesto trece?
I koji Inteov procesor (C2D) do 80€, eventualno 100€ ?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 02:18:31 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

"It's So Good. Don't Even Try It Once"

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5310
Sta to znaci da nisu jako skupi. Koliko si spreman da izdvojis? 50, 100, mozda vise. Ima zvucnika i od 400 evra. Drugo, koji tip hoces 2.1 ili 5.1?

pa nzm recimo jedno 200 300 jura bi dao ...
IP sačuvana
social share
“Conquer the devils with a little thing called love!” Bob Marley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
@dish: Odlicno majstore! Ima jako lepih kompleta za te pare, a moj favorit je Creative G500 po ceni od 260 evra ( http://www.itsvet.com/proizvod/creative-gigaworks-progamer-g500/comp_tehn_speakers/39/273 ) ili ako ti je to skupo u stopu ih prate po kvalitetu ali ne i po snazi Logitech G51 po ceni od 160 evra ( http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g51-980-000116/comp_tehn_speakers/31/603 ). Oba kompleta sam testirao i fantasticni su. Jedini zvucnici bolji od njih su Logitech Z-5500 ali kostaju oko 360 evra.

@Roksab: Ploca: Asus P5Q - 7750din. ili Gigabyte GA-EP45-DS3R - 8300din. Procesor: Intel Core2Duo E7200 - 7400din.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

"It's So Good. Don't Even Try It Once"

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5310
ja sam mislio vise ovako nesto ... http://www.itsvet.com/proizvod/pioneer-cs-5070/comp_tehn_speakers/19/715
sta mislis o tome ?
IP sačuvana
social share
“Conquer the devils with a little thing called love!” Bob Marley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 584
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hvala!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 4
@roksab ... ja bih isao na GA ... i proc sto rece harmon .... ali ako menjas sve onda slobodno mozes da odradis kombinaciju za manje pare a da sljaka savrseno (sem ako nemas neku odbojnost posto si napisao bas ... Intel) ... AMD 5200 ... i npr. GA-790X-DS4 ... ili neku drugu plocu u sklopu sa tim procom ... sve zajedno izadje 140e sto je mnogo isplativije ... a mislim da je bolja kombinacija Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Sensation
ja sam mislio vise ovako nesto ... http://www.itsvet.com/proizvod/pioneer-cs-5070/comp_tehn_speakers/19/715
sta mislis o tome ?
Trebao si reci da zelis 2.0
Meni izgledaju dobri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple Iphone 3G 8GB
@roksab ... ja bih isao na GA ... i proc sto rece harmon .... ali ako menjas sve onda slobodno mozes da odradis kombinaciju za manje pare a da sljaka savrseno (sem ako nemas neku odbojnost posto si napisao bas ... Intel) ... AMD 5200 ... i npr. GA-790X-DS4 ... ili neku drugu plocu u sklopu sa tim procom ... sve zajedno izadje 140e sto je mnogo isplativije ... a mislim da je bolja kombinacija Wink  Smile

Za Intel mi je rekao da gledam, covek koji ce da mi sastavi komp, posto se AMD prebacuje na graficke da ga zaobidjem. Preporucio mi je Intel DP35DP i da sam izaberem CPU.
Koje je minimalno napajanje za ovo?
Jel moze na novijim plocama da radi SATA HDD?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol
Poruke 820
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Poz...

Hitno, treba li mi predlog za 5.1 zwuchnike, do max 80€, osim Logitech X-530, poshto ih trenutno nema kod owog momka shto kupujem...
Hwala unapred

Edit: Shta mislite o X-540?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2008, 14:38:02 od dO_dJaVoLa »
IP sačuvana
social share
BU!
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 4
@roksab ... svasta ... al kako hoces ... uglavnom ... ja u kompu imam p35-ds3l ... predpostavljam da si to hteo da kazes Smiley ... jer nznm sta predstavlja ovo sto si napisao ali sigurno je to Smiley ... sto se tice proca ... reko je harmon ... 7200 ... ali ne znam da je iko imao problema sa AMD 5200 ... zato sto se "amd prebacuje na grafiku" ... svasta ... raspitaj se malo bolje ... mozes da ustedis dosta kesa a da dobijes odlicnu masinu ... sto se tice hdd-a ... naravno da moze ...  cak sta vise letos sam bas pratio vesti iz tog dela ... amd je naravno i grafiku ... ali i svoju seriju X4 Phenom procesora itekako usavrsavao ... kao i nova Puma platforma za nootebookove i malo ranije Spider (desktop) platforma ... novi serverski procesori ... ne vidim da amd tu bilo sta prestaje da radi Smile ... i da je to lose  Smile i kada bih sebi sada uzimao komp 99% bi to bio AMD upravo zbog odnosa cena/performanse ....  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.