Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1408857 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
I imam jos jednu dilemu... ASUS P6T Deluxe ili GIGABYTE GA-EX58-UD5... Za INTEL i7-920 2.66GHz 8MB S-1366...
Nema neke velike razlike, obe su odlicne.
Super, e sad sto se tice DDR3, koja firma ?
Imas komplete od tri memorijska modula koji su specialno namenjeni Core i7 procesorima. Inace zbog trokanalnog memorijskog kontrolera preporucio bih ti da stavis tri identicna modula. Proizvodjaci; gledaj da to budu renomirani proizvodjaci (kod nas se mogu naci Corsair, OCZ, Gail, Kingston; Transcend je solidan i sl.) ali nemoj bacati pare na kojekave overklokovane i superhladjene modele. Standardni moduli sertifikovani na 1333 ili 1600 bice sasvim dovoljni.
Jbt, ne mogu da verujem.
Preporucujete maticne ploce od 200-300 evra? Imate neki procenat od toga ili ste stvarno tako puni da za igrice kupujete igracke od oko 800-1000 evra?
Da vam treba za posao pa hajde...
Pa, covek je dobio sta je trazio. To je ta cenovna kategorija. Sad sto je to tebi mnogo i nikad ne bi dao pare na tako nesto, pa tebi je nismo ni preporucili.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 10:34:02 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 6S
Preporucite mi laptop do 500e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
ljudovi jel imate neki predlog, burazer traba da kupi komp... izdvojio bi do 40 000din..... znaci sto veci hard, ram 2GB ili vise, graficka da moze dobro da gura novije igre monitor 19" wide ili 22" ako moze da se uklopi tu(ne verujem)...nece da klokuje, pa mozda mu je bolje onda amd proc? sta moze najbolje za te pare...u kojoj firmi u Bg-u (moze na pp)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Trebaju mi onako neki solidni zvucnici u sobi cisto da guraju malo jace da osetim zvuk Smiley Ali nemam bas puno kinte pa sam nasao jeftino neke zvucnike i u komentarima ih svi hvale pa me zanima jel imao neko iskustva sa njima i sta mislite kako bi se culi:
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9003867
o tim zvunicima je rec, sistem 2.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
@zoki358

Kod zvucnika kao sto su ti koje si naveo, bas tj vufer bi trebao biti na podu(10-15 cantima od zida) da bi se dobio maximalni moguci kvalitet zvuka..E onda je teshko kontrolisati jacinu zvuka, jer mu je potenciometar na vuferu  Smile ja sam npr pre par meseci uzeo ove zvucnike:

http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sw-v2.1-1250-/comp_tehn_speakers/41/748

i zadovoljan sam..Snazni, dobar bas, ima poseban deo sa potenciometrima za bass, treble i volume koji stavis na sto..Uzeo sam ih u megastore-u, jeftiniji su nego u Pakom-u..
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
A ima li na preporuku neki dobar 2.0 sistem ?
Uslov
Dimenzije - sto manje, da ne izgledaju smesno kad ih okacim na zid pored monitora
Cena - do oko 40 -50 evra
Snaga - od 10w (potrebno za sobne uslove a ne za zurke )
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
Pozdrav svima! Treba mi savjet...dvoumim se oko kupovine laptopa...pa bi mi dobrodosla vasa pomoc:)

Kao prvo, odmah da naglasim, da se licno meni vise svidja hp-ov model, jer mi i ljepse izgleda, i mislio sam da je pouzdaniji..medjutim poceo sam nekako sumnjati u cuveni hp, kada sam masovno citao o problemima u vezi ovih njihovih modela...od wlana, do napajanja i slicno...pogotovo su ti problemi intenzivirani nakon godinu dana, bas kada istekne garancija, a servis im je spor..ne bih da gubim zivce, samo zato sto mi ljepse izgleda, i zato sto mi se vise svidja, ako je bas tako lose stanje...mislio sam ovakakav uzeti

HP Pavilion DV6700
http://www.eurosplet.ba/index.php?productID=1536

a brat mi je toplo preporucio
ACER Aspire 5735
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010330

cijene su tu negdje, nije velika razlika...eto, molim vas za vase misljenje, savjet..
ako ima neki treci model, mozete i njega predloziti...
prvobitno sam mislio toshibu uzeti, medjutim i modela kojih ima u banja luci, a nema ih mnogo, su isuvise skupi, tako da....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ona misli da zna ...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
pomoc za kupovinu laptopa do 400 eura
hitno mi je hvala
IP sačuvana
social share
Ako nesto zelis da uradis nacices nacin, a ako ne zelis nacices opravdanje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S4 mini
ako bi neko mogao da predlozi notebook za nekih 700e neka mi javi na PP  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
A ima li na preporuku neki dobar 2.0 sistem ?
Uslov
Dimenzije - sto manje, da ne izgledaju smesno kad ih okacim na zid pored monitora
Cena - do oko 40 -50 evra
Snaga - od 10w (potrebno za sobne uslove a ne za zurke )
Na primer Logitech V20 , a toplo bih ti preporucio Logitech Z5 , mada su tridesetak evra skuplji od planiranog izdatka.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2009, 02:12:27 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.