Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406630 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
to + ovo recimo http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-ex58-ds4/comp_comp_mboard/16/1208 mnogo bolja kobinacija ... ali onda mora ddr3 ... pa sve to izadje dosta skuplje ... ali ako imas ... svakako to pazari  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
svakako ... pogotovu zbog vise pci-e x16 slotova .... ali stavio sam onu zato sto je cena najniza  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Jbt, ne mogu da verujem.
Preporucujete maticne ploce od 200-300 evra? Imate neki procenat od toga ili ste stvarno tako puni da za igrice kupujete igracke od oko 800-1000 evra?
Da vam treba za posao pa hajde...

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
to sta preporucujem i sta imam to je drugo ... ono sto je covek trazio to je i dobio ... svako placa onoliko koliko ima i koliko misli da mu treba ... da li mu treba ili ne ... to je njegova stvar ... a odkud ti znas da ovo nije za posao ... nije nigde pitao za grafiku vec za maticnu i proc ...

i ja sam nisam za to da se pogotovu deci kupuju visokobudzetne konfe za igranje ... i uglavnom pitam za sta ce se koristiit ... ali uglavnom taj deo iskuliraju i ne dobijem odgovor ... tako da me vise nije briga Smile sta trazis ako znam pomognem ti ako ne nista Smiley ...

btw ... svakako da nemamo zaradu od toga ... prvo sto ne radim u radnji da bi mogo da imam kao i "kolega" Smile Harmon (ne mogu tvrdim ali mislim) ... a i da radimo opet sta imam oko toga ako mu samo napisem sta da uzme Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hellraiser

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 8310
Ma imam neki  budzet... Naravno uvek mogu da se jos malo protegnem... Hvala na svakom misljenju, mnogo mi znaci...
E sad sto se tice GIGABYTE GA-EX58-UD5, znam da je gigabyte kao marka dobra, nisam imao iskustva sa njom, vidim da ova ploca ima odlicne preformanse...
Sto se tice novog intela, i to me interesuje mnogo, e sad koja ploca uz njega... Ako je socket 775... Onda bih isao na njega i na GIGABYTE GA-EX58-UD5...
Jedini problem je DDR3... Drzi jos cenu... Ali ajde da kazemo da cu i sa tim da se izborim...
Sta Mislite ???
IP sačuvana
social share
CPU: Intel Core2Quad Q9550 2.8 Mhz
MB: Asus Maximus Formula 2
VGA: ATI Sapphire HD5770 1 GB GDRR5
RAM: Kingston 2X2GB 1033 Mhz
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
ta ploca i jeste za njega ... socket za core i7 platformu je nov i mora biti ploca sa tim chipsetom ... i socketom ... vise o tome mozes procitati ovde http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_3 socket za njega je 1366 ... sto znaci samo neku sa takvim cipsetom i socketom mozes da pazaris uz njega iz bilo koje kompanije... ja bih isao na gigabyte ...

ddr3 jeste skup ... ali polako ali sigurno se prelazi na taj standard i za godinu dana u ovo vreme ce verovatno cena biti vec dosta niza i bice sve vise omasovljen ... i radi odlicno sve ovo zajedno ako planiras visokobudzetni racunar za duze vreme sada ... obavezno i7 ... ddr3 ... a i na grafici onda ne treba stedeti i 4850 iz ati-ja bi bilo najslabije resenje za tu konfiguraciju  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hellraiser

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 8310
Super, e sad sto se tice DDR3, koja firma ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hellraiser

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 8310
I imam jos jednu dilemu... ASUS P6T Deluxe ili GIGABYTE GA-EX58-UD5... Za INTEL i7-920 2.66GHz 8MB S-1366...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
ja sam za gigabyte ... za memoriju ...ocz technology ...  kingstone ... btw postuj pravila burek foruma ... korisiti dugme izmeni u gornjem desnom uglu tvoje poruke ... ne pisi poruke za redom Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.