Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:27:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet za brak i porodicu  (Pročitano 18722 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Slazem se sa Raz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
danas cu i svojim roditeljima saopstiti da je to tako i otici i uzeti pare iz restorana. Kako se vama cini da li je ja volim i koliko? Zamislite zivot, kaze ja dete hocu sto pre, ja npr ne mslim jedno dve god sto zbog njenog organizma,zdravlja,tela sto zbog nas, zivota i situacije i sada ja treba da vodim zivot,vezu sa njom i da cekam dok vodimo ljubav kako da me uhvati da zatrudni,bukvalno. Ona je u poslednjih 1 god poludela za brak i bilo je nekih prica kao od jeseni ti dolazis kod mene (ja joj govorio) a ne odlazi opet u grad u koji je radila, ali sa moje strane je to bilo cisto zezanje ali usput sam joj time govorio da ja to jednog dana zelim i da jevolim i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zelim jos nesto znati o vama, ko ste vi uopste, psiholozi ili ljudi na netu kao ja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neki su psiholozi, psiholozi - amateri, neki buduci psiholozi, neki ljudi sa iskustvom u razlicitim stvarima, a neki samo ljudi dobre volje koji zele da pomognu!

Meni se cini da je ne volis nesto mnogo ... Vise mi se cini da je mesavnia navike i sazaljenja
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 11:52:26 od Razmazzena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Obicni smrtnici kao ti!  Smile Posto si rekao da ste 6 god u vezi, mislim da ste samo navika jedno drugom i ne verujem da tu postoji ljubav. Volis je, ali verovatno kao sestru ili drugaricu. Nema vise one ljubavi kao na pocetku. Uglavnom tako duge veze pucaju ako ne zavrse brakom u skorije vreme. Znam 6 parova sto su bili zajedno preko 5 god i ni jedan nije opstao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ima nas raznih, ljudi na netu iz razlicitih struka i zanimanja.

sto se tvoje situacije tice....
tvoja devojka je pred zescim pritiskom okoline. nije lako biti u njenoj kozi trenutno... izgubila dete, a sad gubi na neki nacin i partnera.
lako je reci 'necu se obazirati na price okoline', ali razumem da je za nju strasno i to sta ce da se prica - a pricace se da si je zenio zbog deteta, i da sad, kad bebe vise nema, ti neces nju. ona je u ovoj prici grbava u ocima svih, i jako joj je tesko.
tako da se u sustini sve se tu lomi preko njenih ledja- da ne kazem zenskih ledja, kako najcesce i biva kad su vake stvari u pitanju.
e sad.... posto je izgubila bebu i brak, ona mora pokusati da stvari vidi s pozitivnih strana po nju, a mora biti da ih ima. jedino tako ce prestati da ocajava i prihvatiti varijantu da i bez braka mozete biti skupa i videti da li ste jedno za drugo na duze staze...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja kada je vidim meni lete zmarcii, naravno mi smo dugo u vezi ali svaka veza je imala i uspona i padova. Ne vidim zbog cega ona gubi partnera. Pa ja zelim i dalje biti uz nju. Ne zelim uleteti u taj brak eto zato sto su se desile neke okolnosti,to po meni treba da se oseti i da udjes u brak. Npr evo da se stavim u tu situaciju da sam u braku, funkcionisalo bi to ali uvek u velikim situacijama koje bih ja hteo nesto uraditi a za nju bilo neprihvatljivo nastali bi problemi.Mislim da je za nasu vezu, bar kod mene ovaj brak odjednom pao s neba i da je za mene sve ovo preuranjeno i ja nisam zato za to. Da je ovde bilo malo price, planova, ozbiljnih razgovora verovatno bi bilo sve drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zlih ljudi ce uvek biti ali samo mudro se staviti pred njih i staviti takve na svoje mestopa ce se sve smiriti. Uostalom ako ona zeli mene uz nju oni ce nas videti zajedno tako da ona tada nista ne gubi a to ce i drugi videti pa ne vidim problem ni u tome , veliki. Mislim da sada razmisljam tako i da ne treba ici preko sebe a otkud znam mozda mi sutra dodje da i ja tako razmislim kada se u glavi meni desi tako nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moras da jos malo odrastes i desice ti se tako nesto ... Ali mislim da nece biti sa njom...

P.S. Pisanje postova za redom nije dozvoljeno. Imas u desnom gornjem uglu opciju izmeni ukoliko zelis da dodas nesto!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
gubi partnera u smislu da je taj (ne)planirani brak njoj trenutno krunski dokaz da si uz nju i da je volis, s bebom ili bez. ako ona uspe da prihvati ideju da taj brak trenutno ni njoj ne treba, na konju ste!
njoij je mnogo teze nego tebi, jos jednom da naglasim.
vazno je da i ona svoj izlaz iz vase situacije ne vidi u braku, vec naprotiv, van njega. tek tada ce joj se vratiti samopouzdanje, dace sebi na drugi nacin prostora da preboli gubitak bebe i moci ce da se suoci sa pritiscima okoline, rekla-kazala pricama itd., i da nastavi dalje...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:27:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.378 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.