Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:01:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet za brak i porodicu  (Pročitano 18592 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da si malo nesiguran u sebe ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako mislis sebican? u vezi cega sebican? ja mislim da sada kada se vec sve tako desdilo zasto zuriuti sa necim. Ako smo sudjeni bice i to jednog dana. Kao napomenu do prosle god sam studirao fah, hocu reci vecito sam imao brdo obaveza pa mislim da bi malo mogao sada zivot prilagoditi sebi, ziveti lagodnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
nisi spreman za brak (sa njom) i sada nalazis sebi opravdanja.
da zelis brak, do bi neku razumnu vremensku distancu, rekao bi za pola god-godinu, dok prebolite i ti i ona... ovako, 2god. meni zvuci kao 'malo sutra'

... nezgodna situacija, ne samo zbog komsija i rodjaka i njihovih ocekivanja, vec zbog vas dvoje  Smile
zato i jeste najbolje da to vas dvoje i resite, popricate, uporedite zivotne planove i ocekivanja koja imate jedno u odnosu na drugo  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)
Imam prijatelja koji je bio u istoj situaciji kao ti... Zavrsavao je visu skolu, imao 21 godinu, dugogodisnja djevojka ostala trudna. Vjencanje organizovano, pozivnice podijeljene... Mjesec dana prije svadbe dolazi kod mene da se isplace, jer mu je djevojka imala spontani pobacaj...

Vjencanje je odrzano, on nije bio siguran da li zeli da se ozeni, ali je znao da voli svoju buducu suprugu. Sada zive zajedno, grade svoj odnos, i on mi kaze da se nimalo ne kaje zbog odluke.. Sada "rade" na pravljenju djeteta  Smile

Ali kao sto Razmazena rece, sve zavisi od odnosa medju vama, posto to i jeste najbitnije u ovom slucaju...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Ponoviću ona je sad jako povređena. Izgubiti trudnoću to je emocionalni udarac koji ne možeš ni da zamisliš.

Da li je voliš, da li želiš brak i da li ona tebe voli to mi ne znamo. Jasno je, bar meni, da u stanju tuge i šoka ne treba uskakati u brak. Nema razloga sad.

E što se tvoje iskrenosti i neiskrenosti tiče, ima li smisla da je oženiš pa da se razvedeš za godinu dana ili da je varaš i da oboje budete nesrećni? Ja mislim da nema. Zato ti kažem da sebi date vremena i vidite kako će se sva vaše emocije razvijati dalje. Ali nikako u ovom trenutku ne treba da joj kažeš kako dovodiš u pitanju svoju ljubav prema njoj. To bi bilo bezosećajno. Pusti je da malo preboli. Pusti i sebe da se konsoliduješ i razmisliš pola godine. Pa onda razmišljajte oboje hladne glave.

Vrlo često veze ne prežive gubitak trudnoće. Možda će se i ona udaljiti od tebe.

A tata? Pa ti imaš 25 godina i završio si fakultet. Pita li tebe tata kad da izvineš jebe mamu. Vreme je da se osamostališ i odvojiš od roditelja i da sam odlučuješ u svom životu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Dajte sebi vremena da dobro razmislite, jer brak nije mala stvar. Pogotovo sto vam se to desilo i sto vise nisi siguran zelis li brak. Potpuno te razumem kad kazes za roditelje sto ih jedino brine sta ce svet reci, jer su i moji takvi! Sve je to super, ali gde je taj svet kad nam je tesko, kad smo u nevolji? Ne treba zuriti u brak. Ja sam se zaletela,bila mlada i sad mi jedino preostaje razvod,a moju mamu i dalje brine sta ce svet reci sto hocu da se razvedem, nije joj bitno kako se ja osecam! Pustite vreme da odradi svoje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Potpuno te razumem kad kazes za roditelje sto ih jedino brine sta ce svet reci, jer su i moji takvi!

Vecina roditelja je takvo ... A i ne mali broj mladih ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pricao sam juce sa njoim.........i.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i? Sta je bilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pricao sam sa njom juce i bolje da nisam. Ona kaze da je to znala da ce tako biti i da sam je jako povredio da je ne volim skroz je reagovala ocajno sa puno vredjanja i svega ostalog sto po meni nije normalno. Ona se jednim delom osvrnula na to sta ce drugi reci.Posle ovoga meni je jako tesko i ja ne znam da li ja ovde nisam normalan ili ona. Takodje rekao sam joj da zelim da budem uz nju, dsa nam bude lepo,da ne zelim da odem od nje, da ce se to desiti da ne zurimo. Ona cak sto pre hoce dete i da period od 2 god njoj ne dolazi u obzir, zeli pre da ztrudni i da ona zivi za to. Pitam sebe da li se nasi zivotni ciljevi razilaze, u cemu je problem i sta raditi sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:01:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.