Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 10:26:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet za brak i porodicu  (Pročitano 18669 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
do te price sve je funkcionisalo savrseno, cak sam sreo njenog tatu pre nego sto samo se ona i ja juce videli i sve mu rekao kako razmisljam i on mi je rekao da se slze sa nasom odlukom kako mi kazemo. Ne zeli da se mesa i kaze jednim delom sam shvatio ako se ne varam da me razume dok drugim da mu je ipak zao situacije ali sam mu ja rekao da zelim da budem sa njegovom cerkom do kraja zivota. Ne znam sta je bilo kada je sinoc otisla kuci nit sa njom nit sa njeni9m tatom sta joj je on rekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Jos je u soku pa je tako odreagovala. Pokusavam da se stavim u njen polozaj i kontam da bih i ja tako odreagovala. Razumem ja tebe, ali kontam i nju. Jos je razocarana zbog svega i sta god da si rekao razumela bi pogresno. Neka se sve malo stisa pa opet razgovaraj s njom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da neces uspeti da ostvaris svoju zamisao.
Znala sam da ce tako biti.
Moras da razumes i nju. Tezak period prolazi. Ne veruje ti da iskreno to zelis. I nece ti ni poverovati.
Koliko si siguran da zelis sa njom ostati zauvek?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
do te price sve je funkcionisalo savrseno, cak sam sreo njenog tatu pre nego sto samo se ona i ja juce videli i sve mu rekao kako razmisljam i on mi je rekao da se slze sa nasom odlukom kako mi kazemo. Ne zeli da se mesa i kaze jednim delom sam shvatio ako se ne varam da me razume dok drugim da mu je ipak zao situacije ali sam mu ja rekao da zelim da budem sa njegovom cerkom do kraja zivota. Ne znam sta je bilo kada je sinoc otisla kuci nit sa njom nit sa njeni9m tatom sta joj je on rekao.

Ona ocajnicki grebe i zeli sigurnost, pa cak i po cenu loseg braka...
Tu su njeni roditelji da joj objasne neke stvari...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Treba i nju razumeti i sto odmah hoce dete. Ipak je nosila u sebi zivo bice koje je svakim danom sve vise osetila a potom izgubila. Tuzno je to. Opet kazem razumem tebe, a razumem i nju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Covece,ne mozes da resavas ovako slozen problem tako sto ces traziti pomoc na netu...jesi li ti u opste sebe zapitao sta ti hoces od nje,da li ti mozes da podneses da budes ostatak zivota sa tom osobom...iz tvojih postova zakljucujem da si i suvise zelen za to i da jos nisi ,,proterao,, kera,pa ti samim tim sve ovo deluje kao omca oko vrata.I za jedno i za drugo je najbolje resenje da dobro razmislite da li ste spremni da posle toga sto vam se desilo nastavite dalje....jer,ako udjete u brak sa tim kamenom na ledjima,ne vidim da imate svetlu buducnost,pocecete ubrzo jedno drugo da optuzujete za to sto se desilo,i kako jedno od vas u stvari nije ni htelo brak i ode sve niz brdo.Znaci brak radi braka,ne nikako....samo ako tu ima obostrane ljubavi brak je dobra solucija,a ti ne smes da podlegnes njenom trenutnom  stanju,i potrebi za sigurnoscu...ona sad hoce i sebi da dokaze da ona moze opet da zatrudni,a to ne sme da se radi na brzinu...deca se tako ne prave,ona treba da budu produkt vase  ljubavi.Dakle,prvo razgovarajte o tome kolko ste vas dvoje zreli za brak,i da li bi se vencali da nije bilo te trudnoce....e,tek posle toga razmisljajte o daljim koracima...i pazljivo,jako pazljivo Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sa njom u zivotu sada zelim da budem,da kazem 90%,dosta smo problema imali u poslednje vreme. Mislim da sam zelen za brak a za vezu sam da kazem savrsen. Svestan sam braka u potpunosti i mislim da imam 25 god,da znam sta znaci biti u braku i da je to neki skroz drugaciji zivot od ovog sada.Posto sam do prosle god sedeo u skolskoj klupi na fah, pa vojska, sada odmah posao jednostavno mi je potrebno,tako se osecam jedno 2 god da oladim od svega i zivot prilagodim svojim potrebama, da spustim loptu dole i sve ovo da dodje samo od sebe a ne na ovakav nacin, da me neko ucenjuje,preti da je necu videti vise i sl.Mozda cu se kajati ako ode jednog dana ali mislim da ne treba da idem protiv sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1072
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Definitivno nemoj ici protiv sebe!!!!!!!!!!!!!! Ja sam uvek isla, uvek su mi svi bili na prvom mestu a sebe sam stavljala na zadnje i sad mi je krivo sto sam bila takva. Sad cu poceti da gledam samo sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Sa njom u zivotu sada zelim da budem,da kazem 90%,dosta smo problema imali u poslednje vreme. Mislim da sam zelen za brak a za vezu sam da kazem savrsen. Svestan sam braka u potpunosti i mislim da imam 25 god,da znam sta znaci biti u braku i da je to neki skroz drugaciji zivot od ovog sada.Posto sam do prosle god sedeo u skolskoj klupi na fah, pa vojska, sada odmah posao jednostavno mi je potrebno,tako se osecam jedno 2 god da oladim od svega i zivot prilagodim svojim potrebama, da spustim loptu dole i sve ovo da dodje samo od sebe a ne na ovakav nacin, da me neko ucenjuje,preti da je necu videti vise i sl.Mozda cu se kajati ako ode jednog dana ali mislim da ne treba da idem protiv sebe.
Tako je....jer ces se u suprotnom kajati ceo zivot Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoj da se zenis!!!
Definitivno ne bi trajalo dugo da to ucinis.
Ako zeli da te ucenjuje , ne padaj na ucene.
Ukoliko nema razumevanja , nemoj ga imati ni ti.
U sustini cinis uslugu oboma ...
Ako te voli, ostace pored tebe . I nece joj jedin cilj biti da se uda ...

Ono sto ti ostaje da pokusas da joj se maksimalno posvetis u nekom narednom periodu i pokusas da joj objasnis ponovo sve . Detaljno!
Ako ne razume... Bolje rastanak sa 25 ,nego sa 35 . A i manja bruka ... Nego da vas 5-10 godina slusa komsiluk i rodbina kako se svadjate ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 10:26:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.