Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet Evrope: Delovi srpskog Zakona o radu krše Evropsku povelju  (Pročitano 9589 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Pa koja nije planska? : )) Pa danas se prave viskovi, hrane pre svega, pa opet nije besplatna, znaci da nesto dugo ne valja.
Обрађуј земљу и сваки вишак који ти није потребан дијели, јави се након мјесец па нам реци утиске.

Citat
A sta je to bitcoin? Obrazlozi sta hoces da kazes!?

Ја сам шокиран, ти као велики економски зналац ниси упознат с биткоином?  Smile

IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Обрађуј земљу и сваки вишак који ти није потребан дијели, јави се након мјесец па нам реци утиске.
O cemu ti to? Jel znas koliko se hrane bacu u Evropi? A u SAD?
Citat
Ја сам шокиран, ти као велики економски зналац ниси упознат с биткоином?  Smile
Plasim se da se radi o necemu grem od soka...: ) No dobro.
Nisam rekao da nisam upoznat, nego pitam tebe, nemoj mi stavljati jutjub video, ti mi obrazlozi sta si hteo i kako se to uklapa u ovu pricu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Da bre Ravene, nemoj nam stavljati video klipove nego obrazloži nam bre sve, kao što nam je Kristal lepo sve matetmatički dokazao i obrazložio!
« Poslednja izmena: 23. Jan 2015, 12:54:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Da bre Ravene, nemoj nam stavljati video klipove nego obrazloži nam bre sve, kao što nam je Kristal lepo sve matetmatički dokazao i obrazložio!
Pa pitao si me, ostavio sam ti link, sve lepo objasnjeno...ako treba jos nesto, javi.

Raven ima drugi problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ma objasnio si ga taman kao što si objasnio one ''kontroverzne'' slike unutrašnjosti vatrogasnog aviona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Ma objasnio si ga taman kao što si objasnio one ''kontroverzne'' slike unutrašnjosti vatrogasnog aviona.
E, to je vec druga stvar sto neko ne zeli da prihvati. Matematika stoji, pametnom dosta. Ostalo je sve stvar sujete i/ili stvari u koje ne bih ulazio ovom priliko.

Te slike ja nisam objasnjavao, one su tu, sta su, to je druga stvar, ja ne znam, to si radio ti, zar ne? Ti si "dokaziovao" kemtrejsle papirom i olovkom.  : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
O cemu ti to? Jel znas koliko se hrane bacu u Evropi? A u SAD?
Боли ме курац колико се баци. Узми трактор и производи храну за гладне у Африци.  Smile

Citat
Nisam rekao da nisam upoznat, nego pitam tebe, nemoj mi stavljati jutjub video, ti mi obrazlozi sta si hteo i kako se to uklapa u ovu pricu?
Ниси упознат, а економију држиш у малом прсту?  Smile Рецимо да је то покушај да се превазиђе новац какав је данас. Сад иде дио у којем ти постајеш експерт за биткоин и проваљујеш завјеру која стоји иза тога.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ako si narkoman, ne moraš da budeš i lažov.  Smile  Ti si taj koji lupa o kemtrejlsima, pozivajući se na neku svoju kvazi nauku koja kao glavni argument i sredstvo dokazivanja koristi esid tripove, fotomontaže, izmišljene ljude i rekla kazala priče.

Citat
Te slike ja nisam objasnjavao, one su tu, sta su, to je druga stvar, ja ne znam, to si radio ti, zar ne?

Of kors. Ti nisi ništa tvrdio, ti si samo pretpostavljao i izneo svoju teoriju, te je zato sve u redu. Kao što evo ja sebi dajem tu slobodu i pretpostavljam... ne tvrdim, nego pretpostavljam, dajem teoriju... da si ti narkoman ili si mentalno poremećen.

I zato je sve u redu. Matematika stoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Боли ме курац колико се баци. Узми трактор и производи храну за гладне у Африци.  Smile
Zasto u Africi? Ima ih i ovde...
Bacanjem hrane se odrzava cena iste, to je poenta, proizvode se viskovi. Ulozi se vise rada, nego sto je cena hrane realno, a visak se baci. Zato ne mozemo svi da imamo dobru poljoprivredu, jer veliki igraci guse.
Citat
Ниси упознат, а економију држиш у малом прсту?  Smile Рецимо да је то покушај да се превазиђе новац какав је данас. Сад иде дио у којем ти постајеш експерт за биткоин и проваљујеш завјеру која стоји иза тога.  Smile
Nisam rekao da nisam upoznat, niti da ekonomiju drzim bilo gde.
Treba reci da, kada je bitcoin u pitanju, on spada u domen open sors drustva, koje finansira Dzordz Soros.
Bitkoin ima jedan fundamentalan problem, a to je kolicina.
Citat
Ako si narkoman, ne moraš da budeš i lažov. Ti si taj koji lupa o kemtrejlsima, pozivajući se na neku svoju kvazi nauku koja kao glavni argument i sredstvo dokazivanja koristi esid tripove, fotomontaže, izmišljene ljude i rekla kazala priče.
Gde sam ja rekao da sam dokazao postojanje kemtrejlsa? Tvoja narkomanija te zaista pravi ma'nitim : )
Jesi ti dokazaivao matematikom, olovkom i gumicom nepostojanje kemtrejsla i jos ubedjivao kako je to "naucni dokaz"? Dosta lazes!
Citat
Of kors. Ti nisi ništa tvrdio, ti si samo pretpostavljao i izneo svoju teoriju, te je zato sve u redu. Kao što evo ja sebi dajem tu slobodu i pretpostavljam... ne tvrdim, nego pretpostavljam, dajem teoriju... da si ti narkoman ili si mentalno poremećen.

I zato je sve u redu. Matematika stoji.
Ponovo mastas i haluciniras.
Pa ne mozemo osvi da mislimo kao ti, jel tako? : )
Samim tim sto ti tvrdis da se matematikom moze dokazati nepostojanje necega kao sto je kemtrejls, pretpostavka je da te to baca u grupu teskih psihickih bolesnika, sa halucinogenim momentima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Eto ti ga sad. Ražesti se čovek.

A ja samo izneo svoju pretpostavku, vodeći se upravo tvojim smernicama i metodama.

Treba da budeš ponosan i polaskan, a ne iritiran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.