Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet Evrope: Delovi srpskog Zakona o radu krše Evropsku povelju  (Pročitano 8487 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
To je sasvim nebitno pitanje za ovu temu.
Zamisli, kada bih ja tebe pitao "da li se secas prve poruke na forumu"...naravno, ne znas, bio si mali, ovde si stasao, razvio se u...razvio si se.

Veoma je bitno. Nisam te pitao jesi li jebo nesto juce ili kolika su ti primanja, vec te na temi o zakonu o radu pitam da li si zaposlen.

Inace, za neupucenog tebe, kliknes na profil, i kliknes na svoj broj postova i tu mozes pogledati sve tvoje postove od prvog do poslednjeg. Otkrice godine, a?

Pazi, tako je vreme da je sve moguce, mozda si ti i u pravu, ja u to ne ulazim, mozda sam ja licemer, ti mozes o tome samo da mastas, kao i tvoji drugari, no medjutim, sve sto mozes je da konverzaciju, usled nemoci spustas na licno. Cinjnica je da "topla voda" o kojoj pisem ovde na forumu dize veliku prasinu, sto me raduje i trudicu se da tako ostane ; )

Evo, da ne bude licno, smatram da je svako ko govori o bilo kakvim zakonima o radu, a da pri tome nikad u zivotu nije radio, teski licemer, da ne budem suvise ostar, i teski parazit drustva. Tu ne racunam tek svrsene srednjoskolce ili brucose. Vise mislim na one vecite studente, propale studente, neostvarene ljude koji tek u cedrdesetim smatraju da obradjivanje zemlje i nije tako los posao, neostvarene zene koje u poznim cetrdesetim tvrde kako je pletenje sasvim kul , nakon sto su iscrpele sve mogucnosti da postanu poznate kreatorke ili direktori u javnim preduzecima.

Ima i ona "Svi junaci nikom ponikose..." : ) Ova bi tebe, nasilnog forumasa opisala do u brucu. Violencija ti, koliko vidim nije strana, sve dok se desava na ekranu kompjutera.

Normalno. Ekran kompjutera me stiti od raznih ljudi, a status na forumu mi daje imunitet od gonjenja, jos ako sam clan jedne stranke, ja sam jaci od oklopnog vozila. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Citat
Violencija ti, koliko vidim nije strana, sve dok se desava na ekranu kompjutera.

Violencija

Violencija

Violencija

Violencija

Bravo, Bovele. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Citat
Veoma je bitno. Nisam te pitao jesi li jebo nesto juce ili kolika su ti primanja, vec te na temi o zakonu o radu pitam da li si zaposlen.
Zavisi kako gledas.
Vidi, ako si zaposlen onda te zanima, a ako nisi opet bi trebalo da te znaima, tako da...sve je moguce ; ) Ovo bi trebalo da zanima i zaposlene i nezaposlene, a ovo je forum, ne znamo se, ne bih pricao na licnom nivou, a ti mastaj, to je tvoje pravo.
Citat
Evo, da ne bude licno, smatram da je svako ko govori o bilo kakvim zakonima o radu, a da pri tome nikad u zivotu nije radio, teski licemer, da ne budem suvise ostar, i teski parazit drustva.
Vrlo tacna tvrdnja! Niko bas ne gotivi parazite i/ili bankare i drugare.
Citat
Tu ne racunam tek svrsene srednjoskolce ili brucose. Vise mislim na one vecite studente, propale studente, neostvarene ljude koji tek u cedrdesetim smatraju da obradjivanje zemlje i nije tako los posao, neostvarene zene koje u poznim cetrdesetim tvrde kako je pletenje sasvim kul , nakon sto su iscrpele sve mogucnosti da postanu poznate kreatorke ili direktori u javnim preduzecima.
Ima istine, podrzavam te! Nerad i monotonija su zaista tezak problem, kako drustveni, tako i licni.
Danas, na planeti, preko 80% ljudi jedva prezivljava, beza da se pitaju zasto je to tako.
Citat
Normalno. Ekran kompjutera me stiti od raznih ljudi, a status na forumu mi daje imunitet od gonjenja, jos ako sam clan jedne stranke, ja sam jaci od oklopnog vozila. Wink
Oci su mi se otvorile...momentalno!

p.s. Ja bih, ipak pitao nesto: Zbog cega je pre 40-ak godina jedna cetvoroclana porodica mogla da zivi od samo jedne plate, bez problema, a danas, jedino ako radi svaki clan?
Zasto 1% populacije na planeti drzi vise od polovine svetskog bogatstva?
itd itd
« Poslednja izmena: 22. Jan 2015, 18:00:28 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
@ Crowz  "dokolica je majka filozofije"
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
LG Nexus 5
Citat
Zavisi kako gledas.
Vidi, ako si zaposlen onda te zanima, a ako nisi opet bi trebalo da te znaima, tako da...sve je moguce ; ) Ovo bi trebalo da zanima i zaposlene i nezaposlene, a ovo je forum, ne znamo se, ne bih pricao na licnom nivou, a ti mastaj, to je tvoje pravo.

Nema potrebe za mastanjem. Ne radis, a ako nisi "svrseni" srednjoskolac ili brucos, nadji se u mom prethodnom postu. Komentarisuci zakon o radu, u tvom slucaju na mega globalnom nivou glede spoljnog duga i mega svetske ekonomije, koji uzgred, 100% sam siguran, nisi ni procitao, je u najmanju rugu tragikomicno, jos kad to radi osoba koja ne sto nema radnog staza, vec sto nikad nije radila, to postaje jos smesnije.

Isto kao kad mi na temi o vojnom roku prica lik o pravilima sluzbe vojske Srbije i o pravilnom gadjanju iz automatske puske, koj od vojske ima 6 meseci rada u zvezdarskoj bolnici, ispadne smesno, ne mozes da vJerujes koliko.

Ja bih, ipak pitao nesto: Zbog cega je pre 40-ak godina jedna cetvoroclana porodica mogla da zivi od samo jedne plate, bez problema, a danas, jedino ako radi svaki clan?
Zasto 1% populacije na planeti drzi vise od polovine svetskog bogatstva?
itd itd

A zasto je u trinaestom veku Dzingis Kan nesretnom Inalcuku sipao topljeno srebro u oci, usi i usta?
Zasto su se ljudi nabijali na kolac?

Pre cetrdeset godina je cetvoroclana porodica mogla da zivi od jedne plate ali se drug Tito zaduzivao, pravio je taj dug, doduse i radilo se vise, nije bilo puno kristala ni sistema. Vozio se tristac, nisu se hteli dzipovi i plazme, bilo skromnije drustvo.

Al ajd, ne uvlaci me u tvoju filozofiju spoljnog duga, samo mi konkretno objasni sta ne valja u novom zakonu o radu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
HTC One
Covek treba da radi dok moze da se krece, dobro je za vitalnost a i smanjuje se broj izdrzavanih lica. Kakva penzija i bakraci, samo neradnicki izgovori.
Rece covek sa vise od 34 000 poruka na forumu i ostade ziv...Sindrom "sveze zaposlenog entuzijaste".

Ko kaze da covek ne treba i ne sme da radi? Covek treba da radi i da od svog (zajednickog) rada zivi, a ne da dopusta da se njegov rad iskoristava i eksploatise.

"Ljudi bi morali da shvate da osam sati provedenih u preduzeću mora da donese bar toliko da se ne razmislja o tome kako da preživiš do kraja mjeseca. Ovo nije srednji vijek. Ako od svoje plate ne mogu da žive normalno, njihova obaveza je da reaguju, da štrajkuju, da iskažu svoj bunt.

Taj osjećaj sopstvene bezvrednosti, to polivanje govnima, meni strahovito ide na nerve. Svi mi kao da imamo neku rupu na savjesti, ko da smo puterom namazani po glavi pa ćutimo. Sad se Ijudi preispituju po sistemu: lako bih ja ustao protiv rastućeg fašizma, ali mi je prababa po majci katolkinja, pa će neko reć' da sam hrvatski špijun. Oni ne shvataju da problem nije u tome, već u potpuno razbijenom dostojanstvu.Niko ne treba da se drži poslovice koja kaže da je ćutanje zlato, jer su je izmislili robovi, a ne slobodni i dostojanstveni Ijudi."
Rambo Amadeus

Covek treba da radi od 18 pa dok moze da stoji na nogama. Ako ne radi on je beskoristan. Zasto izdrzavati matore ljude samo zato sto su matori ako jos uvek mogu da stoje, samim tim i rade? Sve to tvoje pisanije je samo izgovor za nerad, a to potvrdjuje da bi ti da jedna osoba radi a 3 planduju, iz cega proizilazi ona da cetvoroclana porodica zivi od jedne plate.

Sve je to paratiziranje a zli sistem koji spominjes je opravdanje. Svi lepo da rade po 12 sati do 50. godine, a nakon toga po 8 dok god mogu fizicki da izdrze. Kakva penzija i bakraci, to je ono sto narusava sistem i sipumpava novac a ne bankari. Ne znas ti pravu vrednost rada, rad je stvorio coveka. Covek koji ne radi je drustveno beskoristan i kao takvom mu uopste nije ni mesto u drustvu. Pametni su ti ameri sa svojim FEMA planom, neradnike i beskucnike na prinudni rad. Kratko i jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

65032[1].JPG
(63.95 KB, 680x480)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Samo uraditi sve suprotno od toga sto nam savetuju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Crowz
Citat
Nema potrebe za mastanjem. Ne radis, a ako nisi "svrseni" srednjoskolac ili brucos, nadji se u mom prethodnom postu.
Vidi se tu jedna ostrina uma, brtika sablja led ledeni ; )
Ne kazem da nisu pravu, sve opcije su otvorene...ludo doba doslo.
Citat
Komentarisuci zakon o radu, u tvom slucaju na mega globalnom nivou glede spoljnog duga i mega svetske ekonomije, koji uzgred, 100% sam siguran, nisi ni procitao, je u najmanju rugu tragikomicno, jos kad to radi osoba koja ne sto nema radnog staza, vec sto nikad nije radila, to postaje jos smesnije.
Dobro, ali kako to menja cinjenicu da su dugovi neotplativi i da ljudi rade sve vise za sve manje? To mene zanima, a verujem i tebe, kao teskog radnika-mucenika kome krv, suze i znoj nisu strani?
Mastaj, mastaj ; )) Na krilima vetra.
Citat
Isto kao kad mi na temi o vojnom roku prica lik o pravilima sluzbe vojske Srbije i o pravilnom gadjanju iz automatske puske, koj od vojske ima 6 meseci rada u zvezdarskoj bolnici, ispadne smesno, ne mozes da vJerujes koliko.
  Ma strasno...potpuno te razumem, nije tebi lako da sa tog nivoa pricas nekom nesto. Sve sita boranija..c c c.

Citat
A zasto je u trinaestom veku Dzingis Kan nesretnom Inalcuku sipao topljeno srebro u oci, usi i usta?
Zasto su se ljudi nabijali na kolac?
I sta si rekao sad? : ))) Samo povecao astronomsko velik broj poruka.
Citat
Pre cetrdeset godina je cetvoroclana porodica mogla da zivi od jedne plate ali se drug Tito zaduzivao, pravio je taj dug, doduse i radilo se vise, nije bilo puno kristala ni sistema. Vozio se tristac, nisu se hteli dzipovi i plazme, bilo skromnije drustvo.
Ne lupetaj! : ))) U SAD prosecan student citav zivot treba da placa kredit u koji je upao dok se skolovao, to je pravilo...Masa ljudi radi 2 posla dnevno i opet nema mogucnosti da zivi, zavrsi na ulici. Znam, za tebe i slicne forumase, kao mukotrpne radnike, stvaraoce, sve ovo nije nista.

U SFRJ je posle rata postojala primarna emisija novca. Uzimanje kredita se svodilo na istovremeno davanje istih.
Citat
Al ajd, ne uvlaci me u tvoju filozofiju spoljnog duga, samo mi konkretno objasni sta ne valja u novom zakonu o radu?
Kakva "filozofija spolnjeg duga"? : )))
U novom zakonu o radu ne valja to sto ce se odlazak u penziju produziti na 65 godina, za par godina ce to biti 70, na kraju penzije nece ni biti, pa ces sa radnog mesta direktno u grob, vec ce se naci poluidioti, koji ce da kazu "Karajte me jos, jace i brze, ja to volim...evo sve vise prosperiram kako me sve vise karate".
Evo, ti ces nas izvuci iz problema, ja sam ubedjen u to, stavljace te ljudi na zid, a deca nosoti kao ikonu, pa ces moci mami da se pohvalis kako si tezak radnik. Vidi se ta crta koju posedujes, ta vizija i sirina.

Coolrunner
Citat
Covek treba da radi od 18 pa dok moze da stoji na nogama. Ako ne radi on je beskoristan. Zasto izdrzavati matore ljude samo zato sto su matori ako jos uvek mogu da stoje, samim tim i rade? Sve to tvoje pisanije je samo izgovor za nerad, a to potvrdjuje da bi ti da jedna osoba radi a 3 planduju, iz cega proizilazi ona da cetvoroclana porodica zivi od jedne plate.

Sve je to paratiziranje a zli sistem koji spominjes je opravdanje. Svi lepo da rade po 12 sati do 50. godine, a nakon toga po 8 dok god mogu fizicki da izdrze. Kakva penzija i bakraci, to je ono sto narusava sistem i sipumpava novac a ne bankari. Ne znas ti pravu vrednost rada, rad je stvorio coveka. Covek koji ne radi je drustveno beskoristan i kao takvom mu uopste nije ni mesto u drustvu. Pametni su ti ameri sa svojim FEMA planom, neradnike i beskucnike na prinudni rad. Kratko i jasno.
Eto, iznervirao se covek bezveze : )) Nema argument, trudi se da bude moderan i zato baguje.
......................
Gospodin Rambo je to lepo pojasnio davnih dana:
Ljudi bi morali da shvate da osam sati provedenih u preduzeću mora da donese bar toliko da se ne razmislja o tome kako da preživiš do kraja mjeseca. Ovo nije srednji vijek. Ako od svoje plate ne mogu da žive normalno, njihova obaveza je da reaguju, da štrajkuju, da iskažu svoj bunt.

Taj osjećaj sopstvene bezvrednosti, to polivanje govnima, meni strahovito ide na nerve. Svi mi kao da imamo neku rupu na savjesti, ko da smo puterom namazani po glavi pa ćutimo. Sad se Ijudi preispituju po sistemu: lako bih ja ustao protiv rastućeg fašizma, ali mi je prababa po majci katolkinja, pa će neko reć' da sam hrvatski špijun. Oni ne shvataju da problem nije u tome, već u potpuno razbijenom dostojanstvu.Niko ne treba da se drži poslovice koja kaže da je ćutanje zlato, jer su je izmislili robovi, a ne slobodni i dostojanstveni Ijudi."
« Poslednja izmena: 22. Jan 2015, 23:21:36 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Кристал, инвалиднина редовна?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.