Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:41:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137724 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung e900
Bogami ljepoto noci ti si odlicna u ovome.Poprilicno je to tacno.Odakle izvlacis informacije.Iz kjniga necijih iii ti to vec iz iskustva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Da li neko zna do kada je Saturn retrogradan ????
do 19.aprila

I josh jedno 2 nedelje da izadje iz losih aspekta koje je pravio kao Ret. i kome je pravio Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Bogami ljepoto noci ti si odlicna u ovome.Poprilicno je to tacno.Odakle izvlacis informacije.Iz kjniga necijih iii ti to vec iz iskustva?
ma volim saturn Smile
i razmisljam sto znaci saturn u biti i onda eto ti kombinacja
nema knjige kad sam razmisljas pa tako i prevod planeta
samo ja jos nisam dovoljno naucila da bi mogla pisat kako zelim
jedva cekam da sutra izadje saturn uf
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da u mojoj natalnoj karti saturn ima presudnu ulogu zasto nije doslo do mog samoostvarenja, al ne mogu nikako da okacim kartu jer je moj kom otvara samo u exploreru pa kad hocu da je posaljem nece da prihvati taj format, moze li neko da ikaci moju kartu umesto mene bila bih mu jako zahvalna, 14.05.1966.u 7 i 45, Konjic Bih.Santjen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Mislim da u mojoj natalnoj karti saturn ima presudnu ulogu zasto nije doslo do mog samoostvarenja, al ne mogu nikako da okacim kartu jer je moj kom otvara samo u exploreru pa kad hocu da je posaljem nece da prihvati taj format, moze li neko da ikaci moju kartu umesto mene bila bih mu jako zahvalna, 14.05.1966.u 7 i 45, Konjic Bih.Santjen

Hmm, ti si rodjena 7:45 ujutru? Ako je to vreme, onda ti je Ne( Neptun) vladar Mc-a pa samim tim on je odgovoran i one njegove opozicije sa So(Suncem) i Ma(Marsom) u XI kuci a XI kuca je kuca Plodova od X-te.
Samim tim sto ti je Ma(Mars) Vladar XI-te a So(sunce) vladar II , druga kuca je novac.

A Sa( Saturn) je u svom prirodnom stanitu- X polju. ( tu se najbolje oseca )

Sa u Pi (ribne)- moze da se odnosi na pice i trovanje.. itd... ima josh nekih sitnica nista drastichno.

I Sa 90 Ju(Jupiter) Izlazni Aspekt, orbris od pet stepeni.

Tako da ako je neko kriv onda je to Neptun.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E 570
cao svima javljam se prvi put interesuje me ako je neko raspolozen da mi kaze nesto o saturnu u mojoj natalnoj karti nalazi se u 12-oj kuci 10 20 u lavu inace sam rodjena 19.03.1977 u 14:20 u Beogradu udata sam i imam dve cerke. zahvaljujem se unapred. Imam jos mnogo pitanja u vezi mog braka i dece ali... to ako bude neko raspolozen pa da mi trazi jos podataka ovaj saturn me jako muci hvalaaaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
cao svima javljam se prvi put interesuje me ako je neko raspolozen da mi kaze nesto o saturnu u mojoj natalnoj karti nalazi se u 12-oj kuci 10 20 u lavu inace sam rodjena 19.03.1977 u 14:20 u Beogradu udata sam i imam dve cerke. zahvaljujem se unapred. Imam jos mnogo pitanja u vezi mog braka i dece ali... to ako bude neko raspolozen pa da mi trazi jos podataka ovaj saturn me jako muci hvalaaaa

Saturn ti je retrogradan što bi značilo da ti je najveća briga da razviješ unutrašnju istinu, osećaš veliku brigu prema onima koji su nesrećniji od tebe. Nemoj sumnjati u vrednosti i značaju svega što činiš. Lekcija koju treba da naučiš je iskrenost prema sebi.Ova pozicija Saturna- R Saturn u XII kući ti donosi najveću količinu unutrašnje zrelosti. Ma šta spoljašnji svet tražio od tebe tvoje najsnažnije osećanje je sigurnost koju doživljavaš u sebi bivajući iskrena prema Bogu.

Saturn kvadrat Uran..pošto je Saturn vladar tvog XII polja rekla bih da imaš problema sa zdravljem...možda sa hroničnim bolestima, kostima...
Saturn kvadrat Uran: pazi se od povreda, preloma kostiju - naročito nogu.
Saturn trigon Neptun daje lekare ili rad u laboratoriji, veliku religioznost (posebno pravoslavna)
Saturn sekstil Pluton daje dugovečnost...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E 570
e evo me ma radila sam sa cerkom matematiku I razred i to ti je haos napisala sam ti u prethodnoj temi da sam vec godinu dana u haosu ostala sam bez posla pukla firma, brak havarija, deca u skolu i vrtic a ja u kuci kosa mi opada od stresa ma celava sam skoro a imam 30g

maki  a meni je jos lav i podznak

Edit by Makishon: Koristi opciju Izmeni ukoliko želiš nešto da dodaš jer je pravilnikom Burek foruma zabranjeno slati poruke za redom.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 15:50:07 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aiwas, hvala na ukazivanje aspekata, mene trenutno sve zbunjuje a pogotovo moja X i XI kuca, licno mislim da je saturn u ribama mene namucio u zivotu sto se tice emocija i lepo me naucio pameti, tj. naucio me da su nam nase emocije dobre sluge ali losi gospodari i da im trebamo pokazati ko je sluga a ko gospodar u nasoj kuci tj u nama samima. Procitala sam na nekom sajtu o saturnu u ribama , veruj mi sve sto tu pise, to je moj zivot bio.Ne znam dal smem da ubacim jedan odlomak sa tog sajta ovde.A Neptun jos ne poznajem dobro da bi ga mogla komentarisati...
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 14:59:41 od Santjen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pusicak, ja sam početnik u izučavanju astrologije...ali neke osnovne stvari mogu da ti kažem. Neku dublju analizu će sigurno odraditi neko ko ima više iskustva od mene. Tebi je tranzitni Saturn prošle godine pregazio preko natalnog, to se zove Saturnov povratak i obično je jako težak period u životu osobe kojoj se to dešava. Period pun preokreta, period kada učimo lekcije. Evo ga trenutno je tvoj tranzitni Saturn u konjukciji sa natalnim. To donosi depresiju, oslabljenje tjelesne i duševne snage, mizerno odevanje i čovek prosto loše izgleda, slabije jede. Težak period jednom rečju.

Možda se zbog njega osećaš tako kako se osećaš. Ali loš period mora proći i vreme će doneti boljih stvari. Mislim da ćeš osetiti olakšanje sredinom juna.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:41:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.