Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:11:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137470 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
recimo kod moje mame... Smile saturn u 7.-tata stariji samo 5 god. od nje,udala se mlada,a sa druge strane tezak brak,on je po iskustvu bio godinama ispred nje,razlika u statusu i obrazovanju bas jasna i on je u podznaku jarac...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa cuj, kaze se da od roditelja ne nasljedjujemo sam oboju ociju, kose...nego jos i vise odnose, jos kad i kao se to poklopi sa slicnim natalnim kartama

moja mama, ne znam za njenu 7. kucu, ne znamo sat rodjenja, ali isto se udala mlada, tata 10 godina stariji, tezak, tezak...

paja mislim da je moj saturn i moj tata, uh edipov kompleks...zato valjda i ti mladici bez tate... cudne podudarnosti

inace meni je saturn u lavu, pa sad tranzitni prelazi preko natalnog, uh, ali nakon toga bi valjda trebalo biti dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile moguce..
meni mama ima saturn u 7.,a tata uran u 7.180 venera- a ja oba  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
uglavnom saturn sam za sebe znaci vrijeme i dugotrajnost pa osoba moze bit stara a da nije tjelesno nego umono
sve jedno ako ima saturn u 7 kuci negdje i nesto ce izgleda starije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Možda i da izgleda starije nego što jeste... Ne znam, ja mislim da taj Saturn u sedmoj predstavlja delić priče o vašem braku... Smile

pa pojasni nam malo, kako prica o nasem braku, kao o teskom, karmickom...??

Kao prvo, moraš da znaš kako se tumači brak u jednoj natalnoj karti...tj. šta se sve mora uzeti u obzir da bi se priča sklopila. Pogledaj temu o Sedmoj kući. Ne znam koje još planete imaš u sedmoj...ali Saturn u sedmoj ukazuje na stabilan brak. Čak i u slučaju nekih loših aspekata on će učiniti da brak duže traje nego što bi inače trajao. Može da ukazuje na to da je partner '' težak ''. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u 7. su mi jos i sunce i merkur!!

i koliko znam ne cini mi taj saturn neke negativne aspekte

u indexu mi je karta pa ako ti se bude dalo mozes pogledati

ja sam uvijek mislila da to bas nije dobro za brak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
saturnski aspekti se razlikuju od onog gdje se saturn nalazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
u 7. su mi jos i sunce i merkur!!

i koliko znam ne cini mi taj saturn neke negativne aspekte

u indexu mi je karta pa ako ti se bude dalo mozes pogledati

ja sam uvijek mislila da to bas nije dobro za brak...

Eno pročitaj u temi Sedma kuća šta sam napisala

Tvoj Saturn inače ima samo jedan aspekt:

Saturn trigon Neptun: daje lekare ili rad u laboratoriji. Na duhovnomplanu prisutna je velika religioznost, na ovim prostorima posebno pravoslavna,ali i indijska. Govori o mističnim i čudnim tipovima. Ukazuje na bradu kod muškarca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Saturn

U grčkoj mitologiji Saturn je bio Hronos, bog vremena...

Jedna od astroloških ironija je da predivna planeta Saturn, svakako jedan od najlepših prizora u našem Sunčevom sistemu, stoji u vezi sa iskušenjima i ispaštanjima u životu. Saturn, "Veliki Učitelj", je planeta Karme i dužnosti, i gde se on nađe u horoskopu, postojaće ograničenja naše slobode izbora, sve dok ne podmirimo dug ili steknemo razumevanje nečega o sebi što u ranijim vremenima nismo želeli da prihvatimo, bilo da se to odnosi na ovaj ili bilo koji drugi život.

Ova planeta predstavlja kočnicu. Iskušava nas i suočava sa našim strahovima i slabostima. Zato je Saturn tradicionalno neprijatna i teška planeta. Ako je snažno zastupljen u horoskopu, vaš sadašnji život nije ni lak ni jednostavan. Sreća vam nije baš previše naklonjena - može doći samo kao rezultat velikih ličnih napora ili pregnuća. Ako vodite stalan život, mora da ste u prošlosti bili ozbiljna osoba, verovatno sa nekim autoritativnim položajem. To će imati uticaj na način vašeg življenja sada - ne možete izbeći neke naglašene probleme.

Isto važi i ako je ovo život reakcije. Karma u obliku teških vremena, nepogodnih okolnosti ili nedostatka mogućnosti će vas usmeriti da duševno sazrite. Tako to može biti izvanredna prilika za napredovanje, za poboljšanje i samousavršavanje - iako Vam se može učiniti da se sudbina urotila protiv vas. Premda Saturn može stvoriti izvesnu predodređenost za dobrobiti, on takođe može biti uzrok određene inhibiranosti u personalnosti. On stvara osećaj krivice: idealan način za prevazilaženje Karme!.

Saturn upravlja oblikom, disciplinom, odgovornošću, organizacijom, ambicijom, sposobnošću ostvarivanja karijere, ograničenjima, tugovanjima i zakašnjenjima. Saturn upravlja teorijom i naucnim zakonitostima, starijim osobama, strpljenjem, tradicijom, konvencionalnošću, ortodoksnošću i valjanim korišćenjem vremena. Saturn predstavlja načela istinitosti, reda, vremena, mere, dovoljnosti, kontrakcije, učvršćivanja, mudrosti i starenja. Njegovo delovanje je sporo i trajno. Tip Saturna poseduje ogromnu ličnu snagu koja ruši sve oko sebe pa i samog sebe. Puno aspekata Saturna pojačava oštroumnost i istrajnost, ali i dalje ostaje konzervativna nota. Izrazito loš uticaj Saturna stvara povučenog samotnjaka, mračnih i praznih razmišljanja, sklonog pesimizmu i mizantropiji.

Saturn je "naredbodavac" horoskopa. Tamo gde vam je Saturn u Natalnom Horoskopu - tamo se osećate ponajmanje sigurnim i nastojite da to na bilo koji način nadoknadite, rizikujući da odaberete baš onaj pogrešan. Saturn opisuje vaš "unutrašnji sistem za kočenje", vaša ograničenja, strahove i barijere; stvari kojih se plašite, kao i način na koji nastojite da obezbedite disciplinu i suzdržanost u svojoj životnoj sredini.

Osetićete udarni osećaj Saturna svaki put kada prođe preko jedne od planeta ili kritičnih tačaka za vašu sudbinu. To je period kada ste blokirani raznim, iznenadnim preprekama. Tada ćete imati negativnih pojava u pogledu posla i zdravlja, može se pojaviti i problem koji već godinama stoji skriven. Pošto se ovo ne može izbeći, situaciju treba posmatrati kao da je došao period u kome su vam se najzad "otvorile oči". Moraćete da preuzmete svoje obaveze i odgovornosti i da se suočite sa ovim preprekama kao sa izazovima. Kada ovaj period prođe, moći ćete slobodno da odahnete ali uz saznanje da ste sada mudriji i jači. Pod budnim okom Saturna Vi ste postigli trajne rezultate i najzad ste odrasli.

Saturn će proći kroz svaki znak zodijaka barem jednom, pre no što Vi napunite 30 godina. U stvari, kada se Saturn vrati na svoje polazno mesto u vašem horoskopu, kada Vi imate oko 28 godina, to je obično period kada u svom životu formirate porodicu i karijeru. Posmatrajte kako se Saturn kreće u svako doba, u tom pravcu će se kretati i Vaš život i Vi ćete se tako formirati...

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Da li neko zna do kada je Saturn retrogradan ????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:11:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.