Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:21:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137387 puta)
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Maki, ako imaš volje, Sa konjukcija s Marsom, trigon s Merkurom, konjukcija s Pl, kvadrat sa Sj. točkom.

Smile Pisces, imas potpuno iste aspekte k'o ja i mogu ti reci da je sve sto je Ljepota napisala - tacno, tacno, i tacno  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ja obozavam saturn iako je meni u losoj kuci, ali su mi aspekti dobri venera trigon saturn- vrlo sam vjerna ali volim i takve Smile, isto tako volim starije muskarce jer su zreliji ne volim one koji su kao djeca takvi me ziviciraju  Smile
saturn sekstil neptun i saturn konjukcija pluto
velika povezanost za nadnaravno, astorlogiju i  mislim da imam talent za tako nesto, voljna ucit tako puno dok god ne naucim do kraja, velika izdrljivost, volim ici u dubinu stvari, sanjalica sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Ljepoto, i u tome sto si sad napisala se delimicno pronalazim, pogotovo ovo:
velika povezanost za nadnaravno, astorlogiju i  mislim da imam talent za tako nesto, voljna ucit tako puno dok god ne naucim do kraja, velika izdrljivost, volim ici u dubinu stvari

al' evo da ti pridodam jedno moje iskustvo, posto ja imam Mars konjukcija Saturn konjukcija Pluton - cesto "hvatam" sebe da pobesnim toliko da mi dodje da polupam sve sto mi se nadje pri ruci u tom trenutku...
Vec sam par puta imala neke nezgodne situacije, recimo - jednom sam u naletu besa jednom decku usred kafica "zalepila" cigaru maltene na oko (to povezujem s ovim Saturnom koji je iz 5. doso u drugu) i zamalo da popijem takve batine  :blah: ali ne, ja tad nastavljam da se raspravljam, shizim, popljujem ga ko niko (Pluton u 3.)  i (malo ubrzanim hehehe) korakom sevam iz kafica. Zato sam od tad odlucila da svakog 'upozorim' da nisam bas sasvim normalna i da me sacekaju 2.minuta da "zamislim polje, cvece, i pticice" pre nego sto nastavim.... [smilie=friskoda.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

..seek me...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...možete netko malo proučiti moj Saturn...?
u 3. kući mi je Jarac, a imam Saturn u Vodenjaku na 2° 25 u 3. kući....i asc. node mi je u 3. u jarcu, mislim.
...aspekti su mi loši....
opozicija-jupiter(lav)
kvadrat-pluton i ascedant u škorpionu
inkonjukcija -mjesec(djevica)
konjukcija-IC (vodenjak)
sekstil-venera(ovan) i lilit (strijelac)
trigon-mars(blizanci)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozete li malo prouciti moj saturn, u 7. kuci, u lavu, inace u toj kuci su mi jos sunce i merkur, i to u djevici!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
nije to nista dream Smile
meni je bio 21 rodjendan i sad neki me ismijavali i dodjem ti ja i njih sve u stomak , i otad bjezali od mene Smile Smile Smile
lucija tvoj saturn daje ti tezinu da si nadjes osobu skojom se mozes skrasit, il ces imat dosadne osobe koje ce bit malo staromodne ali mozda lukzusne i koji ce zeljet da pametuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da, ljepoice, sve je to nekako tocno i bas kad pomislm da sam to prevladala dodje netko drgaciji, ali samo se naigleda tako cini....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
imat saturn u 7 kuci je jako tesko, jer uzima vremena i dugo da budes sretna, mada saturn ima pozitivine stvari, no to nije to, ti ipak uzivas osobe saturnog tipa jer volis sigurnost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mam saturna i marsa u znaku raka u 7.kući, te vrh 7.također u raku, a što da vam kažem da sam dugi,dugi niz godina bila zaljubljena u muškarca raka(sunce,jupiter u raku) ali da me je jako povrijedio i nikako nije bio za mene.to sam shvatila tek prije par godina kad je saturn došao u znak raka tj.to je bilo vrijeme saturnovog povratka(saturn je vladar mog asc.)i dogodilo se čudo, ja sam se od njega zauvijek, zauvijek ohladila!!!! od tog dana više ne gledam takve tipove(stvarao je samo probleme) i počela sam cijeniti sasvim drugu vrstu muškarca, dobrog, poštenog što prije nikad nisam!! upravo sam doživjela ono što piše u poglavlju saturn-PREOBRAZBU!!!!!to sam vrijeme doživjela ko neki udarac sudbine!!!!!!da li to znači da sam ja jednostvano morala doživjeti takvu preobrazbu kad je to na osobnom nivou(saturn vladar asc.u 7.kući)m i da li se tu to zlo 7.kuće "ispucalo"?eto to mi nije jasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Dobro da se nasho neko ko saoseca sa mnom, Ljepoto, da znaju ovo shto znash ti - nikad me ne bi opisivali kao mushkobanju  Smile

A inache, Lucija, privlace li tebe stariji muskarci?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:21:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.