Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:48:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137346 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
zavisi ko je vladar 5 kuce i planete u njoj-ako ih imas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Meni je Saturn u 12. kuci,u Lavu
Sta to znaci?
Ustvari,najvise me interesuje kako mi utice na ljubav?

Na ljubav? Ukoliko ima veze sa petom ili sedmom kućom uticaće na ljubav. Ili ukoliko je u nekom aspektu sa vladarima spomenutih kuća...
Okači svoj natal u Indeks natalnih karata  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ ljepoto-noci
mos li pogledati moj saturn . Nalazi se na 2. stepenu skorpije ( skoro na stepenu exaltacije) u 3. kuci ...
kvadrat sa suncem i merkurom koji su u 11. kuci i sextil sa Asc..
Sta kazes na to ???
ovako u trecoj kuci problemi sa blizinjima, mozda cak i voznjom? posto je stepen skorpiona ti se uspjijevas odreci neki stvari ako nisu dobri za tebe, jako si samodisicpliniran, volis kontrolu nad situacijama.
U kojem ti je znaku saturn?
posto ti kvadrat sa suncem pravi mogla bi reci da imas problema sa autoritetima, ne voli da itko ti sefira, malo ti fali samopouzdanja, al posto imas sekstil asc mogla bi reci da dosta izgledom mozes samopouzdanje ispraviti. Dosta ozbljno izgledas i dosta drzis do tog da izgledas dobro. Ne volis debele ljude.
POsto je saturn kvadrat merkr, imas problema u govoru, ne uspijevas reci sto zelis , iako kad sam sebi kazes tocno znas sto kazes. Jako si promisljen.

Hmmm.Sve je apsolutno tacno!!! Smile
Cak i ono sa gojaznim ljudima je donekle tacno.
Hvala ti ljepoto Smile noci

A,da saturn mi je inace u skorpionu, na trecem stepenu istog.
Pozz

drago mi je Smiley nije tesko
proucvala sam saturn, a i on mi je jedan od najdrazi planeta iako je dosta tezak
4 velika planeta su dosta teska: saturn, uran, neptun i pluto, no kad malo promislimo i uvidimo onda shvatimo koje jakosti i slabosti nam donose planete tako i saturn... Smiley samo ti pitaj , pomognem ako mogu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Negde sam procitala, pa rekoh da proverim i podelim sa vama......

Jupiter u 9. donosi putovanja, ali kada je u toj istoj 9. i SAturn (meni JU + SA konjukcija u 9. u vagi), onda on donosi putovanja u severne zemlje, hladnije podneblje......i cini te tako mrzovoljnom pred putovanje da bi teleportovanje u takvim trenucima bilo idealno resenje!!!!!  Smile

Kod mene ovo ne da vazi, vec je surova zivotna istina Smile

Sta vi mislite....ima li jos ko ovakav slucaj????? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Z400
Meni je saturn u devetoj kući u vagi, a trenutno mi je u sedmoj kući, oštra sam na jeziku i u ljubavi sve sečem iz korena...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
ladybag i ja imam isti problem kao ti. Ali mi Sa nije u devetoj...
Mali offtop~mislim da kod mene to ima veze sa aspektom Merkur kvadrat Jupiter Smile
Sa u devetoj donosi malo duže studiranje od planiranog, studije astrologije ili arheologije, moguće is tomatologije (zubi). Ako se putuje, treba putovati u siromašnije zemlje i one sa dugom tradicijom, jer je to u domenu Sa, čime je simbolika ispunjena ...i biće sve ok. Ukazuje na religioznu ograničenost i isključivu tradicionalnost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Maki Smile
Sve tacno...i za siromasne zemlje, i za kraljevine sa dugom tradicijom, i za astrologiju, tradicionalnost, religioznost...... Smile
Sve sem duzih studija, posto sam ja moje pojela za 4...i par meseci (bas tih par meseci nisu ono sto sam planirala...ako cemo o simbolici.......ali je tacno sto se tice postdiplomskih koje su po planu trebale doci odmah nakom faksa.....ali ja pametna bi prvo da radim i gradim karijeru.....ali doci ce i to na red!!!!)  poz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Pa verovatno su drugi elementi vezani za obrazovanje odlično postavljeni...eto vidiš koliko je bitno povezati sve stvari kad se nešto tumači... Saturn ovde u devetoj ukazuje na ono što studiramo: istorija, geologija, arhitektura, gradjevinarstvo, pravo... Smile
Svaka čast, samo napred!Postiplomske studije su predstavljene 11 kućom i 1.(11- magistterijum, doktorat-prva kuća)
Ali o tome možemo u temi o tim kućama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@ladybag,potpuno tacno Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Pa verovatno su drugi elementi vezani za obrazovanje odlično postavljeni...eto vidiš koliko je bitno povezati sve stvari kad se nešto tumači... Saturn ovde u devetoj ukazuje na ono što studiramo: istorija, geologija, arhitektura, gradjevinarstvo, pravo... Smile
Svaka čast, samo napred!Postiplomske studije su predstavljene 11 kućom i 1.(11- magistterijum, doktorat-prva kuća)
Ali o tome možemo u temi o tim kućama Smile
E to za istoriju, geologiju ili arheologiju moze da se proveri preko odnosa sa 4 kucom jer se ona odnosi na stvari ispod zemlje.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 00:48:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.219 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.