Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:27:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137459 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 37
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ja bih dodala da sunce kvadrat saturn često donosi i loše ili hladnije odnose sa ocem, nekada je otac suviše strog, a nekada jednostavano hladan, nezainteresovan ili distanciran. to jest, takav biva odnos oca i natusa, a često istog tog oca sa svojim ocem, dedom vlasnika natala.

ovo je jedan od težih aspekata što se tiče psihološke strane jer saturn polako, ali sigurno napada sunce, našu volju za životom, optimizam i vitalnost. međutim, ako se prevaziđe, daje čeličnu volju i karakter. ljudi sa ovim aspektom mogu svašta istrpeti, mogu se hrabro i odlučno uhvatiti u koštac sa sudbinom ako ne popuste pred gotovo stalno prisutnim osećajem nekog tereta i sputavanja. aspekt sve jače deluje što vreme prolazi, ali vrlo je bitan i ostatak horoskopa, naročito, stanje vladara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
da zavisi koliko nekom znaci otac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
saturn u 5 u skorpiji sekstil sunce u jarcu u 6,sekstil merkur takodje u jarcu u 6
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
osoba u petoj ne voli djecu il ce imat problema sa djecom, cesto los izrazaj za umjetnost, neuspijeva se oslobodit od straha da ju drugi smatraju privlacnom
no post je sekstil sa suncem, dobar odnos sa ocem, jako dobar odnos zapravo, dosta moze postic kroz, veliko samopouzdanje, veliki radnik, samostalan
ne voli zajednice
sekstil merkur, dar govora, promisljeno kaze, vrlo mudra osoba, slusa ga se kad nesto kaze, jer je dosta od velike vaznosti, i izgleda dosta po komunikaciji starija osoba nego jeste, i razumije vise nego drugi sto razumiju.Ipak posto je u jarcu pomalo hladno zvuci, al u 6 kuci problemi sa zdravljem il na poslu. Mozda kosti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
za sada nema problema sa kostima ali ko zna...
hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
tek poslije 30 sve utjece na nas jer je saturn te jarac vladar kostiju, te zubi, zavisi, ima recimo zglobovi i to, sve je dio jarca te saturna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N70
Makishon, rodjena sam 28.03.1983 - ujutru 4:40h ,u  Beogradu.

Mnogo bi mi znacilo kad bi mi nesto rekao,nalazim se u uzasnom periodu i nikako da prodje  Smile

Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Retrogradni Saturn imam i ja.
Retrogradnost je Sa najsrodniji princip, jer ako je nešto okrenuto prošlom vremenu, istoriji i ponavljanju nečega, onda je to svakako Saturn. R Saturn je naglašen, pa zna da bude težak faktor za životnu priču. Govori uglavnom o životu naših umrlih predaka, koji se u nama ponavlja. Ponekad se kroz njega može opisati i potpuno ponovljena životna situacija u kojoj će se naći natus, slična onoj u kojoj se nekada njegov predak, a najčešće deda našao. Može opisivati i tvog oca i tada će dobrim delom opisati njega kao čoveka koji se u životu napatio..Primarna potreba Sa u svakom horoskopu je da osobu vrati da ponovi ispit kroz istu onu situaciju u kojoj se našao u prošlom životu ili u kojoj se našao njegov krvni predak

Saturn u osmoj kući donosi duži život jer Sa vlada starošću Smiley

Kad budeš imala 20 poruka, slobodno se javi u temi Kratko tumačenje natalnih karats i napiši koja te oblast natalne posebno zanima... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A koje kuće je Sa vladar? Smile

Saturn vlada 4. kućom u Jarcu
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Meni je Saturn u 9 kući Blizanca na 15,37 stepenu u trigonu sa Jupiterom, kvadratu sa Merkurom i Mesecom i Sekstilu sa Suncem i Venerom. Merkur je u Ribama u 6. kući na 16,17 stepenu

Saturn, vladar četvrte, u devetoj kući govori o odlasku i životu u inostranstvu. Takodje ukazuje na odredjene dugove koje moraš da ''isplatiš'' da bi ostvarila svoju životnu misiju...verovatno puno truda, ulaganja da bi ispunila ono što najviše želiš  Smile Odbojnost prema učenju se može javiti kada upišeš faks, može se desiti da ostaviš studiranje ili može uslediti kratak prekid, ukoliko imaš dobru volju završićeš faks... duže ćeš studirati nego što treba, uz puno rada i odricanja (a ko je studije uopšte završio u roku ?  Smile ). Studira se istorija ili arheologija, a moguće i stomatologija (Sa - zubi).. Religiozna ograničenost i isključiva tradicionalnost.

Saturn trigon Jupiter: pravo zadovoljstvo u životu će ti doći sa godinama, sve stvari kasnije dolaze na svoje mesto. Možeš biti odličan pravnik i sudija, ali nema uspeha na brzinu već kroz trajne i stabilne vrednosti
Saturn kvadrat Merkur: previše brineš.
Saturn kvadrat Mesec: moraš se čuvati depresije, neophodano je da puno odmaraš i da meditiraš. Govori o teškom životu tvoje majke. (??) Govori o nedostatku stambenog prostora (molim te odgovori mi da li je ovo tačno, da bih nešto proverila Smile ).
Saturn sekstil Sunce: originalna si i znaš šta hoćeš, nezavisna si i svoja. Može se desiti da naglo udješ u brak.Muž može biti uranovskog zanimanja tipa astrolog, pilot ili krajnje originalan i samostalan čovek
Saturn sekstil Uran:ovaj aspekt je odličan za astrologe, naročito tradicionalne ili indijske astrologe  Smile

Ovo je onako uopšteno nabacano...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:27:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.