Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 01:39:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219918 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Posto vise nemam srca da idem dalje sa ovim neverovatnim razvojem dogadjaja...

Zasto sam te pitao za intelekt? Evo sada cu ti objasniti:

1) Da li je moguce da racionalna osoba analitickog duha poveruje da se Bureku moze platiti za "zastitu"?

2) Da li je moguce da takva osoba poveruje da postoji premijum nalog koji bi stavio ucesnike diskusije u neravnopravne polozaje u odnosu na to da li placaju ili ne?

3) Da li je moguce da cak ne reagujes ni na glupost o izlasku akcija Bureka na berzu, sto sam namerno napisao i zasao u jos dublju mastariju, ne bih li video koliko ti vremena treba da analitickim umom koji bi trebalo da posedujes konacno shvatis da nesto nije u redu?

4) Da li je moguce da na osnovu verovanja u te nebuloze iznete svesno i planski sa moje strane (na stranu sto se ti uvek ogradjujes od svakog oblika verovanja a ovde nisi, cak nisi ni doveo u pitanje istinitost tvrdnji) pomislis da je mozda i Sez platio samo zato sto drugacije dozivljavas uvredu nego vecina nas, i nejasno tumacis pravilnik?

5) Da li je moguce da nasednes i na pricu o odnosu placanja i statusa Prijatelja foruma koju sam ti namerno servirao kao poslednju sansu da se izvadis i konacno upotrebis mozak umesto da nekriticki citas moje recenice i prihvatas to zdravo za gotovo?

6) Da li je moguce da te tvoj ego (koji navodno nemas) i emocije (koje takodje navodno nemas) stave u situaciju da ti je lakse da poverujes i sebi racionalizujes neke stvari, tako sto ces prihvatiti besmislicu o placanju pre nego da priznas sebi da iznesene stvari nisu uvrede i da i dalje mislis da jedini ispravno tumacis a svi drugi pogresno... ili su se svi eto urotili bas protiv tebe, na celu sa moderatorima?

Sustina: Uvreda bi bila da kazem da si glup, uvreda nije kada ti npr. Sez kaze da iznisis besmislice. To je njegov stav i njegovo glediste, on na to ima pravo i ne govori o tvojoj licnosti i karakteru vec sudi o tvojim stavovima/reci. Takodje, moj komentar - isti si Slobadidi - nije uvreda, vec moj dozivljaj tebe. Uvreda bi bila da sam rekao - Slobadidi je glup/lud/poremecen, a onda rekao da si isti on. A opet, mozda bi znacilo da imas istu argumentaciju, nacin razmisljanja, koristis slican logicki sled poput njega, i da poredjenje nema veze sa mojim dozivljajem njega kao licnosti.

Imas problem sto ne razlikujes uvredu i napad na licnost coveka od komentarisanja necijih stavova i iznesenih recenica.

Sve u svemu, valjda je iz svega ovde napisanog kristalno jasno zasto mi ne pada na pamet da trosim svoje vreme da dam argumentovan odgovor na tvoje "argumentovane" tvdnje.  Smile

Kao sto rekoh a sto si i sam potvrdio, ti si osoba koja ovde pokusava da leci svoje komplekse.
Ti si osoba koja je ubedjena da se pitanjima nesto objasnjava.
Ti si osoba koja je ubedjena da lazne premise koje stvaras mogu da se aplikuju na ljude koji sa tim nebulozama nemanikakvu vezu.
Konstantno pokusavas da fabrikujes glupost o tome kako ja imam ego i kako ja u nesto verujem.
Kao prvo ne znas sta je verovanje, sta je misljenje, sta je pretpostavljanje i sta je znanje.
Zivis u svetu bajki u kojem se ti boris protiv imaginarnih neprijatelja, sam si sebe ubedio da imas neki znacaj i
sam izmisljas neprijatelje i sve sto neprijatelji kazu i osecaju.

Toliko si konzumiran egoizmom da si ubedjen kako je imaginarni svet u kojem zivis deo stvarnosti koju svi drugi zive. Kad god vidis da u stvarnosti takvi scenariji ne piju vodu, pobegnes iz diskusije podvijena repa, da bi se
vracao kada ti kompleksi nalazu da svoj ego lecis nekoherentnim napadima na druge.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Ako je to sve tako ...kako si ti to onda razlicit?  Smile
Ko bi rekao ... projektovanje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Posto vise nemam srca da idem dalje sa ovim neverovatnim razvojem dogadjaja...

Zasto sam te pitao za intelekt? Evo sada cu ti objasniti:

1) Da li je moguce da racionalna osoba analitickog duha poveruje da se Bureku moze platiti za "zastitu"?

2) Da li je moguce da takva osoba poveruje da postoji premijum nalog koji bi stavio ucesnike diskusije u neravnopravne polozaje u odnosu na to da li placaju ili ne?

3) Da li je moguce da cak ne reagujes ni na glupost o izlasku akcija Bureka na berzu, sto sam namerno napisao i zasao u jos dublju mastariju, ne bih li video koliko ti vremena treba da analitickim umom koji bi trebalo da posedujes konacno shvatis da nesto nije u redu?

4) Da li je moguce da na osnovu verovanja u te nebuloze iznete svesno i planski sa moje strane (na stranu sto se ti uvek ogradjujes od svakog oblika verovanja a ovde nisi, cak nisi ni doveo u pitanje istinitost tvrdnji) pomislis da je mozda i Sez platio samo zato sto drugacije dozivljavas uvredu nego vecina nas, i nejasno tumacis pravilnik?

5) Da li je moguce da nasednes i na pricu o odnosu placanja i statusa Prijatelja foruma koju sam ti namerno servirao kao poslednju sansu da se izvadis i konacno upotrebis mozak umesto da nekriticki citas moje recenice i prihvatas to zdravo za gotovo?

6) Da li je moguce da te tvoj ego (koji navodno nemas) i emocije (koje takodje navodno nemas) stave u situaciju da ti je lakse da poverujes i sebi racionalizujes neke stvari, tako sto ces prihvatiti besmislicu o placanju pre nego da priznas sebi da iznesene stvari nisu uvrede i da i dalje mislis da jedini ispravno tumacis a svi drugi pogresno... ili su se svi eto urotili bas protiv tebe, na celu sa moderatorima?

Sustina: Uvreda bi bila da kazem da si glup, uvreda nije kada ti npr. Sez kaze da iznisis besmislice. To je njegov stav i njegovo glediste, on na to ima pravo i ne govori o tvojoj licnosti i karakteru vec sudi o tvojim stavovima/reci. Takodje, moj komentar - isti si Slobadidi - nije uvreda, vec moj dozivljaj tebe. Uvreda bi bila da sam rekao - Slobadidi je glup/lud/poremecen, a onda rekao da si isti on. A opet, mozda bi znacilo da imas istu argumentaciju, nacin razmisljanja, koristis slican logicki sled poput njega, i da poredjenje nema veze sa mojim dozivljajem njega kao licnosti.

Imas problem sto ne razlikujes uvredu i napad na licnost coveka od komentarisanja necijih stavova i iznesenih recenica.

Sve u svemu, valjda je iz svega ovde napisanog kristalno jasno zasto mi ne pada na pamet da trosim svoje vreme da dam argumentovan odgovor na tvoje "argumentovane" tvdnje.  Smile

Kao sto rekoh a sto si i sam potvrdio, ti si osoba koja ovde pokusava da leci svoje komplekse.
Ti si osoba koja je ubedjena da se pitanjima nesto objasnjava.
Ti si osoba koja je ubedjena da lazne premise koje stvaras mogu da se aplikuju na ljude koji sa tim nebulozama nemanikakvu vezu.
Konstantno pokusavas da fabrikujes glupost o tome kako ja imam ego i kako ja u nesto verujem.
Kao prvo ne znas sta je verovanje, sta je misljenje, sta je pretpostavljanje i sta je znanje.
Zivis u svetu bajki u kojem se ti boris protiv imaginarnih neprijatelja, sam si sebe ubedio da imas neki znacaj i
sam izmisljas neprijatelje i sve sto neprijatelji kazu i osecaju.

Toliko si konzumiran egoizmom da si ubedjen kako je imaginarni svet u kojem zivis deo stvarnosti koju svi drugi zive. Kad god vidis da u stvarnosti takvi scenariji ne piju vodu, pobegnes iz diskusije podvijena repa, da bi se
vracao kada ti kompleksi nalazu da svoj ego lecis nekoherentnim napadima na druge.

Sto lepo ne priznas ono sto su svi videli - veliki ostri um je ispao smesan. Ljudi ti umiru od smeha za ovu pricu o placanju i pitaju se kako jedan odrastao covek moze da bude tako... kako to nezno da kazem... hmmm... naivan.

Uzivaj u svojoj (pogresnoj) predstavi o sebi, covek uvek najlakse moze samog sebe slagati i zavarati. Ne bih se ja vise zadrzavao.  Smile Smile

Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 15:08:26 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Ako je to sve tako ...kako si ti to onda razlicit?  Smile
Ko bi rekao ... projektovanje.
Ako je ovo pitanje upuceno meni, odgovor je "Svi ljudi su isti, nema razlicitih."
Cinjenica da neki ljudi kao sto je coolrunner pricaju svoje fantazije i kada zele zive u tom i takvom svetu,
njih ne razlikuje od drugih ljudi po znacaju.
Ja koji ovde od pocetka pricam kako su svi ljudi isti i imaju isti znacaj, sam od strane ljudi koji fantaziraju "proglasen" kao neko ko je ubedjen u svoj znacaj.
Citat: coolrunner
Sto lepo ne priznas ono sto su svi videli - veliki ostri um je ispao smesan. Ljudi ti umiru od smeha za ovu pricu o placanju i pitaju se kako jedan odrastao covek moze da bude tako... kako to nezno da kazem... hmmm... naivan.

Uzivaj u svojoj (pogresnoj) predstavi o sebi, covek uvek najlakse moze samog sebe slagati i zavarati. Ne bih se ja vise zadrzavao.  Smile Smile
Gde su ti ljudi koji "umiru od smeha", zasto se ne pojave da im objasnim sta je verovanje i kako ja tebi nista nisam verovao, posto tu mogucnost nemam ?

Nisam primetio da u ovoj drzavi postoji segment ljudskih aktivnosti koji je oslobodjen korupcije, uopste mi nije jasno kako je moguce da u Srbiji neko veruje da je neko nekome platio za ono sto se nigde u normalnom svetu ne placa, pa makar to bila situacija koju si ti naveo.

Naravno da se ti nikada ne zadrzavas, posto te prica koja je izgradjena na tvojim fantazijama nigde ne moze odvesti.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Smeju ti se po drugim temama, predvidjenim za takve stvari, ovde citaju a na drugima se kolektivno pitaju da li je sve ovo moguce. A opet, kakve veze ima? Ne zovu te da se smejes sa njima vec se smeju tebi.  Smile

Citat
Gde su ti ljudi koji "umiru od smeha", zasto se ne pojave da im objasnim sta je verovanje i kako ja tebi nista nisam verovao, posto tu mogucnost nemam ?

Here we go again... rec/jeste sto jeste/imam sta imama/nemam sta nemam... i ne radi ego uopste "da im objasnim" (sto se cita - da im JA objasnim), posto imas tapiju na to i jedini ti znas sta je verovanje... a cudno je da ga nemas ali da znas sta je, ajde sto pises besmislice vec si kontradiktoran samom sebi. Reci da nemas verovanje ali da ces objasniti drugima sta ono jeste, jednako je tvrdnji da nemas vid/slep si ali ces im objasniti sta vid jeste. Tebi to ne deluje kao besmislica? Osim ako tvoje objasnjenje ne bi glasilo - vid je ono sto ja nemam.

Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 15:41:35 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Smeju ti se po drugim temama, predvidjenim za takve stvari, ovde citaju a na drugima se kolektivno pitaju da li je sve ovo moguce. A opet, kakve veze ima? Ne zovu te da se smejes sa njima vec se smeju tebi.  Smile
Sledeci post ces reci da si izmislio kako se meni ljudi smeju, cisto da vidis kako cu ja na to odreagovati.
I ti jos mene pitas kakve veze imaju tvoje izjave.
Svi ljudi poput tebe koje sam pitao "sta je smesno u onome sto sam rekao ?" su poceli da govore o necemu sto ja nisam rekao tako da je kristalno jasno da se meni ovde niko nikada nije smejao, nego su osmehe izmamila pogresna razumevanja onoga sto sam rekao.
Citat
Here we go again... rec/jeste sto jeste/imam sta imama/nemam sta nemam... i ne radi ego uopste "da im objasnim" (sto se cita - da im JA objasnim), posto imas tapiju na to i jedini ti znas sta je verovanje... a cudno je da ga nemas ali da znas sta je, ajde sto pises besmislice vec si kontradiktoran samom sebi. Reci da nemas verovanje ali da ces objasniti drugima sta ono jeste, jednako je tvrdnji da nemas vid/slep si ali ces im objasniti sta vid jeste. Tebi to ne deluje kao besmislica? Osim ako tvoje objasnjenje ne bi glasilo - vid je ono sto ja nemam.

Smile Smile Smile
" Ja objasnjavam, ja sam rekao, ja tvrdim, ja vidim, ja pretpostavljam, ja mislim, ja znam. " Nema nikakve veze sa egom/egoizmom, niti sam ikada rekao " Ja jedini ovo, ja jedini ono "  ( sto jeste egoizam ).

Kakve veze ima znanje o nekom odnosu coveka prema necemu ( kao sto je verovanje ) sa nepostojanjem tog i takvog odnosa kod osobe koja zna.
Da li neko treba da bude rasista da bi znao sta je rasizam ?
Da li ja treba da budem lazov kao sto si ti, da bi znao da ti lazes ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Bez uvrede, licite na ovu dvojicu :

s tim sto je Raner ovaj desno  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 17:03:56 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Ovo za smejanje nije izmislio, ljudi se zabavljaju sa tvojim komentarima na odgovarajućim temama, kao što rade i sa slobadidijevim postovima.

Gledaj to sa vedrije strane, popularan si a i lepo je razveseljavati ljude.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Gledaj to sa vedrije strane, popularan si a i lepo je razveseljavati ljude.
To i jeste jedina strana koju vidim. Rekao sam da je jos vedrije ako ono sto vidim i kazem druge razvedruje u bilo kom obliku i formi, svoju popularnost ne vidim i nije mi cilj.
Cilj mi je da shvatim kako to ja razveseljujem ljude, kakve besmislice pricam, u cega verujem, koje to
ja lazi ovde pricam, koga ja ubedjujem u nesto, kome ja to govorim sta da radi i kako da razmislja .......

To su moji ciljevi, i ne bi se kladio da cu do njih uspeti da dodjem.
Citat
Ovo za smejanje nije izmislio, ljudi se zabavljaju sa tvojim komentarima na odgovarajućim temama, kao što rade i sa slobadidijevim postovima.
Jedina je razlika sto je slobadidiju receno sta je "zabavno" u onome sto je on rekao i objasnjeno mu je sta stvarnost kaze na to sto on govori, a meni jos niko nije rekao sta nije stvarnost u onome sto sam rekao.

Evo tu sam, gde su te osobe koje se smeju onome sto sam rekao a ne objasnjavaju sta je smesno ?

Ajde da razmotrimo tu vedru stranu tih ljudi, da isteramo tu vedrinu na videlo, da vidimo ko ce tome da se smeje.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Cemu paranoja? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 01:39:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.185 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.