Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:37:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219559 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Dean Warwick je bio pronalazač koji je pisao za Nexus magazin i bio vlasnik kompanije Amplifaire u Skotskoj gde je živeo a rodom sa Novog Zelanda.
 Ovaj čovek je bio veoma hrabar istrazivac, isao je putem velikih svetskih tajni i zavera sto mocnicima nije odgovaralo pa  je ubijen na jednoj konferenciji pre samog goovora. Veruje se da je to učinjeno pomocu ELF (Extremely Low Frequency) oruzja koje deluje ne nervni sistem i može da ga isključi. Dean je znao mnogo toga ali je samo deo uspeo da kaze, pominjao je da zna ko stoji iza ubistava Kenedija, šta stoji iza imena Anti-Hrist, "terorističkog" obaranja Dzambo dzeta i sl. radnje CIA, istrazivao gde nestaje veliki broj dece sirom Amerike, Velike britanije i drugo...

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Svadja obrisana Smile Ne nastavljajte Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Svako ko se malo razume u Anticke filozofe i Filozofiju i Etiku znao bi da se Sokratova recenica odnosi na njegovu metodu vodjenja dijaloga koja je ukljucivala

1) Ironiju- Gde sagovornika dovodi do saznanja da on nista ne zna o tome sto ga ucitelj pita

2) Majeutiku- Metod "poradjanja znanja" u kome ucitelj pitanjima i podpitanjima postepeno dovodi ucenika do istine tj saznanja

Ergo, recenica se ne odnosi toliko na Sokrata koliko na nekoga ko zeli da prihvati znanje i zeli da nauci nesto jer on polazi od toga da "nista ne zna" i prihvata to kao istinu. Ostali su tvrdili da imaju znanje ali Sokrat nikada nije tvrdio da ga ima i bio je mudriji od njih jer ga je to teralo da se konstantno preispituje i uvidi svoje greske dok su ostali uvek mislili da su u pravu

Jednostavno a vrlo mudro  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Bosch ima centrifugu
A to sto je Sokrat tako mudro rekao Sufizam i Zen su kasnije doveli do savrsenstva
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Dok na suprotnoj strani stoji satanizam koji kaže ja znam sve a ono što ne znam me ne zanima osim da ga uništim kako bih i dalje ja bio gospodar sveznanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Bosch ima centrifugu
Ne Simijon - gresis - Satanizam govori sve isto sto i Hriscanstvo ali iz percepcije inverzije moci. Isao bih cak i dotle da tvrdim da je Satanizam samo normalna stepenica razvoja Hriscanstva jer je upravo Hriscanstvo serviralo pricu o Satani kao palom andjelu i coveku kao gresnom otpadniku iz raja. Ipak, sve ovo nije nista drugo nego iskrivljena ideja dualnog boga i osporavanje svetog trojstva koju su zastupali gnosticki hriscani u vreme pre nikejskog sabora (prvenstveno skole Arija Aleksandijskog i Origena).

Do konfuzije je doslo jer se hriscanstvo u zestokoj borbi protiv Arijanskih kultova (kako su ih zvali) posluzilo satanistickom postapalicom i time ozigosalo Arijevce i sve ostale neo-platonisticke i gnosticke hriscanske pravce koji su bili anatemisani Nikejskim saborom. Otud kasnije imamo identifikaciju Zlatne zore, teozofista  i ostalih modernih neo-platonistickih organizacija kao satanistickim - a da sustinski ni jedan od njih nije nikada ima nista sa time.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Citat
Sta uopste znaci "svako zna sta je sustina Sokratove izreke" i ko ima autorsko pravo na znacenje izreke "Znam da nista ne znam" ?

Nema niko autorsko pravo, svako tumacio za sebe, s tim sto neko tumaci ispravno (npr. 3 sagovornika iznad i ja) a neko pogresno, rigidno i bukvalno preko svake granice (ti).

A svako zna je isto sto i tvoje "Normalan covek zdravog razuma zna...", pa ne skaci samom sebi u usta. Samo nemoj dzabe da ovo pokusas da razdvojis i da kazes - ti si rekao svako, ja nisam rekao svako vec normalan covek - posto ti ta demagogija nece biti vodu, posto se podrazumeva da pricamo o normalnim ljudima pa i tvoje ustvari znaci "Svaki normalan covek zna...".  Smile

Citat
Sve sto sam rekao je da ta izjava shvacena onako kako je napisana predstavlja oksimoron.

Sve sto sam ja rekao jeste da je ta izjava u potpunosti pogresno, rigidno i banalno shvacena sa tvoje strane.  Smile

Citat
Uopste me ne zanima misljenje "kluba poznavalaca Sokratovih izjava".

Ispravka - sve nas koji se slazemo sta je Sokrat rekao ne zanima misljenje apsolutnog laika sto se poznavanja Sokrata i antickih mislilaca tice.

Narocito kada taj neko preskoci da odgovori na gomilu pitanja, a poslednje je bilo o "Puna skola djaka niotkuda vrata".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Chaos Magic nema puno veze sa satanizmom cak sta vise A.C. je bio misljenja da je Satanojlo indetican sa Sumerijskim djavolom Sejtanom koji je bio obozavan u Egipatskim pustinjama dugo pre vremena Faraona.

www.illuminati-news.com/art-and-mc/aleister_crowley1.htm

www.youtube.com/watch?v=J_5YdXO1VT8

ritualchaosmagic.blogspot.com/2009/04/aleister-crowley-other-loch-ness.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
pre nego je umro on je samo mislio da je on nesto objasnio, posto je bio ubedjen da je ljudima nemoguce objasniti sta je on mislio da objasnjava, i to samo pod uslovom da je on mislio da on nije covek koji ne moze da zna da objasni.

Od svega sto je doslo iz stare Grcke ( pod uslovom da je to stvarno zaceto u Grckoj ) filozofi su dno dna.

April lili li i tebi, brate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
MLM Video Center - Druid
MLM Video Center - Druid - watch the latest and enjoy. MLM Video Center - Druid ... Tags: druid druidry druidism celtic pagan ritual worship rite adf solitary wicca ...

mlm-video.com/tag/Druid

www.youtube.com/watch?v=uvjfWmh--3M

Video - Druid Samhain Ritual
Samhain Ritual in Oostduinkerke, Belgium. Performed by the New Order of Druids, attended by PaganZorro.For more information visit NOD @ http://www.druidcircle.org/

www.paganreports.com/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=56&video...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:37:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.