Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:26:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219572 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne mogu da verujem da ne komentarišete priču Dean Warwick-a sa prošle strane Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 15:10:13 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
A sta si ti ocekivao da kometarisemo - kako satanske snage novog svetskog poretka kradu decu po Amerikama - malo dosadna prica moras priznati  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Ne mogu da verujem da ne komentarišete priču Dean Warwick-a sa prošle strane Smile

pa vorvik je potpuno u pravi,evo i john toda bivseg iluminata,naravno kasnije je ubijen

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Interesantno je da su tekstovi u Nag Hammidi biblioteci pri tom mislim na rane Hriscanske tekstove nadjeni zajedno za delimicno prevedenom "Republikom"od Platoa i sa Corpus Hermeticom .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
@Alex

Zasto je to toliko interesantno? Dobar deo Nag Hammadi spisa ima gnosticke korene pa se lepo uklapa u Platona i Corpus Hermeticum .
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ma nista me stvarno ne cudi vise sve sto ides dublje i sire po svetu sve vise nalazis vise slicnosti u pricama,
Kaze se da je Vudu najstarija religija na svetu ,svi ljudi danas vode poreklo od jedne zenske osobe koja je zivela pre 200 hiljada god. ali ostatci najstarije ritualne sahrane su oko 120 hiljada god. stari ,
i veruje se da je tada davno postojao samo jedan jezik slican danasnjem svahili koji busmani koriste danas.
Od prvog pisma starog oko 6000 godina pa do danas Sve su samo prepisivacke skole ove mladje Islam,Hriscanstvo ,Judeizam sve vode poreklo i imaju elemente
Starijih веровања kao sto je na primer Зороастријанство
e sad dali je datum od 6000 ili 600 g.p.n.ere tacan to i nije vazno vazna je bliskost osnovnih verovanja.

Мистицизам Веровање у Ахура Мазду
Бесмртност Душе, тј. живот после смрти
Ватра као симбол Божанства.
Филозофија Наглашеност Добра и Зла
Живот као вечна борба Добра и Зла
Етика и Морал Исправно Мишљење
Исправно Говорење
Исправно Поступање

Ахура Мазда или Ормазд (господар мудрости одн. мудри господар) је врховни апстрактни Бог који је створио видљиви и невидљиви свет. Он нема ни почетак ни крај, већ је вечан.

Све зло на свету је створио Ахриман или Ангра Маињу (зао дух) који је својим приклањањем злу створио смрт. Он је такође одувек постојао, али ће бити поражен на Судњи дан.

Њему су супротстављени Амеша Спентас или Свети бесмртници. Они су у почетку били личне особине Асура Мазде. Има их седам: Целовитост, Добре мисли, Праведност, Снага, Оданост Вери, Савршенство и Бесмртност. Они представљају неку врсту анђела.

Ахриман и Амеша Спентас симболизују избор између Добра и Зла, стварања и уништавања. Људи се у њиховој дуготрајној борби, која по легенди траје 9 миленијума, могу приклонити једној или другој страни, зависно од тога да ли су добри или лоши.

Зороастријски пантеон је у основи прерушени персијски, с тим што су божанства подељена на добра и лоша.

Зороастријска етика се састоји из добрих мисли, добрих речи и добрих дела. Људи после смрти прелазе мост који води преко пакла. Ако су били лоши, мост ће се сузити и они ће пропасти у пакао. Насупрот њима, праведници ће наћи пут до Светлости. Нада постоји и за оне који заврше у паклу, јер ће и они бити спашени када Добро најзад тријумфује.

Ова Религија сматра да је Бог створио по природи добар свет, у коме треба живети лепо и просперитетно, али без претеривања или одрицања, као што су монаштво или пост.

Зороастријанство је квази дуалистичка религија по томе што предвиђа победу Добра, то јест Ахура Мазде, на крају историје. Поштовање према њему Зороастријанци показују поштовањем „чистих супстанци“ које је Бог створио: земље, воде, а нарочито ватре. Ово је довело до тога да их многи сматрају верницима који обожавају ватру.

« Poslednja izmena: 07. Maj 2011, 11:48:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava Zemun
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple 5S
Meni su krajnje zanimljive ove diskusije. Citao sam negde malo o masonima. Zanimljivo mi je bilo sto se o njima svasta prica, a oni mudro cute. Kazu cutanje je znak odobravanja. Ili ipak ne? Koga to ustvari i boli? Najlakse je obasipati pogrdne komentare o "javnom drustvu sa nekim svojim tajnama". Oni su krivi za sve ratove, krvoprolica, za svasta nesto. Oni kuju zavere za unistenje covecanstva. Oni piju krv iz lobanje. Divno. A otkud znate sve to? Zbog klipa koji su napravili neki naizgled "poznavaoci" slobodnog zidarstva, itd. To su po meni sve gluposti. Ja ne mogu da tvrdim da zavere koje se ovde kuju nisu istinite. Ali ne mozete ni vi da tvrdite da jesu. Jedino sto zasigurno znamo je da su savrseno organizovani i dobro cuvaju svoje tajne, rituale, itd. Posto kontrolisu vec veci deo sveta, mislite da bi pustili takve informacije o njima koje dokazuju navodno njihovo zalaganje za propast ljudstva, bla bla, da procure na internet, u bilo koji vid medija dostupan nama obicnim ljudima? Ne bih rekao. Ko zna zapravo sta oni zaista rade. Ja na njih uopste ne gledam kao na neke babaroge, niti ih osudjujem za neke stvari za koje nemam objasnjenje. Masoni ko masoni. Postoje ogromni niz godina, ako nas nisu do sad bas sjebali, nece ni sad. Ne verujem ja da su oni nama glavna pretnja. Ne mogu opet da tvrdim da nisu, niti da nisu umesani u neku od zavera, ali to bas ko sto sam negde procitao da mrze nas Srbe iz dna duse, nesto bas i ne verujem. Svakako se dogadjaju stvari koje mi ne mozemo objasniti, i koje su vrlo dobro skrivene, ali ako vec postoji neka teorija zavere o nekim vodecim problemima, verujem da je u pitanju organizacija koja nam mozda i nije poznata. Pokusao sam i to da uzmem u obzir. Koveli ajde da bacimo udicu na masone, iluminate, druge organizacije. Opet kazem, ne tvrdim da nijedna od organizacija nije upletena u nekakvu teoriju zavere, ali iskreno mislim da se to dosta preuvelicava. Ne postoji covek koji moze potpuno da poznaje masonske tajne ko sto neki misle da poznaju. Jedini nacin da saznamo je da se i sami prikljucimo masonima zar ne?  Smile Ne trudim se da ih shvatim jer znam da nikada necu dobiti dovoljan broj pravih informacija o njihovim tim tajnim delatnostima. Zanima me ovo javno sto se njih tice, ali ocigledno da je i to danas izvrnuto. Nego recite vi meni, gde su ovde dobri cvarci i kavurma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava Zemun
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple 5S
A sto se tice satanizma, koji je kako sam shvatio prvobitna tema, ne bi ja tu nista vise dodavao posebno. Nisam kompetentan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Секташка убиства

САТАНИСТИ УБИЈАЈУ ПО СРБИЈИ

Пише: Марко Лопушина

Сви чланови деструктивних секти су обучени да извршавају наређења свог гуруа, па ако треба и да убију. Секташка убиства се врше оног тренутка када се члан секте опорави од изолације, врати нормалном животу, односно успостави пријатељске везе са рођацима или бившим пријатељима, и тиме прети да сруши мит од недодирљивости секте

Данијел Јакупек (27), звани Жак, признао је полицији да је извршио стравично убиство петогодишњег Луке Опачића и његовог ујака Василија Трбовића (26) из Нових Бановаца. Убица је полицији до детаља описао како је у својој кући у Београдској улици 44 најпре у кади ножем усмртио малог Луку и потом тестером за гвожђе искасапио његово тело. На исти начин пресудио је и његовом ујаку Василију нешто даље у шуми. Делове њихових тела и оружје убацио је у буре, које је потом пустио низ Дунав.

Полиција је у кући Јакупека пронашла књиге о сатанистичкој секти, вештичарењу, магијама и одсецањима делова људског тела. На основу тога је и министар унутрашњих послова Србије Драган Јочић закључио да је страдање Василија Трбовића и Луке Опачића део сатанистичког ритуала и најавио да ће полиција интензивирати борбу против секти чији обреди имају смртни исход или које врше притисак на своје чланове да изврше самоубиство.

- У МУП-у постоји одељење које прати проблематику секти, али, обзиром на последице деловања секти у последњих неколико година, евидентирање и начин њиховог понашања биће приоритет и биће подигнуто на стратегијску раван - рекао је Драган Јочић - Секте бујају и да до сада није посвећивана пажња припадништву сектама као патолошком начину понашања“, као и да су последњих година изражена убиства и самоубиства са мотивима који „сигурно произлазе из учења одређених секти и њиховог начина понашања“. Да се сетимо само самоубиства Горана Алфировића у јуну у Батајници, припадника сатанистичке секте, који је „чекао ноћ да би извршио самоубиство“.

ПОЛИТИЧКИ РЕСПЕКТ

Министар је, међутим, прећутао да су челници МУП Србије зимус повукли уредну из прошле године у којој је било наложено свим полицијским управама да раде по сектама, али како су се неки политичари побунили, та уредба је проглашена неважећом. И да је недавно Биро за односе са медијима МУП-а Србије одбио да изда дозволу за разговор са стручњацима полиције из Београда о убиственом деловању станиста. Тако да је овом изјавом Драгана Јочића опет активирана. Очигледно је да је смрт у Новим Бановцима превазишла све политичке респекте, који постоје према малим верским заједницама и сектама у Србији.

Није ово једино ритуално секташко убиство у Србији. Током лета догодила су се још десет убистава и једно самоубиство из секташких разлога.

"Ја сам Алистер Кроули!» - узвикнуо је Горан Алфировић, 33 годишњи младић из Батајнице, пре него је 11. јуна предвече, ставио цев пиштоља под браду и повукао ороз. Испред њега је лежао његов тешко рањени деда Бошко, кога је исекао кухињским ножем, а около специјалци САЈ, који су безуспешно покушавали да младог Алфировића одговоре од злочина.

На молбу полиције да одложи оружје, Горан Алфировић је прво испалио три хица у ваздух. Полицајци су на њега су бацили шок-бомбу, али им је Горан окренуо леђа и пуцао себи у главу. Преминуо је тешко рањен у Ургентном центру. Дан касније преминуо је и његов деда Бошко Алфировић.

Никола Радосављевић је у Јабуковцу крајем јула убио деветоро људи и на саслушању оптужио једну од својих жртава да је на њега бацила црну магију.

А ранијих година је регистровано још десетак ритуалних убистава и самоубистава. У нашој земљи има око 250.000 озбиљних и помодних чланова секти. Према подацима Центра за природњачке студије из САД и Србије у нашој земљи има око 20.000 озбиљних и помодних чланова сатанистичких секти. Мирољуб Петровић је као директор издао неколико књига и ДВД филмова о опасностима које вребају младе Србе од сатанизма, каже:

- У Србији данас постоји 84 различитих верских заједница, малих верских заједница, секти и верских група. Већина њих су регуларне верске конфесије, огранци или фракције светски познатих црква, али међу њима има доста илегалних и опасних верских група. Од 20.000 симпатизера сатанизма уз Србији, на пример, њих 150 су тешко индоктринирани и чак опасни чланови реда Ордо темпли оријентис или ОТО. У Србији 50 сатаниста делују као шефови група, учитељи и инструктори секте, чији је задатак да врбују нове младе чланове, који ће да нападају хришћанске вредности српског друштва – открива нам Мирољуб Петровић.

У Србији се секте могу поделити на: верске, политичке, профитабилне и псеудорелчигијске. А верске секте се деле на библијске, месијанске, апокалистичне, сатанистичке, синкретистичке, неоисточњачке, каналисане и теозофске. Заједничка карактеристика им је да су и секте и њихови култови по природи деструктивни. Та деструкција најчешће настаје као последица огромног раскорака између учења секти и праксе појединих њихових група, али и због изолације и наметања групног идентитета и начина живота.

Слађан Мијаљевић, председник Православног удружења Истина из Београда има прилику да годишње разговара са око 150 жртава секти, који су му открили да су обучени да убију.

- Срећом већина припадника деструктивних секти не извршавају наређења за убиство већ покушавају да пруже отпор свом вођи и извршавају самоубиство. Када је прошле године прослављан јубилег постанка Књиге закона Алистера Кроулија у Београду и Нишу је исте недеље извршено осам покушаја и сејдно самоубиство. Како је реч само о региствованим случајевима, сматрам да има пет пута више, дакле још 30 неоткривених покушаја суицида код разних припадника илегалних секти. Уз то деструктивне секте врше и киднаповање деце – открива нам Слађан Мијаљевић.

Београђанка Ана Пилатов, која се због породичних проблема са сектама бавила изучавањем овог феномена, каже да су екстремно деструктивне групе опасне по своје чланство и по околину.

- Екстремне секте практикују масовна убиства и самоубиства, које подстичу сам вође, уз најаву пропасти света, како би их они као изасланици божанстава спасавали од предстојеће страхоте. Такве вође доминирају групом, контролишу емоције њихових чланова и доводе их у стање да им параноично верују. Вође шире страх од спољњег света, намећу им своја осећања кривице и мржње, постичу на политичко насиље и криминал – тврди Ана Пилатов из Земуна.

НАПАД НА ЦРКВУ И ДРЖАВУ

- Чланови деструктивних секти и сатанисти у Србију си обични људи, али много чешће и високо образовани интелектуалци, који су опчињени чињеницом да су припадници једног тајног друштва. Неки од тих интелектуалаца промовишу сатанизам, на пример, кроз мистичну медицину која је код нас легализована као алтернативна медицина. А такву идеологију верских подвала нуде и разни самозвани инструктори секти, али и њихови сарадници, разни политичари, новинари, лекари астролози, нумеролози, биоенергетичари и врачаре. Њима се доста често прикључују и поједини медији, па чак и неке издавачке куће, које штампају књиге у којима се величају деструктивне секте и сатанизам – тврди Петровић.

Највише деструктивних верских група има у Београду – 20, па у Војводини, Панчеву, Вршцу, Суботици – по 10 и у Нишу – 8. Колико су сатанисти опасни говори и чињеница да полиција има посебан одсек за борбу против злоупотреба секти у криминалне сврхе.

Некада је у Југославији довољно било 10 потписа да неко удружење грађана буде регистровано А онда се испостави да се удружење зове Сатана и да има програм који предвиђа физичко, психолошко и духовно уништење злочинаца зарад освајања власти и стварања сопствене државе тј. царства. Када је то откривено ово удружење је забрањено.

Како тврде стручњаци сатанисти су данас најагресивнија секта, која напада адолесценте, нудећи им бесплатну забаву, дрогу и секс, али и задовољење потребе за припадањем и моћи, прилику за бунт, бегство од досаде, компезацију религиозне жеђи и осећај узвишеног статуса. Сатанистиче секте верују у нечастиве силе, брисање моралне границе између добра и зла и у промоцију апсолутних слобода, односно хаоса и зла. Поред ОТО – Реда источњачког храма, познате сатанистичке групе су и Сатанина црква, Абраксас фондација, Ред вукодлака, Аријевско братство, Ред црног овна, Црква гаврана, Сетов храм, Црна Ружа, Ватра пакла, Ред мистичне руже, Ред ружокрсташа, Бела гностичка црква, Ред Ра-Хур-Кхуит, Међународне вештице, Сајантолози, Храм сунца, Врата раја, Храм народа. Менсонова фамилија, Сатанисти Вајоминга, Сибирски ратници и Руски сатанисти. Већина ових секти је основана и делује из САД, а њихова тајна места за иницијацију следбеника у Србију су планина Авала и Вршачки брег.

Слађан Мијаљевић, председник Православног удружења Истина тврди да су чланови секти у Србији најчешће млади људи, од 20 до 30 година, и старији од 50 до 60 година. Најмлађи заведени ученик је имао 17 година, а најстарији 66. И да се најчешће врбују преко јавних конкурса за учење страних језика или школа духовности запада или истока, ради спознаје самих себе и света око нас.

Наши саговорници тврде да поједине секте у Србији имају изражене и политичке амбиције и циљеве да осбоје власт.

- Сатанисти хоће власт. Они покушавају да се наметну преко индустрије забаве и медија, да уђу у наш систем образовања, у политичке структуре, јер им је успело да индиректно уђу уставе појединих држава, па покушавају то и у Србији. Буду ли легализовали свој рад станисти ће у Србији тражити ускоро и отварање Сатанистичке цркве. Нажалост, како политичке странке у Србији не виде опасност од деструктивних верских група, може се лако и догодити да станизам буде легализован – упозорава Ана Пилатов.

ЛУЦИФЕРОВА ЗАПОВЕСТ

- Наговорили су ме да се убијем, јер бих тиме нашао спас. Одустао сам јер нисам знао чиме да се убијем. Толико сам осећао кривицу да у очајању осам дана нисам излазио из подрума, у који сам се сакрио. Срећом пронашли су ме људи из Центра....- кратко је саопштио млади Београђанин, који се јавио телефоном после вести о сатанисти из Војводине.

У Центру за природњачке студије у Београду, директор Мирољуб Петровић и његови струњаци тврде да станизам у Србији узео толико маха, да улази у наше школе, наше куће чак и домове за незбринуту децу.

- Штићеница једног дома за незбринуту је свом васпитачу недавно признала да црта по свесци секташке симболе и да се дружи са сатанистима, јер су “добри према мени и што ми дају новац” – признала је та девојчица, каже Мирољуб Петровић.

Верске групе које манипулишу религијом и верским осећањима, супростављају се учењу о једном творцу Богу, о вери, надању, љубави и васкрснућу поставкама о невидљивом свету демона, који као правило пропагирају обожавање вође, антихриста, природе, сунца, зла, крви и мртвих људи.

- Од свих верских група сатанисти су најопаснији, јер се користе методом изолације, испирање мозга и контроле ума, обманана и преварама, да би себе преставили као нове спасиоце човечанства, који чине чуда. Сатанисти пропагирају да његови следбеници могу да чине шта им је воља, да могу да убију сваког ко им смета. Једна од њихових заповеди је “убиј”, јер да после почињених злих дела, одлазе директно код Луцифера, где их чекају телесна задовољства, сексуалне оргије и демонски рај. На једном рок концерту у Србији гости из Енглеске су тражили да прскају публику кокошијом крвљу – тврди Мирољуб Петровић.

У Београду при цркви Александар Невски постоји Православно удружење Истина које се једино бори против деловања деструктивних и опасних секти. Његови чланови су утврдили да сатанисти у Србији не убијају због ритуалних обреда већ само када њихова секта или њени чланови постају „угрожени“ због нормалних контаката са људима.

- Изолација је први поступак којим се нови члан секте одваја од родитеља, породице, рођака, другова, школе, факултета, посла, и затвара у једну средину која постаје његово ново окружење. Сваки нови члан секте је приморан да се одрекне ранијег живота и свега што га са тим животом спаја. Потом се уграђује у структуру секте, са задацима да чисти просторије, да проси, продаје књиге и сувенире, да врбује нове припаднике или да се као посвећена личност бави духовним активностима. Сви чланови деструктивних секти су обучени да извршавају наређења свог гуруа, па ако треба и да убију. Секташка убиства се врше оног тренутка када се члан секте опорави од изолације, врати нормалном животу, односно успостави пријатељске везе са рођацима или бившим пријатељима, и тиме прети да сруши мит од недодирљивости секте. Тада му се издаје наређење да убије – објашњава овај процес секташких убистава Слађан Мијаљевић, председник Православног удружења Истина.

Сходно том процесу може се закључити да је можда Данијел Јакупек изневерио секту, јер се вратио свом пријатељу Василију Трбовићу, али, када је вођа секте то видео, наредио је убиство ујака и сестрића из Нових Бановаца.

Међутим, Јакупек због тога није отишао у сатанистички рај већ у затвор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
evo kako exit promovise novi satanisticki poredak

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:26:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.