OK, sad bez zajebancije... Pustite jebene ljude širom jebenog sveta da se maskiraju u veverice i Frankenštajne... da se opijaju, vaćare, proslavljaju, šta god. Šta se to koga jebeno tiče? Sedi kući, tetoviraj leđa znacima srBstva, ali jebeno pusti druge ljude da žive.
Sto selektivno primenjujes"pravdu"? Na temama gde spc nesto radi (nije bitno sta) uvek si tu da se bunis a kad animatori maskirani u vestice i sakata cudovista "zabavljaju"decu onda je to ok, a? Tetoviraj i samog djavola na sisu ako hoces ali pusti normalne i razumne da zive
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 23:34:35 od GoxyMaster »
Малишане ће на маскенбалу забављати аниматори, штулари сам балонџије, дружење са њима наставиће се и после проглашења најбољих маски.
Nekada su decu zabavljali Branko kockica, Manda i tako redom. Čemu su deca danas izložena je... važno. Sve ostalo je manje važno.
Nemam ništa protiv običaja odredjene zajednice (verske, nacionalne, šta god) ali mi smeta da će deca početi da veruju više tikvama i kojekakvim glupostima a da ih pitate za praznik Vrbica, verujem da 90% već ne zna. Ne znam, meni je to tužno.
Da li će dete da zna ili ne zna šta je Vrbica, nije na Mandi, Branku Kockici niti helouvin animatorima, već na roditeljima tog deteta. Decu uče roditelji, a ne ulica. Ako neko dete životu i običajima uči ulica, onda ti je to što ne zna šta je Vrbica najmanji problem u vaspitanju tog deteta.
Deca, pored toga, vole maskembale. Vole i da se takmiče. Vole i Deda Mraza. I božićnog zeku. I vile i veštice i vampire i sto miliona čuda.
Mene najviše brinu oni koji to deci pokušavaju da oduzmu, pod izgovorom da ih treba zaštititi.
OK, sad bez zajebancije... Pustite jebene ljude širom jebenog sveta da se maskiraju u veverice i Frankenštajne... da se opijaju, vaćare, proslavljaju, šta god. Šta se to koga jebeno tiče? Sedi kući, tetoviraj leđa znacima srBstva, ali jebeno pusti druge ljude da žive.
Sto selektivno primenjujes"pravdu"? Na temama gde spc nesto radi (nije bitno sta) uvek si tu da se bunis a kad animatori maskirani u vestice i sakata cudovista "zabavljaju"decu onda je to ok, a? Tetoviraj i samog djavola na sisu ako hoces ali pusti normalne i razumne da zive
Ako se ti sa ovim što si sad nalupetao svrstavaš u normalne i razumne, onda se punog srca i istetovirane sise dobrovoljno svrstavam u nenormalne i nerazumne.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 23:54:02 od B@mbin@ »
Jel bio neki protest i kod one setnje zombija Nisam ispratio desavanja...ce nam potone Srbija od oviju satanista sto se maskiraju...bambina bila cura fina vid sta napravise satanisti od nje.