Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:09:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 57277 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
jer bi nam

a vi se vec udali za DSS?

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Obzirom da je u funkciji "najpozeljnije udavache" gotovo je izvesno da cemo jos 4 godine gledati Kostunija u Nemanjinoj 11.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Ne smete da mu to dozvolite

aman... izgubio je on koalicioni potencijal cim je Toma rekao da nema Vlade za njih!

tako da samo napred i Djelica u fotelju! Kostunici dajte ministarstvo kulture, pa nek nas uci o cemu se raspravlja na slavama. Ako mu sad popustite...

Cik nek napravi manjinsku Vladu uz podrsku SRSa! Pao bi ispod cenzusa do sledecih izbora, koji bi usledili vrlo brzo...
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Sta fali Djelicu-Miki Mausu? I Volt Dizni je dao podrsku!!! Smile Ljudi ugasili smo ga sa ovim DOS-om, jedva smo Slobu skinuli a doveli smo jos GORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG l5
Dva moguca resenja, po mom misljenju, i neznam sta je bolje....

1.Djelic, premijer(logicno), ali onda ce dss insistirati na ministarstvima, sto nije dobro, jer ds ima mnogo bolja resenja(vlahovic, knezevic...)
2.Kostunica premijer, ds uzima ministarstva, za koja ima kadrove...

E, sad, problem u je u tome, sto ako neko ima 65 poslanika, i najveci je u koaliciji, i nema premijera, to izgleda kao poraz i demotivise njihove birace!
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Ma, muka jedna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Skorpi ne mislim da je Kostunica izgubio uopste!
On je dobio istu podrsku kao i prosli put. Cak mislim da je mnogo dobio! Secate se da je ds na proslim izborima pucao od afera bukvalno se nije moglo znati sta ce biti sa njima. E od njih se veliki deo tada slio DSS-u. Ako uzmemo da se ds kako skroz oporavio a da Kostunica ima istu podrsku kao i pre dolazimo do toga da skoro 20 % ljudi u Srbiji zna i ceni dobru vladavinu u protekle 3 godine! Hvala mu što je moja zemlja napredovala velikom brzinom i zato sto se nisam osećao kao gnjida pred međunarodnom zajednicom. Niste svesni velicine ove dve stvari zajedno!

I ne znam sto svi govore da je ds ne znam kakav pobednik, pa imaju samo 5 % vise od dss-a iako već godinama izlaze ankete gde su im davali i duplo vise od dss-a.

Tako da ovde je pobednik 20 % srbije koji nije dozvolio da se deli, svađa i koji je za zajednistvo evropskog puta,  napretka i tradicije i cuvanja obraza!!!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Skorpi ne mislim da je Kostunica izgubio uopste!
On je dobio istu podrsku kao i prosli put. Cak mislim da je mnogo dobio! Secate se da je ds na proslim izborima pucao od afera bukvalno se nije moglo znati sta ce biti sa njima. E od njih se veliki deo tada slio DSS-u. Ako uzmemo da se ds kako skroz oporavio a da Kostunica ima istu podrsku kao i pre dolazimo do toga da skoro 20 % ljudi u Srbiji zna i ceni dobru vladavinu u protekle 3 godine! Hvala mu što je moja zemlja napredovala velikom brzinom i zato sto se nisam osećao kao gnjida pred međunarodnom zajednicom. Niste svesni velicine ove dve stvari zajedno!

I ne znam sto svi govore da je ds ne znam kakav pobednik, pa imaju samo 5 % vise od dss-a iako već godinama izlaze ankete gde su im davali i duplo vise od dss-a.

Tako da ovde je pobednik 20 % srbije koji nije dozvolio da se deli, svađa i koji je za zajednistvo evropskog puta, napretka i tradicije i cuvanja obraza!!!
Izasli su sami.
Ipak je DSS bio u nekoj koaliciji, gde sada mora da deli mesta.
Sigurno da su imali interni dogovor.
Mnogo me razocarao na kraju kampanje, sa ujedinitelj, sa cecom, sa vodanjem kao da ga Velj svinjar vodi da mu pokaze Sumadiju.
Ispalo je smesno sa kontraefektom.
I jos me zacudilo ono sa: moj prijatelj Corba.
Pa ko Voju zna on nikada nije imao prijatelje, a kada je ovaj ispljuvao jednu od svojih 'umetnickih' flegmi, hajde moj prijatelj. Smile Smile Smile

Dakle sve u svemu svinjarska rezija, sa krajem u Veljinom stilu da ce Djelic od prasica da pravi pudlice i da ih izvozi.
Pa jedan od kljuca uspeha radikala, je sto su se suzdrzali od pljuvanja u svom primitivnom stilu, pa su ponudili 'sve besplatno'.

Sa ovim hocu da ti kazem, da javnost sada nece blagonaklono gledati na vojinu kandidaturu za premijera, a sa izgubljenim rejtingom.
To moze dakosta DS, reci ce ljudi pa za koj moj sam ti dao glas?

Slazes se?
Pa onda slabi portparoli: prvo bio Mihajlov a sada Mladenovic.
Oteraj to u k...c, pa vala ima jos ljudi. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
ma, rasim ljajic za premijera! Smile
posle prica oko podele ministarstva!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
To moze da kosta DS, reci ce ljudi pa za koj moj sam ti dao glas?

a zna se ko ce to napratiti  :dance:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:09:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.