Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 22:57:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 57259 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
E moj Vojo sta silikoni i pijandure mogu da urade. Smile Smile Smile
Kako ces Velju da zadovoljis, pa tek Palmu?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Ne znam kakva ce formulacija biti resenja; fakticko stanje na Kosovu je sve samo ne nesto vezano sa Srbijom i vlascu u Beogradu. Ja zivim dole i moje vidjenje je da ono sto je ostalo od drzavnog aparata Srbije je vise reklamnog karaktera, samo da se kaze kako je Kosovo nase, a sto se tice fakticke vlasti nista....
A sto se tice Ahtisarijevog predloga treba da znate jednu stvar, a to je da je njegov prvi savetnik Albanac,a vec je mnogo puta ranije  propagirao svoje ideje uslovne nezavisnosti koja ce voditi ka apsolutnoj nezavisnosti.

A sad prosudimo sami gde cela stvar ide!!!!!

I slazem se da nema razlike ko ce biti premijer ako dodje do ovakvog ishoda pa opet zar je potrebna saglasnost? Na Kosovu vec sada ima dva  miliona Albanaca, a ako uporedimo: Milosevic nije mogao da izadje na kraj sa petsto hiljada Albanaca ( i tada su postojali delovi na Kosovu gde srpski policajac i vojnik nije smeo da kroci), sto znaci da sada je problem srpskog suvereniteta cetri puta veci.

Medjutim nije sve tako crno kao sto izgleda Kosovo zavisi ekonomski od Srbije (oko 90% osnovih artikala iz Srbije se "uvozi" na Kosovo) i to je karta na koju moramo da igramo.

ok, ali taj uvoz vremenom ce pokriti njihova proizvodnja, a treba znati da je to trziste sansa i za makedoniju i albaniju!
sto znaci da mogu da nas napuse u tom smislu!
sto se tice same nezavisnosti, formulacija ce biti takva da ce ona biti uslovna sve dok eu ne odluci drugacije! a da bi ih smirili garantovace albancima da nikada vise kosovo nece postati deo srbije!
jbg, sve je tako kako je! treba ici samo na resenja koja ce garantovati srbima na kosovu normalan zivot, npr. autonomija lokalnih samouprava u odnosu na pristinu, svoj sistem obrazovanja, oporezivanja i td.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@lakit
A da li ima migracije iz Makedonije i iz Albanije na Kosovo?
Bilo ih je nesto vise od 1.5 miliona.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Slazem se sto se tice robe iz Srbije, ali Srbin kapitalista ti je najgora sorta.
Ubio bi i rodjenu majku, ako mu to donese vecu prodaju njegove robe ili usluga, a kamoli tamo nekim Siptarima zarad nacionalnih interesa.
Sto se resenja tice, danas skupstina SE usvaja neku rezoluciju gde se kaze da Srbija ce morati da prihvati nezavisnost Kosova jer inace se plase da se Siptari ne pobune (izmedju redova citano: vi Srbi ste govna i nesto se pobunite, ima opet da vas karamo)
Jeli to EU kojoj tezimo, gde su nam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
satro, svi veliki prijatelji i jedva cekaju da nas vide u okviru EU ravnopravni sa njima, gde nas prosto obozavaju, samo ce malo da nam razvale bulje, cisto za dobrodoslicu!
E Srbi, Srbi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Citat
satro, svi veliki prijatelji i jedva cekaju da nas vide u okviru EU ravnopravni sa njima, gde nas prosto obozavaju, samo ce malo da nam razvale bulje, cisto za dobrodoslicu!
E Srbi, Srbi!

ksenofob
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Smile Smile Smile Smile

Sine, pa sto upotrebljavas reci kojima ne znas znacenje!

A i citiraj ceo post, nemoj da si bas takav DS ovca, pa da izvrces reci....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Na temi koju sam otovri pre par trenutaka sam objasnio znacenje te reci.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Skorpi (nadam se da ti ne smeta sto te tako zovem) ja razumem tvoju ljutnju na Kostunicu jer verovatno nepodnosis Cecu kao i ja sto je nepodnosim! Ali, taj koncert je bio slika i prilika Srbije (Ceca u udarnom terminu jer je najvise ljudi slusaju i svi ostali okolo jer im je takva popularnost). Ono sto mnogi ne shvataju jeste da smo mnogo podeljeni i da nam je to najvece zlo (jednom sam reko da ne postoji nesto sto ne moze da uradi jedan stvarno ujedinjen narod). Sta hocu da kazem: propustio sam cecu i dosao na ostatak koncerta i bilo je sjajno. Toliko ljudi koji se zabavljaju a svi navodno neprijatelji ("radikali", "napredni", "demokrate"). Nemojte padati na fore demokrata o dve Srbije, jer pre svega smo jedna i jedina Srbija. Takodje moramo znati da su demokratija i tolerancija razumevanje razlicitih misljenja.

Ja tebe razumem iako si za LDP, delujes kao normalan (bio sam u "liberalnim" vodama pre LDP-a), zato sa tobom i pricam.
Ali sa vanjom recimo i sa njemu slicnima nema mnogo mogucnosti za pricu. Prosto sve zaslepljeni stavovi mladog momka! Ali poenta svega je da ga razumem, njega i okolnosti u kojima je formirao stavove.

Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ode Srbija u k...c sa ovim "demokratskim" blokom. J..o ih blok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 22:57:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.